monikaa13 18.03.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 No może byc Nie pasuję mi te kamyczki ale za to fajny grzejnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.03.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 szkoda, ze tego paska kamykow nie pociagneliscie do samej gory lub ze z niego na czarnych kaflach nie zrezygnowaliscie. jakoś tak mi sie dziwnie kontrastuje. natomiast ogólne wrażenie - bardzo fajnie. a tak z ciekawości a rozwazalas pliski w to okno? bardzo lubię jak przebija przez nie światło i wciskam je każdemu, a tak serio, to by mi po prostu u ciebie pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 18.03.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 nicol21, bardzo przyjemna łazienka. Grzejnik świetny! Kolory - bardzo moje. Ogólnie fajnie wyszło. Tylko, jak dziewczyny pisały, te kamyczki średnio mi pasują, ale to tylko moje zdanie (tak wiesz, żeby się do czegoś przyczepić ;P ) Bardzo ładna łazienka, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.03.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 W oknie zaiste będa pliski, już miałam zamawiac, ale przez net wybór koloru jest trudny. Mialbyc Orient OR_31 z Anwisu, ale pani mi napisala ze to taka szarość z niebieskiego wychodząca. Padłam i stwierdziłam że musze iść zobaczyć sama. kontrowersyjne kamyki . Juz od planu pierwotnego miały tam byc,choc w trochę innym układzie. Rozwazalam kamyki na czarnych płytkach do samej góry, ale mi się to nie widziało. Pasek idzie od sufitu na jasnych płytkach, podloge po geberit na ciemnych. Zastanawiam się jeszcze nad polaniem iz żywica zeby wyszła z nich wszelka żylkowatosc. Żywice juz mam, ale sie jeszcze pozastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.03.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 oj pamietam ja te twoje rozważania o kamykach choć już chyba bym teraz nie wiedziała co ci wtedy radzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 18.03.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Łazienka malutka,ale przyjemna podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 18.03.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 ha, ha moje pierwsze skojarzenie - rozwinął się ładny, gruby papier toaletowy podoba mi się łazienka, kamyczki także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 18.03.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 nicol21 bardzo mi się podoba Twoja łazienka i ten pasek z kamyczków jest takim rozweseleniem całości - też bardzo fajnie to wyszło grzejnik genialny, niestandardowy i niby prosty, a bardzo zdobi ta łazieneczkę tylko, jak pewnie niektórzy pamiętają, ja mam świra na punkcie symetrii i bardzo przeszkadza mi to, że przycisk od geberita jest przesunięty względem kibelka, a znowu, że kibelek tak dziwnie zahacza o pasek z kamyczków no i obudowa wanny z glazury od strony kibelka też ma tak byle jak rozmierzone płytki, że został się pasek płytek około trzy centymy i dla mnie źle to wygląda może dlatego u siebie pozwoliłam majstrowi na więcej odpadów po to, by każdą płytkę docinał na całej długości ściany symetrycznie, żeby się właśnie nie okazała taka niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 19.03.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 dzieki za mile slowa w sumie dobre porownanie aniula_bl co do tego 3-4cm paska kolo wanny .... to tez chcialam zabic pana glazurnika. bo o inne rzeczy sie pytal, ale o ta jakos juz nie. fakt, powiedzialam ze mi maja sie schodzic fugi na scianach z tymi na podlodze... i sie schodza. a wanna miala byc ciut przedluzona zeby jakakolwiek gdziekolwiek poleczka na kosmetyki powstala. przycisk do spluczki chyba jest centralnie nad kibello, tyle ze na zdjeciu jakos tak dziwnie wyszlo. natomiast wchodzi na pasek... ehhh - w remontowanej lazience trudno o wygospodarowanie wiekszej przestrzeni i mialo byc tak zeby tesciowej szlachetny tyleczek sie zmiescil jak przyjedzie z odwiedzinami .... zarcik oczywiscie. po prostu chodzilo o to zeby bylo w miare wygodnie. Gahan - spoczko, papier toaletowy tez moze byc grunt zeby ladny i pasowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sol26 19.03.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) moja mała jeszcze co prawda nie skończona, płytki nie umyte, kabina czeka na zamontowanie, brak lustra i umywalki ale jestem z niej taka dumna że się chwalę http://images10.fotosik.pl/1087/1084218c147b5e22.jpg http://images10.fotosik.pl/1087/062160b7027327a5.jpg i przy okazji prosze pomoc- czy bedzie pasować do niej taka szafka z umywalką?: http://images10.fotosik.pl/1087/6487d49338dd6c99.jpg rzut łazieneczki: http://images10.fotosik.pl/1088/b74578901623739c.jpg Edytowane 19 Marca 2012 przez sol26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.03.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Sol26 bardzo ładnie, zresztą takie szlachetne połączenie ciężko chyba zepsuć U Ciebie wygląda to bardzo ładnie. Nicol Ty wiesz, że mnie efekt końcowy Twojej łazienki bardzo pozytywnie zaskoczył, bo ja sama nie miałam przekonania do niektórych twoich "uparciuchów". Wyszło świetnie, kamyczki też są super. Chyba to nie jest tak że one nie pasują, bo jak mogą nie pasować do tak neutralnej bazy? to chyba kwestia osobistych upodobań, ale na pewno nie tego że stylistycznie coś zgrzyta super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 19.03.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 sol26 - pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 19.03.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 sol26 - bardzo fajna lazienka sie zapowiada a to drewno to plytki czy moze drewno? te czarne plytki to co to? moze casalgrande ? co do mojej lazienki, to oczywiscie nie musi sie wszystkim podobac. dla nas jest fajna (jak na to co moglismy w domu remontowanym sobie zafundowac przy tak malej powierzchni). W naturze wyglada lepiej niz na zdjecui. Chcialam aby lazienka miala ciut charakteru. Oczywiscie kazdy ocenia przez pryzmat wlasnych upodoban. i o to chodzi nie boje sie opinii innych i dlatego wystawilam to co nasze Venus - oj tak,.... czasem bywam uparta jak mi sie cos "widzi". ale ciesze sie ze mnie odwiodlyscie od malego murku miedzy wanna a kibello bo by bylo okropnie! nawet wstyd mi sie przyznac ze chcialam go zrobic:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sol26 20.03.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 to drewno to teak industrialny a płytki to Casalgrande Metalwood Carbonio więc zgadłaś ps zostało mi 9m2 tych płytek więc jak ktoś chętny to mogę odsprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanillafields 20.03.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Sol piękna łazienka A co to za panel prysznicowy? Właśnie czegoś takiego szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 20.03.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 sol26 ja tez mam metalwood carbonio na podlodze i scianie piekne, czyz nie? co do odkupienia to kurcze ja bym kupila, ale tylko 1m/1 opakowanie bo jakos tak wyszlo na styk. zwlaszcza jasnych plytek! ale rozumiem ze sprzedaz 1 opakowania Cie nie urzadza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 20.03.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Witam, nie wiem czy to właściwe miejsce na pytanie, więc z góry przepraszam, ale proszę o informacje/poradę na jakiej wysokości od podłogi w łazience powinno się zaczynać lustro (wklejane). Planuję w małym wc takie (załącznik) lustra. Proszę też o informację jakiej wysokości powinno ono być aby było funkcjonalne? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Aniunia81 to wszystko uzależnione jest od waszego wzrostu, jakieś tam widełki na pewno istnieją i glazurnik powinien podpowiedzieć, jednak zalecam najpierw się przymierzyć na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sol26 20.03.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 aniunia81 - własnie na tej łazience się wzorowałam robiąc swoją panel prysznicowy to luccio - nie jest drogi a fajnie się prezentuje i mam nadzieję ze też dobry jakosciowo się okaże nicol21 - to mamy takie same płytki one są przepiekne na zdjeciu tego nie widać ( bo są brudne) ale one się delikatnie błyszczą a jak z zachowaniem czystości??jeśli chcesz to mogę tobie wysłać 1 m2 tylko nie wiem ile wyjdzie za przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 20.03.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 To fakt Venus mój maż ma 192, a ja 167 - chyba ciężko wypośrodkować, bo nie chce też żeby to lustro łbardzo wysokie ale przymierzymy się na miejscu. Na glazurnika nie chce czekać, bo chce wcześniej sobie zaprojektować łazienkę sama - co do kafla stad obecnie interesują mnie wymiary różnorakie jak np też wysokość blatu pod umywalki nablatowe - tu też nie wiem jaka wysokość odpowiednia. Ps.buziaki dla Fionki też mam brytyjczyka tylko długowłosego-moja to Lunka (wklejałam ją w wątku o zwierzakach) - rozrabiająca gnida ale kochana hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts