Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Obejrzałam sobie inne fotki łazienki w linku i utwierdziłam się w przekonaniu, że właśnie te płytki kupię (już mam dosyć oglądania sterty katalogów i odwiedzania sklepów z płytkami). Jednak wybiorę chyba inne dekory. Te mniej poważne ;) Z dziennika nie wynika jednoznacznie czy już mieszkasz w swoim domku, a mam pytanie o użytkowanie tych płytek. Czy są niekłopotliwe w utrzymaniu czystości? Nie chciałabym wiecznie latać ze ściereczką :oops:

mieszkamy, płytki użytkuje się super, nie trzeba za bardzo pucować ;) mają marmurkowy wzór ale z drugiej strony są błyszczące. jestem z nich zadowolona. myśmy kupili je za 33zł, z promocją u pana, który robił nam ogrzewanie i cały wod-kan.

Dziękuję za pomoc w podjęciu decyzji :D Teraz muszę znaleźć kogoś z łazienką Pinea/Pinus z Paradyża bo te płytki chciałabym mieć w drugiej łazience.

czy kojarzy ktoś płytki które maja w sobie srebrne drobinki czy kamyczki, a które po ułożeniu wyglądają jak srebrny deszcz. U kogoś widziałam, ale nie wiem gdzie szukać.

Nie chodzi czasem o le rable?

http://www.cdstiles.co.uk/RangeImages/32-W/BIG/BIG/32-W.jpg

Także Diana z Pilcha posiada takie drobinki jakby padający deszcz.

emild - lazienka baaaardzo ladna ...

karas - a jak wyglada lazienka po zmianie koncepcji ?

Dzięki firmie polcolorit, o ile można nazwać ją firmą łazienka wyszła całkiem inaczej niż miała :( Nie mogliśmy za bardzo mieszać kolorów, ponieważ między jasnymi, a ciemnymi płytkami było nawet 3-4 mm różnicy !!, nie mówiąc już o tym, że odcienie danego koloru były tak różne, że mimo dobierania godzinami i tak są łaty :( tak więc dla potomnych: polcolorit mówimy nie.

Tak to +/- wygląda, zdjęcia w realu za jakieś 2 tyg :) Zostało mi lustro i decyzja co będzie, czy te półki szklane, czy 2 szafeczki, coś w tym stylu:

http://www.caromeble.com/images/largo/psw1w_4_11.jpg

http://e-wlan.pl/dom/WC/ver%203/

troj widzę ,że masz w łazience wc roca a wanna chyba riho. Jak kolorystycznie, ten sam odcień bieli?

Dokładnie tak jest, umywalki i wc roca a wanna to riho doppio.

Jak na dopasowanie bieli ceramiki i bieli tworzywa to nie ma zauważalnej różnicy. Przy zakupie zwracaliśmy uwagę żeby było to zbliżone i tak jest w rzeczywistości.

Może jakby wc lub umywalki były bliżej wanny to odcień byłby zauważalny, u nas tego nie widać.

Pozdrawiam

olaczek to hiszpanskie plytki element R40 firmy Azteca

moj maz jak zobaczyl te kafelki to byl nimi zauroczony ... a dodam tylko ze za szarosciami nie przepada :)

karas to faktycznie niezle klopoty z tymi plytkami ... czekam na zdjecia bo lazienka zapowiada sie interesujaco :)

Jutro, albo po jutrze idę zamówić lustra, pralka zamówiona w Niedzielę w MediaMarkt na taniej o vat :) więc jeszcze tylko te półki :(