dorciaz 21.03.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Witam, poszukuje ładnej, białej, kanciastej umywalki nablatowej może być 80 a nawet 100 polecicie coś? dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 21.03.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Witam, poszukuje ładnej, białej, kanciastej umywalki nablatowej może być 80 a nawet 100 polecicie coś? dzięki z góry Catalano Verso i Zero sobie pooglądaj oraz Villeroy&Boch Memento. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 21.03.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 bardzo przemyślana łazienka. Jeszcze jak by ten kwiatek był pomiedzy kibelkiem a bidetem to kosmos Taaa i przechodząc z wc do bidetu można sobie 4 literki podrapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.03.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Taaa i przechodząc z wc do bidetu można sobie 4 literki podrapać może koledze o to chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 22.03.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Co kolega miał na mysli pozostaje jego słodką tajemnicą moze ma złe doswiadczenia z kwiatkami koło kibelków i bidetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modzelka 23.03.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Witam od dawna podczytuję ten watek, w obecnej chwili poszukuję płytek do mojej małej łazienki ( 4 m2), wpadła mi w oko taka aranżacja, tylko nie mam pojęcia jakie dac płytki aby w rzeczywistości łazienka miała taki urok jak ta w linku poniżej... http://www.modnewnetrza.com.pl/2009/10/10/lazienka-2/mala-lazienka2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 23.03.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 sol26 - pięknie!!! potwierdzam,piękna łazieneczka jak ją wykończysz to się oczywiście pochwal:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 25.03.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Proszę o poradę..właśnie robi się moja łazienka, ściany białe,podłoga grafitowa,wc,bidet,wanna-białe,dodatki chrom błyszczący. Chodzi o umywalkę , czy bardzo zgrzeszę jeśli wybiorę to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.03.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Claudii a w czym miałabyś zgrzeszyć, na razie wymieniłaś dwa kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 25.03.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 chodzi o to ,że umywalka będzie czarna a reszta armatury biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.03.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 nie jeżeli dobrze dobierzesz resztę to będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mich83 26.03.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Witam. Mam pytanie w sprawie oświetlenia. Może ktoś z was miał styczność z tak rozwiązanym oświetlenia w łazience że seria halogenów jest umieszczona nad lustrem i oświetla wnęke/pułke ( widać to na zdjęciu ). Dodatkowo na scianie z boku zamierzam dodatkowo umieścić kinkiet aby jeszcze lepiej oświetlić lustro. Mam następujące pytania. 1. Rozumiem że kinkiet powinno sie włączać osobno ale czy te oświetlenie nad lustrem powinno włączać sie razem z oświetleniem górnym czy z kinkietem ? 2. Najlepiej gdyby kinkiet włączał sie od strony łazienki. Czy taki włącznik od strony łazienki powiniem miec podwyzszone IP ? 3. Kinkiet boczny rozumiem ze powinien byc mniej więcej na wysokości oczu , ale w jakiej najlepiej gdyby był odleglosci od lustra ? Ps. Sory za błady ortograficzne , lustro oczywiście tylko tymczasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.03.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Czy powinno się to nie wiem, Ja mam oświetlenie lustra zapalane przy lustrze, oświetlenie górne sufitowe zapalane oddzielnie i oddzielnie zapalanie podświetlanej wnęki na czas kąpieli czy prysznica. Nie wiem czy ten kinkiet z boku w ogóle jest Ci potrzebny skoro masz już oświetlenie nad lustrem. W łazienkach wszędzie mam gniazdka z klapką i lampki ip44. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.03.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ja mam kinkiet nad lustrem zapalany koło lustra oddzielnie. Górne światło zapalane na zewnątrz łazienki. Jeden kontakt z klapką. To wszystko. Uważam, że ten kinkiet z boku jest u Ciebie zbędny, nie wiem po co on i nie wiem czy nie będzie się gryzł ze światłem nad lustrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 26.03.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 1. Rozumiem że kinkiet powinno sie włączać osobno ale czy te oświetlenie nad lustrem powinno włączać sie razem z oświetleniem górnym czy z kinkietem ? Moim zdaniem najlepiej wszystko włączać oddzielnie. Można zrobić przełączniki dwustopniowe. Tak jest oszczędniej, w końcu do umyca rąk nie musisz włączać wszystkich reflektorów i halogenów w łazience, żeby je za 2 minuty wyłączyć. Też uważam, że przy tylu halogenach kinkiet może się nie przydać. No... chyba że kinkiet ma pełnić również fukkcje estetyczne, jest elementem jakiejś kompozycji w łazience. Moim zdaniem wystarczy porządne oświetlenie górne i ten rząd halogenków. Ale najlepiej zróc sobie eksperyment i ustaw w miejscu kinkietu nawet lampkę biurkową z żarówką o planowanej przez Ciebie mocy. I się rozstrzygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 26.03.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 w łazience zapalam osobno, w wc - jeden pstryczek uruchamia światło górne i nad lustrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.03.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A ja będę miała oświetlenie nad lustrem zapalane od zewnątrz, a górne oddzielnie w środku łazienki. Teraz mam górne od zewnątrz a i tak często zapalam kinkiety. Postanowiłam zatem sobie zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 26.03.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 chodzi o to ,że umywalka będzie czarna a reszta armatury biała ja tak mam, tyle że na odwrót- umywalka biała a kibelek czarny. Co więcej nie był to przypadek czy nieprzemyślana decyzja, lecz jak najbardziej zamierzony i moim zdaniem, bardzo trafiony pomysł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebxyz 26.03.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Witam.Pragnę przedstawić naszą wizję lazienki. Jest to mala lazienka, utrzymana w stonowanym stylu, charakterze jeszcze bez bibelotów, ale już jej niewiele brakuje, tak jak dla mnie. Zalączam linki do zdjęć:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/69afb31058faefeb.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/913cbc4f278d0e8a.htmlGórna z kolei jest utrzymana w beżach i szarościach, ale dopiero mamy polożone plytki, więc jeszcze nie zamieszczam zdjęć.PozdrawiamSebxyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 27.03.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Proszę o poradę..właśnie robi się moja łazienka, ściany białe,podłoga grafitowa,wc,bidet,wanna-białe,dodatki chrom błyszczący. Chodzi o umywalkę , czy bardzo zgrzeszę jeśli wybiorę to ... nie no umywalka super:D i jeśli tylko biel i czerń, ewentualnie ich pochodne, to będzie dobrze bardziej mnie tylko martwi czyszczenie czarnej umywalki znam wiele przypadków osób, które marudzą na zacieki i ślady od kropel wody, a w zasadzie na kamień, który zostaje po tych kroplach i mydlinach chyba, że będzie to łazienka tzw. "dla gości", czyli używana sporadycznie ?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts