Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich!

Mam pytanie do osób, które mają w swojej łazience blat pod umywalkę zrobiony na stelażu z g-k. Chciałabym zapytać na ile wycenił Wasz majster wykonanie takiego blatu razem z obłożeniem płytkami? U mnie miałby to być blat o długości 160 cm zakończony z jednej strony nogą + półka pod spodem. Będę bardzo wdzięczna za wszystkie odpowiedzi:). U mnie wycenił taki blat na 800 zł i wydaje mi się to sporą sumą, ale może się nie znam...

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

potrzebuję Waszej pomocy,

kupiłam wcEGO stojący z KOŁA,

teraz chciałam dokupić stelaż i zabrać się za montowanie tego, ....

i ....tu nastąpił zoonk...;) uzyskałam info że do tego modelu nie daję się stelaża tylko montuje się zawieszaną spłuczkę do montażu ciężkiego!! (pewnie mocowana do ściany?...)

jak wy to macie? kto montował u siebie ten model?

będę wdzięczna za info.....dziękuje

do tego kibelka NA PEWNO MUSI BYĆ SPECJALNY STELAŻ !!!

na tym standardowym do wiszących misek go nie założysz

sprzedałam dwa takie zestawy, ale zapytań miałam dużo więcej oczywiście, tyle, że klienci najczęściej mięli już standardowy stelaż zamontowany w ścianie

mnie tylko zawsze zastanawia po co taki stojący kibelek kupować???

bo mnie się podobają miski wiszące ze względu na przestrzeń dzielącą od podłogi, co pomaga łatwiej i szybciej sprzątać

dlatego nawet sama odradzam klientom :p

ale stelaż naprawdę musisz mieć specjalny, a jak chcesz szerszej porady to pisz na priv :yes:

Witam was, pewnie to pytanie było już nie raz :) , ale w jakim programie mogę sobie zaprojektować łazienkę, bardziej chodzi mi o wizualizację pod względem płytek w niej bo sam projekt mam, ale muszę powoli wybrać kafelki i zupełnie nie mam pojęcia jak to dobrać, gdzie zrobić jakie kolory .... Pomóżcie :)

queene mi osobiście podobało by się bardziej bez kolorowych dodatków:) Wydaje mi się, że łazienka jest na tyle bogata, jeśli chodzi o "fakturę" płytek, zdobione lustro, że pozostałabym przy bieli i czerni. Ewentualnie wprowadziłabym dosłownie JEDEN element w kolorze. Nie dla konewki i doniczki w tym stylu, tak dla czegoś bardziej wyrafinowanego.

Ale ogólnie bardzo elegancka łazienka:)

Edytowane przez Ania i Bartek

hehe :D czułam ze tak będzie....specjalnie dodałam przymiotnik "oswojona"...bo straciła z tymi dodatkami swój efekt glamour...wiem że popełniłam "przestępstwo :)

oj jak ja dobrze znam to forum :D dlatego ośmieliłam się na taką prowokację :D

p.s. konewka...i takie lustro....mam nadzieję ze nie wyląduje w temacie o szczytach kiczu ;)

Czy ktoś z obecnych posiada i użytkuje wanne Kaldewei Puro?

http://plytki-lazienki.pl/p/5/2547/kaldewei-puro-model-687-170-x-70-x-42-2587-0001-wanny-prostokatne-wanny.html

Upatrzyłem sobie ten model z żoną do łazienki, ale nigdzie nie mogę namierzyć tej wanny żeby obejrzeć na żywo.

Ogólnie to jestem bardzo za zakupem tej ceramiki ze względu na to, że wanna jest ze stali emaliowanej

Podobają mi się te kolory, ale ta metalowa doniczka i konewka stanowczo nie :)

Gdyby nie były metalowe, może inaczej bym na to spojrzała :)

Coś z takiej ceramiki jak pojemnik na mydło :)

Poza tym lubię to zestawieniu róż + zielony :) jest przyjemne i jakoś mi się kojarzy z młodością :) pewnie przez tusz do rzęs maybelline great lash dla nastolatek ;)