Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Moja skromna łazienka - początkowe efekty.

Brak szafek, oświetlenia, lustra i dodatków ;)

[ATTACH=CONFIG]108687[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108688[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108689[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108690[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108691[/ATTACH]

Piękna łazienka, mam pytanie o to drewno na stelażu podtynkowym, jak jest ono przymocowane, co to za drewno i w ogóle... Jakbyś mogła udzielić mi odpowiedzi, byłabym niezmiernie wdzięczna!

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hmm...a mi jakos ta lazienka nie lezy do konca...ten grzejnik, umywalki, kolory...jakby ktos pomieszal dwa bardzo fajne projekty...ale to tylko moje zdanie wiec prosze nie krzyczec ;)

Och nigdy;)

A napisz proszę co co się niepodoba. Raczej niezby mam możliwość poprawy ale z chęcią usłyszę jakie masz uwagi.

A to moje wypociny(malutkie wc na parterze) Trochę bałam się tych czarnych płytek w tak małym miejscu ale lustra i błyszczące powierzchnie optycznie ją powiększyły i wyszedł taki oto efekthttp://images42.fotosik.pl/284/6591efeee36c7c2d.jpg http://images41.fotosik.pl/1444/c3d0400d90700062.jpg

płytki piękne, ale zrobiłaś im sporą konkurencje żyrandolem i lustrami. Ja osobiście dostaje mdłości w łazience z lustrami, mój błędnik wariuje.

ka-em łazienka bardzo fajna, jednakże fajniejsza byłaby bez dodatków szarości, sama biel i drewno. Umywali widziałabym w niej jakieś proste o nowoczesnym wzornictwie, te które masz, jakoś odstają.

ka-em dokladnie zgadzam sie z zona m. z ta szaroscia jest juz przekombinowane. biel+drewno w zupelnosci by wystarczylo. do tego szafka fornirowana zeby nie bylo zbyt bialo i mniejszy bialy kaloryfer ;) tak samo umywalki i wc troche zle dobrane. bo ogolnie lazienka jest piekna :)

Co do nowych i starych modeli, ja mam Rocę Hall, czyli nie taka znowu stary wzór, i - gdyby nie to, że ma niecałe 2 lata i jest przymocowana do blatu granitowego - delikatnie mówiąc wypierniczyłabym ją natychmiast. I mogłabym się nawet zamienić na tą niby McDonaldsową staroć, żeby mi tylko woda spływała pospolicie, jak należy, a nie osiadała po kątach.

duś a jakie widziałabyś tam drzwi(tak z ciekawości;))

dałabym białe pełne (to szklo po środku nie jest idealnie białe i nie pasi mi w czarno-białej łazience ten inny kolor) albo z mniejszymi poziomymi szybkami (takie mi sie podobają choć raczej widzę je w towarzystwie "brązowego" drewna).

Dzięki za uwagi:).

Myślę, że to raczej kwestia gustu - jak dla mnie szarości trochę łamią biel; nie lubię bardzo sterylnych pomieszczeń a tak mi się kojarzyła tylko biało-drewniana łazienka. Szarych płytek jest zdecydowanie mniej od białych elementów. BIałe mam też drzwi i biała będzie szafa z małymi elementami drewna.

Fornirowana szafa była brana pod uwagę ale wygrała praktyczność - fornir nie nadaje się do łazienki bo może spuchnąć od wilgoci a drewniane są tyci drogie.

Armatura - tu zdecydowanie były brane pod uwagę ceny; jak to wygląda na wykończeniówce trzeba ciąć koszty:). Lepsza była brana do dolnego wc;)

Kibelek też mi się nie podoba ale jest tymczasowy a umywalki jak dla mnie mogą być.

ka_em - łazieneczka w moich kolorach :yes:

W moich koncepcjach najpierw miał być szary z drewnem, a teraz myślę o białym z drewnem :). Ty zrobiłaś miks wszystkich kolorów, więc widzę, że miałaś podobne dylematy :).

edit7791 - czy Twoje drzwi są dwukolorowe? Od środka białe, a na zewnątrz czarne?