havana 13.04.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Moja skromna łazienka - początkowe efekty. Brak szafek, oświetlenia, lustra i dodatków [ATTACH=CONFIG]108687[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108688[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108689[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108690[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108691[/ATTACH] Piękna łazienka, mam pytanie o to drewno na stelażu podtynkowym, jak jest ono przymocowane, co to za drewno i w ogóle... Jakbyś mogła udzielić mi odpowiedzi, byłabym niezmiernie wdzięczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit7791 13.04.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dzięki dziewczyny:) Aantenka no właśnie tam nic się nie chlapie (może przez tą baterię?) więc narazie jest ok i mamy uzdatniacz wody więc napewno to też coś daje. duś a jakie widziałabyś tam drzwi(tak z ciekawości;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 13.04.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 bardzo ładna łazienka, baterie to kludi zenta wannowa i kludi o-cean umywalkowe? jak się sprawdzają? Umywakowa to Kludi Logo Neo a wannowa to Roca. Obydwie sprawują się naprawdę super. Kludi O-cean i zenta to złożony zestaw deszczownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 13.04.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 hmm...a mi jakos ta lazienka nie lezy do konca...ten grzejnik, umywalki, kolory...jakby ktos pomieszal dwa bardzo fajne projekty...ale to tylko moje zdanie wiec prosze nie krzyczec Och nigdy;) A napisz proszę co co się niepodoba. Raczej niezby mam możliwość poprawy ale z chęcią usłyszę jakie masz uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.04.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 ka-em łazienka bardzo fajna, jednakże fajniejsza byłaby bez dodatków szarości, sama biel i drewno. Umywali widziałabym w niej jakieś proste o nowoczesnym wzornictwie, te które masz, jakoś odstają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.04.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 A to moje wypociny(malutkie wc na parterze) Trochę bałam się tych czarnych płytek w tak małym miejscu ale lustra i błyszczące powierzchnie optycznie ją powiększyły i wyszedł taki oto efekthttp://images42.fotosik.pl/284/6591efeee36c7c2d.jpg http://images41.fotosik.pl/1444/c3d0400d90700062.jpg płytki piękne, ale zrobiłaś im sporą konkurencje żyrandolem i lustrami. Ja osobiście dostaje mdłości w łazience z lustrami, mój błędnik wariuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.04.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 ka-em łazienka bardzo fajna, jednakże fajniejsza byłaby bez dodatków szarości, sama biel i drewno. Umywali widziałabym w niej jakieś proste o nowoczesnym wzornictwie, te które masz, jakoś odstają. ka-em dokladnie zgadzam sie z zona m. z ta szaroscia jest juz przekombinowane. biel+drewno w zupelnosci by wystarczylo. do tego szafka fornirowana zeby nie bylo zbyt bialo i mniejszy bialy kaloryfer tak samo umywalki i wc troche zle dobrane. bo ogolnie lazienka jest piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.04.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 ka em dla mnie łazienka boska, superowa i już żona m zwróć uwagę że cała ceramika jest zaoblona, dlaczego ci umywalki nie pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.04.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 edit całkiem fajnie wyszło ale te kryształki to za dużo dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.04.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 ka em dla mnie łazienka boska, superowa i już żona m zwróć uwagę że cała ceramika jest zaoblona, dlaczego ci umywalki nie pasują? bo to jakiś stary medel, pamiętam takie w McDonald kilkanaście lat temu, zbyt pospolite do TAKIEJ łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 14.04.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 ka-em bardzo mi się podoba Twoja łazienkapołączenie drewna, szarości i tak czystej bieli wyszło pięknie i świeżo:) gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.04.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 bo to jakiś stary medel, pamiętam takie w McDonald kilkanaście lat temu, zbyt pospolite do TAKIEJ łazienki. hmm, no coś mi się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 14.04.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Co do nowych i starych modeli, ja mam Rocę Hall, czyli nie taka znowu stary wzór, i - gdyby nie to, że ma niecałe 2 lata i jest przymocowana do blatu granitowego - delikatnie mówiąc wypierniczyłabym ją natychmiast. I mogłabym się nawet zamienić na tą niby McDonaldsową staroć, żeby mi tylko woda spływała pospolicie, jak należy, a nie osiadała po kątach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 14.04.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 duś a jakie widziałabyś tam drzwi(tak z ciekawości;)) dałabym białe pełne (to szklo po środku nie jest idealnie białe i nie pasi mi w czarno-białej łazience ten inny kolor) albo z mniejszymi poziomymi szybkami (takie mi sie podobają choć raczej widzę je w towarzystwie "brązowego" drewna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.04.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 http://images39.fotosik.pl/1444/6b991b3c094ff66f.jpg Jeżeli to Twoje "wypociny" to gratuluję, bardzo mi się wszystko podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 14.04.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dzięki za uwagi:). Myślę, że to raczej kwestia gustu - jak dla mnie szarości trochę łamią biel; nie lubię bardzo sterylnych pomieszczeń a tak mi się kojarzyła tylko biało-drewniana łazienka. Szarych płytek jest zdecydowanie mniej od białych elementów. BIałe mam też drzwi i biała będzie szafa z małymi elementami drewna.Fornirowana szafa była brana pod uwagę ale wygrała praktyczność - fornir nie nadaje się do łazienki bo może spuchnąć od wilgoci a drewniane są tyci drogie. Armatura - tu zdecydowanie były brane pod uwagę ceny; jak to wygląda na wykończeniówce trzeba ciąć koszty:). Lepsza była brana do dolnego wc;)Kibelek też mi się nie podoba ale jest tymczasowy a umywalki jak dla mnie mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 14.04.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 ALe i tak dzięki dziewczyny, ze nie byłyście dla mnie takie ostre:p.Czytałam gorsze komentarze i spodziewałam się, że i mnie moze cos takiego spotkać. reni 1980 Ania i Bartek miło mi, że Wam się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.04.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 ka_em - łazieneczka w moich kolorach W moich koncepcjach najpierw miał być szary z drewnem, a teraz myślę o białym z drewnem . Ty zrobiłaś miks wszystkich kolorów, więc widzę, że miałaś podobne dylematy . edit7791 - czy Twoje drzwi są dwukolorowe? Od środka białe, a na zewnątrz czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 15.04.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 ka_em łazienka bardzo przyjemna, chcoć pierwsze o czym pomyślałam,to też jest to że ten szary nie do końca mi tam pasuje. ALe na pewno jest inna i zdecydowanie nie brzydka "mała czarna" bardzo elegancka, ale jak dla mnie zbyt przytłaczająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 15.04.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Bardzo ładna duża łazienka! Mnie nie przeszkadza dodatek szarego w tej większej. Intryguje tylko ten biały kwadrat, do którego przymocowana jest miska wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts