aguleczka 24.03.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Mnie te płytki niebieskie wydają sie być takie już nie na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 24.03.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ale widziałam ze ktoś pisał o niebieskich wpadło w ręce i wstawiłam ja niestety jak większość beze brązy kremy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dashmag 25.03.2009 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Justyna_m napisalaSkoro można wrzucać projekty to i ja wklejam moje łazienki duża przy sypialni Justyna, jaki odplyw zrobicie w prysznicu, w duzej lazience?Widze, ze nie macie brodzika, szyba dotyka do plytek.Chcialbym to miec w swojej lazience, ze wzgledu na jej optyczne powiekszenie(jest bardzo mala).dzieki z gory za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 25.03.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Oglądać szybko Fajna ale cena już nie fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 25.03.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 fajna wanna ... tylko te szafeczki nad nia nie w moim guscie ... Twoja czy znaleziona w necie/wystwce sklepowej ? cassidy ciezko oceniac jak sie ma inny gust ... mi osobiscie nie podoba sie ta zielen ... ale skoro Tobie pasuje to ok ... pomyslala bym tylko o tym krzyzowaniu paskow zielony/brazowy na podlodze ... jakos mi to nie lezy ... no i obudowa wanny ... besdie szara jak na wizulalizacji ? chyba nie za bardzo pasuje ... ja bym uzyla jednego z juz wystepujacych kolorow w lazience a nie dokladala nowy ... jezweli zas chodzi o wykorzystanie przestrzeni to jest ok ... powinno byc wygodnie ze wszystkiego korzystac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 25.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 szwagierki Te szafeczki to okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 25.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 okna ... ze tez na to nie wpadlam i w dodatku chyna oklejone jesczze tasma ... jak sie ja zdejmie to moim zdaniem bedzie superowo ... a ta mozaika na waniie to co to ? moja gorna lazienka ma podobna mozaike ... ale nie identyczna - teraz wlasciwie widze ze moja jest sporo jasniejsza ... http://lh4.ggpht.com/_u8phbBqrjTE/Sa1C-qfgwXI/AAAAAAAACbQ/2j1qI-WSXRk/DSC00202.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 25.03.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 nie mam pojęcia chyba jakieś hiszpańskie jak reszta płytek ida jakie masz płytki na podłodze w łazience i holu bo są bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 25.03.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 w szarej lazience sa plytki do kompletu z sciennymi czyli hiszpanska Azteca Elements R40 a plytki w holu, kuchni i jadalni to nasze cudo wypatrzone po 2 miesiacach poszukiwan (juz mialam dosc szukania plytek ) Paradyz Affron beige polpoler w formacie 65,5x65,5 ... nieskromnie powiem ze sa super i mam nadzieje ze beda sie dobrze uzywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 25.03.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 kuchni i jadalni to nasze cudo wypatrzone po 2 miesiacach poszukiwan (juz mialam dosc szukania plytek ) Paradyz Affron beige polpoler w formacie 65,5x65,5 ... nieskromnie powiem ze sa super i mam nadzieje ze beda sie dobrze uzywac nieskromnie....... są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Nie no okna to fatalna sprawa w tym miejscu wchodzisz do wanny i .......... i wszyscy sąsiedzi w oknach hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 25.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Nie no okna to fatalna sprawa w tym miejscu wchodzisz do wanny i .......... i wszyscy sąsiedzi w oknach hehehe to też nie moje klimaty ale każdy lubi co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 25.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Nie no okna to fatalna sprawa w tym miejscu wchodzisz do wanny i .......... i wszyscy sąsiedzi w oknach hehehe to też nie moje klimaty ale każdy lubi co innego nie jest tak zle ... mozna okna bardzo ladnie przeslonic ... poza tym - moze wcale nie ma kto patrzec przez te okna jezeli wychodza na wlasne podworko ... no i mozna zamontowac specjalne szybki w nich ... ale to fakt - kwestia gustu a o nich sie podobno nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 26.03.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Pomyślałam, że mi pomożecie... Otóż nasza mała łazienka gościnna ma mieć prysznic, umywalkę i wc (no bo bez tego ani rusz ) Pytanie moje: jeśli prysznic ma być cały w płytkach włącznie z brodzikiem - to jakiej wysokości murek powinien być zrobiony pod szklanymi drzwiami wejściowymi? Marzyłam o bezprogowym wejściu jednak z uwagi na niewielką przestrzeń w łazience oraz z uwagi na nieprzygotowanie podłoża odpowiednio wcześniej (na poziomie wylewania posadzek) - odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassidy 26.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 cassidy ciezko oceniac jak sie ma inny gust ... mi osobiscie nie podoba sie ta zielen ... ale skoro Tobie pasuje to ok ... pomyslala bym tylko o tym krzyzowaniu paskow zielony/brazowy na podlodze ... jakos mi to nie lezy ... no i obudowa wanny ... besdie szara jak na wizulalizacji ? chyba nie za bardzo pasuje ... ja bym uzyla jednego z juz wystepujacych kolorow w lazience a nie dokladala nowy ... jezweli zas chodzi o wykorzystanie przestrzeni to jest ok ... powinno byc wygodnie ze wszystkiego korzystac pozdrawiam Nieco zmieniłam układ podłogi.. nowa wizualizacja pod tym samym linkiem od "zdjęcia" 8 w górę. Wanna będzie wyłożona beżową mozaiką (w kolorze ściany), jednak nie znalazłam w tym programie takiej funkcji. Zatem.. ta wanna jest po prostu wstawiona. Ona była biała, ale na wizualizacji jakaś taka szarawa wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 27.03.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 cassidy teraz wizualnie o niebo lepiej dodam tylko pare slow dotyczacych ciemnej podlgi ... teraz mam taka w WC i widac kazda plamke z wody ... oczywiscie najbardziej kolo zlewu ... u Ciebie nie powinno byc za duzo problemu (no moze poza wanna - ale moze nie chlapiesz sie za bardzo ) ... oczywiscie ze zalezy to od pytek ... moje sa gladkie i dosyc ciemne a dzieci co chwila myja raczki i chlapia ... i prawde mowiac juz nie moge na ta podloge patrzec (pomimo tego ze po umyciu jest boska ) teraz do lazienek wybralam tylko jasne podlogi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 27.03.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Mam dokładnie tak samo matowe płytki brążowe makabra wyschnie taka kropla wody i widac gdzie kapło jestem za jasną podłoga badż ciemna ale z połyskiem ale nie gres polerowany bo dokładnie to samo na gresie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassidy 27.03.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Wiecie co.. obecnie mam granatowe kafelki w mieszkaniu, które wynajmuję. Ponieważ mam koty i co chwile żwirek z kuwet się po podłodze sypie, zatem żadnych kropli z wody nie widzę Jeszcze pytanko, jaki kolor mozaiki mam zrobić na wannie ? Beż, czy brąz ? Tak myślę, że brązowe optycznie powiększą powierzchnię podłogi i automatycznie.. łazienkę. Co sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyliu 27.03.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ostatnio zrobiłam sobie mały rekonesans po sklepach łazienkowych, oto moje nowe fascynacje:te kafle są prześliczne, a ten motyw na ścianie..http://i25.photobucket.com/albums/c61/adriena1974/26032009699.jpghttp://i25.photobucket.com/albums/c61/adriena1974/26032009698.jpghttp://i25.photobucket.com/albums/c61/adriena1974/26032009700.jpgmam do zrobienia jedną łazienkę i chyba zrobię ja w tych jasnych kaflach:http://i25.photobucket.com/albums/c61/adriena1974/26032009694.jpghttp://i25.photobucket.com/albums/c61/adriena1974/26032009695.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 27.03.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 bardzo ładna ta umywalka na ostatnim zdjęciu Pamiętasz może producenta i model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts