asizo 04.05.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) Coś się zaczyna wyłaniać... http://img85.imageshack.us/img85/8228/dscn1050k.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img718.imageshack.us/img718/5939/dscn1055i.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img855.imageshack.us/img855/2728/dscn1058e.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img407.imageshack.us/img407/3957/dscn1064800x600.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img444.imageshack.us/img444/5577/dscn1069800x600.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img37.imageshack.us/img37/260/dscn1060600x800.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 4 Maja 2012 przez asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 04.05.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 asizo - mnie się bardzo podoba to co się wyłania Twoja łazienka posiada wszystko co do mnie przemawia w łazienkach - szarości, geometryczny dekor, umiarkowanie. Czekam na efekt finalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 04.05.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 asizo - mnie się bardzo podoba to co się wyłania Twoja łazienka posiada wszystko co do mnie przemawia w łazienkach - szarości, geometryczny dekor, umiarkowanie. Czekam na efekt finalny do mnie też przemawia:)...asizo, pochwal się, co to za płytki, no i za ile:)...piękniste są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 04.05.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 leaat - rumienię się dopiero teraz, bo wróciliśmy z wojaży - dzięki:rolleyes:nasze WC z urbi faktycznie mi się udało, ale ta druga łazienka z "kwiatkami"...echhh... a Twój wucecik bajeczny - brawo, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.05.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Asizo jak szybko! Płytki bardzo ładne - co to? I masz wyjątkowo zgrabny wucecik. Wzięłam Rocę Gap, bo żaden "kanciak" mi się nie podobał, a ten jest naprawdę ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 05.05.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 asizo no ja pierdziu, super lazienka, ale bedzie fajnie....mam nadzieje, ze na maksa szaro....:rolleyes: zazdroszcze bidetty, zazdroszcze:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.05.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Asizo super, szkoda, że robisz łazienki po mnie, byłabyś moją inspiracją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letitia 05.05.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Ja do wc Gap wybrałam umywalkę Roca Khroma, zależało mi na większej umywalce nablatowej. Wc i umywalką są obok siebie, dlatego chciałam by były tego samego producenta. Jeśli nie masz obu sprzętów obok siebie, możesz dobrać umywalkę innej firmy. własnie też będę mieć wc i umywalkę obok siebie dlatego chciałam umywalkę z tej samej firmy, a jeszcze jakieś inne propozycje pasujące do miski wc Roca Gap?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letitia 05.05.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 szukam jeszcze kabiny prysznicowej z głębokim brodzikiem, widzę, że bardzo mały wybór jest . Kupował może ktoś ostatnio kabinę z głebokim brodzikiem? Znalazłam Radaway Naxos A ale brodzik jest na podstawie styropianowej a w necie się naczytałam samych wad jak brodzik jest na takiej podstawie. Ma ktoś może jakieś propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.05.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Dzięki za miłe słowa, zwłaszcza, że już kocham tę moją łazienkę Marzyłam o szarej, kanciastej i technicznej i w końcu udaje sie to marzenie spełnić. Tamara1 i Ania S79 - płytki są z Casalgrande Padana, seria Meteor, kolory nero (na podłodze i wannie) oraz grigio na ścianach + dekor C kolor nero (to te paseczki). Był stres z tymi płytkami, bo zabrakło w trakcie robót. Nie mam pojęcia, jak to się stało. Liczyła architektka, liczyłam ja, ale zrobiliśmy małą zmianę w projekcie i chyba dlatego zabrakło, choć niby z zapasem były kupione. Na szczęscie udąło się znaleźć prawie identyczny odcień i tą samą kalibracje, bo inaczej to by było pierdut i po marzeniach o ładnej łazience. AniaS79, kibelek z Catalano, seria Proiezioni. Właściwie to szukałam wąskiej kanciastej umywalki, ale takiej, zeby jej podstawa była wąska, a góra sie rozszerzała. Znalzałam właśnie z tej serii i postanowiłam, że wucecik też będzie kanciasty, mimo że do tej serii producent poleca też "normalne" wc. NA początku wydawał mi się nieco dziwny ten kanciak i może krótsza muszla byłaby lepsza do wąskiej łazienki, ale ostatecznie wyszło idealnie, bo po zmianie w projekcie bidetka jest na bocznej ściance, tuż przy wc i 1cm dzieli ją od podnoszonej/opuszczanej deski. Ten kibelek jest wyjątkowo wąski, przy standardowym, czyli każdym innym, który ma 36cm szer. nie podnieślibyśmy deski. Więc przypadkowo wyszło bardzo dobrze. A dłuższy wc (tzn. 56cm) przy bidetce jest super, bo można wygodnie się umyć z każdej strony leaat, żona m, dzięki Hehe, żono, ja to z kolei żałuję, ze kuchni i salonu później nie robiłam. Te łazienki to taka rekompensata za wcześniejsze błędy letitia, ja Ci podałam link do umywalki, która moim zdaniem pasuje do Roci Gap. Nie wiem, czy widziałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
promyczek2007 06.05.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ja tez bede miala wc Roca Gap, i wybralam do tego umywalke Roca Diverta 55cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letitia 06.05.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 letitia, ja Ci podałam link do umywalki, która moim zdaniem pasuje do Roci Gap. Nie wiem, czy widziałaś. asizo podałaś Catalano Proiezioni 60PR - widziałam i jest sliczna ta umywalka, tylko własnie obawiam się, że może być różny odcień bieli jeśli będzie z dwóch różnych firm a WC i umywalka będą obok siebie i na jednej ścianie dlatego boję się ryzykować i brać z różnych firm. asizo w ogóle to śliczna ta Twoja łazieneczka, zresztą dużo mi się u Ciebie podoba wykończonych wnętrz, już pytałam nawet kiedyś o drzwi ale łazienczka, która teraz się tworzy jest the best ) promyczek 2007 własnie też się powoli zaczynam zastanawiać nad Divertą najgorsze, że nie ma za bardzo sklepu w pobliżu mnie abym mogła pooglądać różne umywalki Roci "na żywo" tylko tak na necie sobie oglądam, ale to nie zawsze później odzwierciedla rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.05.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 letitia, ja divertę też rozważałam, ale jak zobaczyłam ją na żywo, to wydała mi się jakaś płytka. Miło mi, że Ci się moja łazienka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
promyczek2007 06.05.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Przyznam szczerze ze tej Diverty tez nie widzialam na zywo. Skoro mowisz ze jest za plytka, to tez moze poszukam czegos innego. W sumie najlepszy rozwiazaniem bedzie ja zobaczyc na zywo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.05.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Asizo - bardzo ładnie się zapowiada . Gratuluję tempa i efektów . Świetna ceramika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 06.05.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 własnie też będę mieć wc i umywalkę obok siebie dlatego chciałam umywalkę z tej samej firmy, a jeszcze jakieś inne propozycje pasujące do miski wc Roca Gap?? A widziałaś Cersanit caspia square? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strawberka 06.05.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 asizo a mogę prosić o model wanny? dziękuję śliczna łazienka! też chcę szarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilo82 06.05.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Asizo to i ja z pytaniem - co to za bateria w wannie? bardzo ładna łazienka - też będę szła w szarości i serdecznie gratuluję udanego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilo82 06.05.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 acha - czy ktoś z Was może polecić glazurnika? Mój niedoszły własnie mnie wystawił do wiatru a termin to już za miesiąć szczególnie zależy mi na ładnej mozaice i brodzikach typu walk in. dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.05.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 strawberka, wanna Riho model Lusso, 170x75. Lilo82, bateria Grohe Essence. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts