aniunia81 15.06.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Moja łazienka jeszcze nie skończona -niezamontowany prysznic jeszcze, brudne kafle po fugowaniu, brudna podłoga jeszcze ze szpargałami, lustro ledwo wklejone i podparte itd, ale już się pochwale troszkę Fakt, że marzenia były inne, a wybór płytek zweryfikował budżet jaki pozostał. Na początku jak zaczęły się kłaść średnio nam się widziało ale końcowy efekt nawet niezły wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JimmyW 15.06.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ładna jasna łazienka Końcowy efekt powinien byc jeszcze lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 15.06.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Gdyby nie te listwy na narożnikach byłoby ok a tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JimmyW 15.06.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 No właśnie nie rozumiem po co one? tzn domyslam sie gdyz jeden z fachowcow ktorego mielismy wziac wlasnie takei rozwiazanie proponowal we wrazliwych miejscach jednak mnie to nie przekonuje - szpeci i taka jest prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 15.06.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 (edytowane) listwy są brudne ale nie są to listwy "marketowe", tylko chromowane (nie tanie listwy) i nie szpecą Łazienka dużo lepiej wygląda na żywo - tak uważam, a listwy jak się wszystko wysprząta będą się ładnie błyszczeć. Nie wszystkie kafle nadają się do szlifowania, mamy szlifowane narożniki tylko w tej górnej części gdzie są te małe kwadraciki. Listwy bardzo ładnie nam się komponują z bateriami, przyciskiem wc, elementami kabiny prysznicowej radaway itd. Edytowane 15 Czerwca 2012 przez aniunia81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JimmyW 15.06.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 nie pozostaje nam nic innego jak zaczekac na fotki jak lazienka bedzie gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 15.06.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ojej łazienka ładna,ale kafelkarz to chyba nowicjusz jakiś.Masakra z tymi listwami,wyrzuciłabym takiego z moich łazienek.Wszystko się da zeszlifować jak się ma pojęcie o kafelkowaniu,a nie jak się tylko zwie kafelkarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 15.06.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Możliwe że "glazurnik"nie miał odpowiednich narzędzi do szlifowania. A tak na marginesie, dlaczego podjęliście decyzję o zastosowaniu tych listew?Kto to w ogóle zasugerował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 16.06.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Ania i Bartek wrzucam obiecany pomysł na firankę do Waszej łazienki, mam taką w kuchni i wygląda bardzo ciekawe zarówno od wewnątrz jak i z zewnątrz Aniunia 81 mnie się twoja łazienka bardzo podoba i te listwy wcale mnie nie odrzucają Wiem, że aktualny trend to szlifowanie kafli i sama tak mam, ale rozumiem też osoby, które się na to nie decydują. Ja osobiście podczas odkurzania ubiłam w dwóch miejscach zeszlifowane kafelki na obudowie wanny, bo są bardzo kruche w tych miejscach. Rozwiązanie z listwami jest na pewno praktyczniejsze i tak jak piszesz nawiązują do chromowanych elementów łazienki. Wcale nie wyglądają tandetnie czy tanio, na zdjęciach wyglądają całkiem elegancko. I z tego co widzę są ładnie i równo dopasowane, majster wcale nie taki kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 16.06.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 O, dzięki STEFANY! Ciekawe upięcie, choć u mnie widziałabym mniej przezroczystą gładką białą tkaninę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.06.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 listwy są brudne ale nie są to listwy "marketowe", tylko chromowane (nie tanie listwy) i nie szpecą Szpecą, szpecą i nie ma znaczenia jaka ich cena. To, że cos jest ''nie tanie'' nie oznacza automatycznie sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 16.06.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Szpecą, szpecą i nie ma znaczenia jaka ich cena. To, że cos jest ''nie tanie'' nie oznacza automatycznie sukcesu. na twoim miejscu radziłabym się przyjrzeć swojej czerwonej łazience która urodą nie powala(zreszta jak i reszta wnętrz) a nie krytykować wszystko i wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.06.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 na twoim miejscu radziłabym się przyjrzeć swojej czerwonej łazience która urodą nie powala(zreszta jak i reszta wnętrz) a nie krytykować wszystko i wszystkich To się opiniami powymienaliśmy jest mowa o łazience nie żony m. Nawet jak się nam nie podoba nie znaczy, że inwestor ma rozkuć pół łazienki żeby wyszlifować kafelki. Dla mnie zdjęcia całościowe ok, ładnie. Zdjęcia z bliska, nie przekonują mnie te listwy - ale też nie muszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 16.06.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Arturo kazesz szlifowac płytki czy zastosujesz listwy ? Otoż często z płytkami bywa tak ze tanie są wypaczone i pływają.droższe kalibrowanemoje płytki na dole mimo nie małej ceny bo 150 /m2 były wybrzuszone przy docinaniu do kąta widać na srodku płytki wygięcie. ale czy 150 zł to duzo czy mało kwestia względna widziałem po 15 zł ale i po 500 też sąkazdy produkt ma swojego kupca. Co by sie stało w wypadku gdy marmolit u Ciebie na cokole i kominie po 5 latach spłynie - odspoi się?tak się własnie stało u kuzyna, robi w tej chwili gruntowny remont elewacji cokołu bo 5 lat temu stosował marmolit zamiast płytek klinkierowych.po pięciu wiosnach maluje całą elewację i daje nowy tynk na cokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 16.06.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 (edytowane) ale ja uwielbiam swoje płytki - zarobiłem uczciwie na nie to wydaję podobają mi sie takie jakie są wiesz o czy mowimy wogole bo pominąłes jedna odpowiedz komin masz badziewny cokoł tez bedziesz miał tani i badziwny zły wybrałeś materiał na cokół a w szegolnosci komin bo skąpisz pare złoty na pełną cegłę. puscisz dymka w komin i Ci ten czorny tynk odpadnie elewację tez se zrob czorną Edytowane 16 Czerwca 2012 przez f.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 17.06.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 aniunia81 a mi się Twoja łazienka podoba. Bez listew byłoby idealnie ale i tak nie jest źle i nie przejmuj się jak na siłą będą Cię przekonywać że szpecą, są badziewne i w ogóle masakra. Ważne że Tobie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.06.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 F5 z doświadczenia powiem Ci że nie ma się co spierać z Arturo. Jeżeli kupujesz coś drożej niż wspomniany forumowicz to jesteś snobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka.k 17.06.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 na twoim miejscu radziłabym się przyjrzeć swojej czerwonej łazience która urodą nie powala(zreszta jak i reszta wnętrz) a nie krytykować wszystko i wszystkich Zgadzam się w 100%. I ,tak, specjalnie się zalogowałam ,żeby to napisać Podglądam to forum od dawna i zauważyłam ,że żona m ,krytykuje wszystkich i za wszystko ,a nie widzi swoich ,według mnie tandetnych wnętrz .Chyba ,że żona m traktuje to forum ,jako sposób na podbudowanie własnego "ego",to przepraszam ,że przeszkadzam w terapii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 17.06.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Ależ się dyskusja zaostrzyła:) a swoją drogą to zgadzam się z lenką.k Zauważyłam na forum "lożę szyderców", zajmującą się zazwyczaj bolesnym opiniowaniem wnętrz forumowiczów. Wiem, że forum jest po to, aby opiniować, doradzać, wymieniać się spostrzeżeniami, ale ludzie język polski jest na tyle bogaty, że w konstruktywny sposób można wyrazić opinię i doradzić jeśli ktoś szuka rady. I przede wszystkim zasada nr 1 to co nasze nie znaczy że jedyne, niepowtarzalne i generalnie naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 17.06.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Aj dajcie już spokój!W tv roztrząsają wzdłuż i wszerz naszą porażkę futbolową, sami eksperci oczywiście.Tutaj podobnie. Naprawdę TACY jesteśmy?A tym pogodnie nastawionym ani kompa, ani tv otwierać się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts