Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

lucyliu taki wielki prysznic na cala sciane to super sprawa ... ale ta lazienka jest chyba na to za mala ... tak mi sie przynajmniej wydaje :roll:

Takie rozwiązanie wg mnie jest właśnie idealne do małych łazienek bo nie marnujesz żadnej przestrzeni w łazience, nie zagracasz jej jakąś kabiną, wszystko jest wizualnie lekkie, bo ścianki są szklane no a komfort kąpania się jest oczywiście dużo wyższy.

a mi ciagle sie wydaje ze taka lazienka moze byc za mala na taka kabine ... wchodzisz i nie masz sie gdzie poruszyc bo wszedzie jakas sciana czy mebel ... ale wlascicielka lazienki zrobi oczywiscie co bedzie chciala :lol:

i jezeli zdecyduje sie na takie rozwiaznie (a widze ze jest zainteresowana :) ) to faktycznie powinna to byc kabina z jak najmniejsza iloscia ramek - samo szklo i zawiasy :)

co do wielkosci kabin: to kwestia gustu ... mamy teraz 90x90 i taka tez bedziemy miec w domku ... oboje do niskich z mezem nie nalezymy ... a w duecie sie miescimy 8) oczywiscie wieksza kabina daje wiecej komfortu i wcale nie zamierzam zaprzeczac :)

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy do lazienki 2.20 x 1.70 kafelki otak duzym rozmiarze 32,5 x 97,7 (kolekcja Amanda/Alex) beda pasowaly?

Zastanawiam sie zeby je dac w pionie, ale obawiam sie ze to tak duzych kafelkow mam za malo lazienke. Co o tym sadzicie?

Ja mam w mojej dolnej malutkiej łazience pod schodami płytki o wym. 30x60. Wyglądają dobrze chociaż wszyscy mnie straszyli, że będzie tragedia.

podoba mi sie Twoja szara nora;) tez chce taka;)

kurcze przekonujecie mnie:)

No właśnie, niedość, że płytki duże powierzchnia mała, to jeszcze cholernie ciemno :D - rzekomo nie mogło się udać, ale mi się podoba. Teraz czekamy na zamówione drzwi prysznicowe. Jak dotrą (podobno za jakieś 3 tygodnie) to pewnie znów zamieszczę zdjęcie :D