Tamara1 25.07.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 mrówka 75 dzięki za odp ...fajnie, że pokazałaś z profilu te płytki, teraz mam pełny obraz...jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 26.07.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Witajcie dziewczyny. Moja łazienka dopiero na początku wykańczania, płytki się układają. Mam do Was pytanie o kolor fugi na podłodze. Łazienka biało- niebieska. Fuga na ścianach błękitna. Planuję dac taką sama na podłodze. Mąż jest zdania, zeby dac granatową. Tylko wtedy wszystko się zleje w jedną taflę, a tego chciałabym uniknąc. Jak myślicie, błękit będzie pasował??? http://i2.fmix.pl/fmi82/a3c2a7b30021c22e500ce107/zdjecie.jpg Zdaje się, że narożniki to listwy plastikowe, dla mnie nie do zaakceptowania. No i brak osiowego ułożenia płytek pod miską WC, to kolejna wtopa, czyżby leniwy wykonawca? Co do samej fugi, to może to kwestia zdjęcia i wierności kolorów, ale jak patrzę na tę fotkę, to bałbym się błękitu przy tej podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 26.07.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 mrówka75 bardzo ładna łazienka, mimo, że malutka to wszystko optymalnie zaplanowane i co ważne z gustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monnik1 26.07.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 mrówka75 gratuluję ślicznej łazienki, oryginalna i dopracowana w każdym calu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OFFelia 26.07.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 a czy ktos widział jakieś łazienki z płytkami Arvena Cersanitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arlets 26.07.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 witam! asizo w ogóle nie wyswietlają mi się Twoje zdjęcia są usunięte? czy tylko ja mam problemy z ich odczytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 27.07.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Wingerman - bardzo mi miło czytać pozytywną opinię, szczególnie od fachowca - dziękuję Monnik1- również dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaziaEx 27.07.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Witam wszystkich! Właśnie ukończyłam remont łazienki - no cóż, był to po prostu horror, a efekt mówiąc po krótce nie jest zadawalający. Mamy małą łazieneczkę, w której popełniono tyle błędów na etapie wykańczania domu, że teraz - po 10 latach nie pozostało nam nic innego, jak zrobić jej generalny remont. Mamy chyba na prawdę totalnego pecha do wykonawców, bo znowu nie wszystko jest tak jak być powinno. Fakt, że nasz projerkt był dość skomplikowany i przerósł chyba naszego fachowca. Na początek bardzo prosze o radę, może ktoś mi pomoże - mam pewien problem z mozaiką szklaną, którą właśnie położyłam w tej łazience. Dopiero po położeniu okazało się, że jest ona dosyć mocno porysowana - najpierw podejrzewałam o to fachowca, który swoją drogą niezbyt ładnie i umiejętnie ją położył,ale potem okazało się, że inne nieużywane plastry również mają rysy (nie przyszło mi do głowy, żeby wcześniej to sprawdzić, mozaika była opięknie zapakowana, poprzekładana bibułą). Czy istnieje jakiś domowy sposób, żeby choć trochę wygładzić największe rysy na położonej mozaice szklanej, bez szlifierki i ryzyka, że będzie jeszcze gorzej? Błagam o pomoc- absolutnie nie stać mnie już na jej wymianę i nie zniosę już żadnych ruinacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa12 27.07.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 "Fakt, że nasz projekt był dość skomplikowany i przerósł chyba naszego fachowca. " Pochwał się swoją łazienką -rzuć jakieś zdjęcia. Ciekawa jestem nowej, na pewno fajnej łazienki ja nie mam pojęcia jak Ci pomóc - po prostu nie znam się - tutaj musiałby się jakiś glazurnik wypowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaziaEx 27.07.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Porobię jakieś fotki i wtedy umieszczę - może uzyskam pocieszenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 27.07.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Mrówka ja poproszę o namiary na umywalkę, jest bardzo oryginalna. Jak dla mnie łazienka na wielki + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 27.07.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 " tutaj musiałby się jakiś glazurnik wypowiedzieć. No nie wiem czy glazurnik, czy raczej ktoś od obróbki szkła, skoro to szklana mozaika. Pewnie trzeba by kupić jakąś pastę polerską do usuwania rys ze szkła, i polerować polerką lub tarczą polerską na szlifierce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anilina81 28.07.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Słuchajcie jak załatwiacie sprawę żeli do mycia, szamponów pod prysznicem?moje stoją na brodziku i wkurza mnie to okrutnie bo za każdym razem muszę się schylać, pojechałam dziś na rozpoznanie koszyków taki do przykręcania do ściany na te owe żele i się zwiodłam, bo wszytskie były niskie czyli cieżka sparwa w nich coś postawić bo będzie spadało.Chciałabym coś takiegohttp://www.lazienkaplus.pl/pl/koszyk-ferro-program-prysznic-60770,421635,156,i.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-07&utm_content=60770 ale to trochę ceną zabija, czy nie zabija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 28.07.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Muszę wybrać płytki do małego wc myslałam o ardesi new z polcoloritu.Czy ktoś ma je może u siebie,lub chociaż zna jakieś opinie o nich.Zastanawiam się jeszcze nad secret edeno lub piumetta.Płytki myszą być jasne i rozświetlające.Może jakies inne propozycje? PLISS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 28.07.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Mrówka ja poproszę o namiary na umywalkę, jest bardzo oryginalna. Jak dla mnie łazienka na wielki + Dziękuję Umywalka firmy Kerasan seria Inka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urga 28.07.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Muszę wybrać płytki do małego wc myslałam o ardesi new z polcoloritu.Czy ktoś ma je może u siebie,lub chociaż zna jakieś opinie o nich.Zastanawiam się jeszcze nad secret edeno lub piumetta.Płytki myszą być jasne i rozświetlające.Może jakies inne propozycje? PLISS ja też mam malutkie wc i położyłam takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 28.07.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Słuchajcie jak załatwiacie sprawę żeli do mycia, szamponów pod prysznicem? moje stoją na brodziku i wkurza mnie to okrutnie bo za każdym razem muszę się schylać, pojechałam dziś na rozpoznanie koszyków taki do przykręcania do ściany na te owe żele i się zwiodłam, bo wszytskie były niskie czyli cieżka sparwa w nich coś postawić bo będzie spadało. Chciałabym coś takiego http://www.lazienkaplus.pl/pl/koszyk-ferro-program-prysznic-60770,421635,156,i.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-07&utm_content=60770 ale to trochę ceną zabija, czy nie zabija? Nie zabija:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik7 29.07.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Słuchajcie jak załatwiacie sprawę żeli do mycia, szamponów pod prysznicem? moje stoją na brodziku i wkurza mnie to okrutnie bo za każdym razem muszę się schylać, pojechałam dziś na rozpoznanie koszyków taki do przykręcania do ściany na te owe żele i się zwiodłam, bo wszytskie były niskie czyli cieżka sparwa w nich coś postawić bo będzie spadało. Chciałabym coś takiego http://www.lazienkaplus.pl/pl/koszyk-ferro-program-prysznic-60770,421635,156,i.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-07&utm_content=60770 ale to trochę ceną zabija, czy nie zabija? Ja mam takie coś, bardzo fajnie sie sprawdza.Półeczki są w różnych rozmiarach i kolorach.Ja mam szare przyklejone do szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anilina81 29.07.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Ja mam takie coś, bardzo fajnie sie sprawdza.Półeczki są w różnych rozmiarach i kolorach.Ja mam szare przyklejone do szyby [ATTACH=CONFIG]127949[/ATTACH] do szyby u mnie odpada bo mam suwaną ale na ścianę by się nadały gdzie je kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik7 29.07.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Kupiłam tutaj: http://fabrykaform.pl/Koziol_polka_lazienkowa_boks-p10446.html Jeżeli masz idealnie gładkie płytki to powinny przykleić się też do nich.Przyssawki trzymają naprawdę mocno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts