f.5 03.08.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Tak mam je w dolnej łazience.Cieżko zrobic dobre zdjęcie z uwagi na to ze jest efekt odbicia.dlatego nie widać dobrze brązów które są bardzo ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 04.08.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Z dozą nieśmiałości pokazuję łazienkę, bo większość tu szarych z drewnem. Zdjęcia trochę przekłamują kolor. [ATTACH=CONFIG]129166[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]129167[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]129168[/ATTACH] faktycznie inaczej ale równie fajnie, mam do ciebie pytanie odnośnie prysznica gdzie zamawiane były szyby i drzwi czeka mnie to w najbliższym czasie ale kompletnie nie wiem gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.08.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 aga_ada jeśli mogę się wtrącić - takie rzeczy najlepiej u... lokalnego szklarza w pn wybieram się w końcu z projektem mojego parawanu nawannowego i po telefonicznym wybadaniu tematu w kilku okolicznych zakładach szklarskich okazuje się, że wszyscy oferują te same technologie montażowe, te same parametry szkła i taką samą ofertę usług. no więc idę do pana z naprzeciwka (najciemniej pod latarnią, a jakże). ceny też są porównywalne, zdecydowanie niższe niż ceny gotowych parawanów, dostępnych np. w lm czy casto, nie mówiąc już w ogóle o dużych firmach szklarskich. jeśli jednak potrzebujesz czegoś o niestandardowym rozmiarze albo ściśle dopasowane do twojego wnętrza - warto zbadać lokalny rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 04.08.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 adriado bardzo fajna łazienka,a to że nie szara to niczego jej nie ujmuje podobają mi się te zardzewiałe płytki i bardzo fajna kabina prysznicowa! jedynie co to te linie jasne oddzielające różne płytki są wg mnie zbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Adriado super łazienka Dobra realizacja zawsze się obroni i nieważne czy będzie biała czy szara z drewnem P.S. Mi się bardzo beżowe linie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.08.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 adriado piękna łazienka ci wyszła, ja nie lubię beżów i bązów, właśnie wolę szarości:) ale łazienka bardzo ładna, przede wszystkim bardzo, bardzo elagancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 06.08.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Dziewczyny wielkie dzięki za opinie! Ktoś wcześniej pytał o kabinę, została zrobiona u lokalnego szklarza. Reni1980 chciałam, aby wyszła elegancka i fajnie, że to zauważyłaś. Twoje łazienki i wnętrza znam, bo troszkę się nimi inspirowałam i coś u Ciebie podpytywałam. Uwielbiam zaglądać do twojego wątku Drugą mam czarno-białą wieczorkiem postaram się wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 06.08.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witam wszystkich! Właśnie ukończyłam remont łazienki - no cóż, był to po prostu horror, a efekt mówiąc po krótce nie jest zadawalający. Mamy małą łazieneczkę, w której popełniono tyle błędów na etapie wykańczania domu, że teraz - po 10 latach nie pozostało nam nic innego, jak zrobić jej generalny remont. Mamy chyba na prawdę totalnego pecha do wykonawców, bo znowu nie wszystko jest tak jak być powinno. Fakt, że nasz projerkt był dość skomplikowany i przerósł chyba naszego fachowca. Na początek bardzo prosze o radę, może ktoś mi pomoże - mam pewien problem z mozaiką szklaną, którą właśnie położyłam w tej łazience. Dopiero po położeniu okazało się, że jest ona dosyć mocno porysowana - najpierw podejrzewałam o to fachowca, który swoją drogą niezbyt ładnie i umiejętnie ją położył,ale potem okazało się, że inne nieużywane plastry również mają rysy (nie przyszło mi do głowy, żeby wcześniej to sprawdzić, mozaika była opięknie zapakowana, poprzekładana bibułą). Czy istnieje jakiś domowy sposób, żeby choć trochę wygładzić największe rysy na położonej mozaice szklanej, bez szlifierki i ryzyka, że będzie jeszcze gorzej? Błagam o pomoc- absolutnie nie stać mnie już na jej wymianę i nie zniosę już żadnych ruinacji! Kaziu, myślę że taka pasta polerska do szkła może przynajmniej częściowo, a może i całkowicie rozwiązać Twój problem : http://allegro.pl/pasta-do-polerowania-szkla-polerska-szyby-szyb-i2513829691.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 06.08.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Ja tą pastę mam. Kupiłam chyba nawet u tego sprzedawcy. Na szybie nie usunęła zarysowań, ale miałam porysowaną jedną płytkę 60x60 lappato, która już była w koszu, ale mój fachowiec po 2 godzinach szlifowania filcem i pastą zdziałał cuda i usunął rysy. Byś moze usunie na mozaice, pasta jest tania, więc nic nie ryzykujesz zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 06.08.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Moja druga łazienka, mała i ciężko zrobić zdjęcia, w łazience obok kibelka, po prawej stronie jest jeszcze mała kabina prysznicowa 75 lub 80 cm (nie pamiętam wielkości , bo jeszcze nie mieszkam, a dość dwno kupowałam) szafka inspirowana szafką efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.08.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 no fakt małe pomieszczenie to i ciężko zrobić dobre zdjęcia. Może to faktycznie kwestia dobrego zdjęcia ale jak dla mnie za dużo się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.08.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 mi też za dużo - wypukłości, paseczki, koraliki... uf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 07.08.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Myślę, że wyszła moja nieumiejętność robienia zdjęć . Łazienka nie jest na pewno tak błyszczaca i na pewno struktura-wzór na płytce nie są tak widoczne. 2 pozostałe ściany są jednolite i w gładkiej płytce. Wiecej jest gładkiej płytki niż dekoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viikii 07.08.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) Szukam zdjęć zamontowanej umywalki Roca Kalahari? Czy ja dobrze kojarzę, że Aniula_bl ma taką?? Jak się sprawuje i gdzie mogę znaleźć fotkę? http://image.ceneo.pl/data/products/1342760/f-roca-kalahari-65-a32787400h.jpg Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez Viikii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 08.08.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Adriado super łazienka Dobra realizacja zawsze się obroni i nieważne czy będzie biała czy szara z drewnem P.S. Mi się bardzo beżowe linie podobają. True, true :D (skoro już Venus napisałaś wszystko, co chciałam powiedizeć, to się podpinam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patifrati 08.08.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Z dozą nieśmiałości pokazuję łazienkę, bo większość tu szarych z drewnem. Zdjęcia trochę przekłamują kolor. [ATTACH=CONFIG]129166[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]129167[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]129168[/ATTACH] a ja mimo tego ze mam jedna biala z drewnem a druga szara czyli tak jak niestety wiekszosc to ocenie twoja baaaardzo pozytywnie ladna elegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 08.08.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Juz kiedyś wklejałam tę kabinę.Proszę Kasik gdzie kupiłaś te drzwi i za ile ? - potrzebuje u siebie tak naprawde samej szyby szukam czegos taniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik7 09.08.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Kasik gdzie kupiłaś te drzwi i za ile ? - potrzebuje u siebie tak naprawde samej szyby szukam czegos taniego Dzwi były robione na zamówienie w http://www.szklane.eu i kosztowały ok 2 tyś z montażem. Zamówione u zwykłego szklarza i zmontowane przez mojego majstra byłyby pewnie z połowę tańsze, ale o tym dowiedzieliśmy się już po fakcie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 09.08.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 ok - dziekuje za info coraz bardziej przekonuje sie do tego by tylko szkło zamówić u szklarza z ewentualnymi nawierconymi otworami i oszlifowanymi krawędziami a akcesoria zakupić w jednym ze sklepów interenetowych i złożyć wszystko w całość we własnym zakresie - oczywiście wcześniej sprawdzę lokalnego szklarza ile za całość zawoła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diablica1002 09.08.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 cześćja mam taki problem, zamierzam zrobic łazienkę na "górze" łazienka ze skosem, myślałam o białych płytkach i fioletowych akcentach, ma ktos pomysł na taka łazienke, jakiego koloru podłoga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts