joliska 09.08.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Diablico, przeszukaj forum (fiolet we wnętrzach np.), a pytaj w dziale z projektami - w tym wątku pokazujemy gotowe łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diablica1002 09.08.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 dzieki wielkie, jestem tu nowa i nie bardzo sie jeszcze orientuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edith_75 11.08.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 [url=" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edith_75 11.08.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.08.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 edith_75,cos się kafelkarz nie popisał z plytkami pod prysznicem - zarówno scienne jak i podłogowe.nie podoba mi sie również odpływ liniowy - wyglada jak rynienka odplywowa zewnetrzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 11.08.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Szukam zdjęć zamontowanej umywalki Roca Kalahari? Czy ja dobrze kojarzę, że Aniula_bl ma taką?? Jak się sprawuje i gdzie mogę znaleźć fotkę? http://image.ceneo.pl/data/products/1342760/f-roca-kalahari-65-a32787400h.jpg Kalahari jest płytką umywalką, co trochę przeszkadza mojemu mężczyźnie (najlepiej żeby stało wiadro, albo miska:P), ale mimo wszystko jesteśmy zadowoleni. rewelacyjnie się je myje, szybko przede wszystkim, bo mają łagodny kształt.. oto moje Kalahari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viikii 12.08.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Kalahari jest płytką umywalką, co trochę przeszkadza mojemu mężczyźnie (najlepiej żeby stało wiadro, albo miska:P), ale mimo wszystko jesteśmy zadowoleni. rewelacyjnie się je myje, szybko przede wszystkim, bo mają łagodny kształt.. oto moje Kalahari Aniula_bl dzięki za odpowiedź. Mój też właśnie marudzi, że jest płytka i każdy się ochlapie przy myciu rąk... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 12.08.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 ważne tu jest na pewno, żeby bateria nie była zbyt niska:yes: trzeba sobie w sklepie kilka przymierzyć, bo lepiej, żeby chlapało na boki, niż żeby nie było swobodnie rąk umyć ja polecam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Aniula oddaj baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 13.08.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 aniula_bl nie wiem czy już pokazywałaś swoją łazienkę ale wypatrzyłam u ciebie szare płytki na podłodze więc plisss pokaż coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 13.08.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) Aniula oddaj baterie aaa... nie nie nie! moje baterie są OK ja tylko dobrze radzę innym kupującym! zresztą kupowałam je sama we własnej hurtowni, więc sobie świństwa raczej nie zrobię. Od tego mam klientów... aga_ada wiesz co? no nie wiem czy one są szare:no: raczej beżowe:p, tylko sztuczne światło przekłamuje może:lol2: uprzedzam, że łazienka była już wklejana Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 13.08.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Aniula, ale fajne masz te wneki - zazdroszcze i w ogole lazienka w moich klimatach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.08.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 aga_ada wiesz co? no nie wiem czy one są szare:no: raczej beżowe:p, tylko sztuczne światło przekłamuje może:lol2: uprzedzam, że łazienka była już wklejana co to za jasne płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpestka 14.08.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam wszystkich serdecznie.Dziewczyny ja co prawda dopiero zaczynam swoja przygodę z urządzaniem domu i po obejrzeniu waszych fajnych łazienek, pozwoliłam sobie zwrócić się do Was o poradę. Mianowicie co sądzicie aby ściane za geberitem pomalować tylko farbą. Odradzacie, polecacie? Ogólnie to mam taki wstępny pomysł na łazienkę w jak najmniejszej ilości płytek, tylko strefy mokre. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.08.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 bpestko lateksowe przeznaczone do lazienek na pewno sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 14.08.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 aniula_bl racja to beż jak pokazałaś to faktycznie już była - miałam ją w inspiracjach jak byłam na etapie "górna łazienka - brązy i beże" obecnie jestem na etapie "górna łazienka - szarości" może dlatego wszędzie widzę szarość a łazienka suuuper szczególnie prysznic: mam do ciebie pytanie ponieważ mam dylemat odnośnie prysznica: ta wnęka idealnie nadaje się na prysznic bez brodzika co zdecydowało że jednak daliście brodzik? ja mam podobne rozwiązanie i zastanawiam się czy robić z odpływem linowym czy z brodzikiem płaskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz_Pr 14.08.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam wszystkich serdecznie. Dziewczyny ja co prawda dopiero zaczynam swoja przygodę z urządzaniem domu i po obejrzeniu waszych fajnych łazienek, pozwoliłam sobie zwrócić się do Was o poradę. Mianowicie co sądzicie aby ściane za geberitem pomalować tylko farbą. Odradzacie, polecacie? Ogólnie to mam taki wstępny pomysł na łazienkę w jak najmniejszej ilości płytek, tylko strefy mokre. Dzięki Dobra farba i da rade. My generalnie jak planowaliśmy łazienkę - cel był jeden: nie kafelkować wszystkiego dookoła, tylko tam gdzie potrzeba. W sumie ściankę z geberitem też obłożyliśmy płytkami (klinkierowe płytki zewnętrzne przeznaczone na elewacje domów) ale jeśli byłoby pomalowane to też dałoby rade. Ja osobiście zauważam ostatnio - że jest trend właśnie, żeby nie walić kafli gdzie popadnie wszędzie, tylko bardziej się to minimalizuje na rzecz ścian: ceglanych, betonowych, obłożonych drewnem..... Odchodzi się od projektów, gdzie łazienka jest cała w kaflach prócz sufitu.... łazienka nie musi wcale wyglądać jak łazienka W tym wątku wrzuciłem zdjęcia naszej małej łazienki (co prawda jakość zdjęć nie jest super ale coś tam widać): http://forum.muratordom.pl/showthread.php?102678-BRODZIK-MUROWANY-prysznic-bez-brodzika-brodzik-z-p%C5%82ytek/page56 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 To nie jest trend z ostatnich 2 miesięcy, tylko trochę już jest Każdy robi jak lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.08.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 edith dlaczego nie zabudowałaś rurek dochodzących do kaloryfera? Popsuły cała łazienkę, kafelkarz też do odstrzału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 14.08.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam wszystkich serdecznie. Dziewczyny ja co prawda dopiero zaczynam swoja przygodę z urządzaniem domu i po obejrzeniu waszych fajnych łazienek, pozwoliłam sobie zwrócić się do Was o poradę. Mianowicie co sądzicie aby ściane za geberitem pomalować tylko farbą. Odradzacie, polecacie? Ogólnie to mam taki wstępny pomysł na łazienkę w jak najmniejszej ilości płytek, tylko strefy mokre. Dzięki Zajrzyj do dziennika Karoliny i Artura, tam jest pokazana łazienka z pomalowaną ścianą nad umywalką i za geberitem...super to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts