nicol21 01.10.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 wojgoc - masz z parkietem w łazience jakieś negatywne doświadczenia, że uważasz, że dodatkowy rok coś zmieni? ArKaMa - parkiet jest wykończony olejem. Dla zainteresowanych poniżej więcej fotek, teraz już nic się nie ukryje . Dodam, że mam świadomość moich odbić w lustrach i kabinie, jednak nie dało się tego uniknąć przy szerokokątnym obiektywie. http://images48.fotosik.pl/427/6f2709dbe6349cf3.jpg super! razem z całym peletonem tutaj się dopraszam więcej fotek domu bo czuję w kościach że jest co pooglądać. a możesz powiedzieć jak sobie fachowcy radzili z przemysłowym na ścianie? wygląda obłędnie,ale zdaje sobie sprawę że przemysłówkę należy cyklinować i takie inne cuda z nią robić. co do bliskości wody myślę że dłuższy czas może mieć na drzewo jednak wpływ - oby jak najmniejszy!! rozumiem, że wnęka za wc pod blatem zostaje po prostu pusta? [nie mówię dlatego że mi przeszkadza czy coś, ot się pytam! ] jeszcze raz - bardzo fajnie, jedynie czego nie zazdraszaczam to mycie lustra, zwłaszcza obok umywalki... u nas wiecznie uchlapane! a tylko 2ka nas jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 01.10.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 k12 czy bateria to Kludi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka12 01.10.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 nicol21 nie rozbudzaj za bardzo swojej wyobraźni bo się zawiedziesz Do zaprezentowania pozostało jeszcze tylko 30m kw powierzchni . Swoją drogą to mam w mieszkaniu kilka elementów, które pokazywałaś w swoim wątku. Panel był sklejony do kupy i wycyklinowany na podłodze, potem jako całość przyklejony i przykręcony do ściany. Fachowiec był 1 (no razem ze mną to 2 ). Praca była żmudna ale czymś geberit trzeba było zakryć We wnęce miał być kosz na pranie, ale ostatecznie zostało wygospodarowane na niego miejsce poza łazienką. Lustro przy baterii podtynkowej i blacie trudno jest utrzymać w czystości. Z pewnością nie jest to rozwiązanie praktyczne, ale jak bym miał drugi raz decydować to bym tego nie zmienił anjap wszystkie baterie to paffoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek-pe 01.10.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Witam, Czy pamiętasz może model i producenta drzwi? Są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 02.10.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Wojgoc czytałam gdzieś że kładziesz ETIC NOCE , masz może już jakieś położone ? Wstaw jakieś zdjęcie proszę! Jak mozesz napisz czy znalazłeś gdzieś taniej niż ogólnie w internecie. Mnie w salonie powiedzieli 345 zł/m2 Widziałam etic noce na banyo.pl za 215 zł. Ale chyba tylko ten kolor.Ja poszukuje palisandro w dobrej cenie może ktoś wie gdzie? Na podłogi zdecydowałam sie na zirconio bianco cemento.Czy ktoś z forumowiczów ma je u siebie.Może jakieś opinie? PLISS wolałabym wiedzieć zanim zamówie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 02.10.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Etic Noce mieli jakiś czas temu w granicach 200zł w MaxFlizie w Krakowie - zamówienia również przez internet. Sama kupowałm u nich parę rzeczy i wszystko bez problemu.Ja kupowałm Etic Palisander za 245zł w Mceramic w Siemianowicach Śląskich. Zamawiałam przez telefon, szybka wysyłka bo po towar jeżdzą raz w tygdoniu. A Etic Palisander położyłam w łazience do czarnych i białych lustrzanych płytek z Venis seria Crystal i wyglądają super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 poczekamy:) - zobaczymy:eek: - co bedzie za rok:yes: hmm, nic nie będzie, ja mam 2 lata i wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 02.10.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Monia.Dzięki za info.A może byłabyś jeszcze tak dobra i pochwaliła się swoją łazienką z eticem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 02.10.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Oj zbieram się zbieram w sobie ale zebrać się nie mogę. W weekend postaram się cyknąć porządne fotki bo te co mam to robione telefonem i średnio widać na nich podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 02.10.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 ka12 piękna łazienka, tylko ta pralka na wierzchu trochę psuje całość, szkoda, że nie jest zabudowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.10.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 wojgoc - masz z parkietem w łazience jakieś negatywne doświadczenia, że uważasz, że dodatkowy rok coś zmieni? osobiście nie - ale widzialem u znajomych jak to wyglada po 2 latach uzytkowania:( w przypadku blatu z drewna pod umywalke to bez dodatkowego zabezpieczenia w postaci szyby cięzko to utrzymac:yes: - chyba, ze tylko na pokaz ktos robi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.10.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 (edytowane) Wojgoc czytałam gdzieś że kładziesz ETIC NOCE , masz może już jakieś położone ? Wstaw jakieś zdjęcie proszę! Jak mozesz napisz czy znalazłeś gdzieś taniej niż ogólnie w internecie. Mnie w salonie powiedzieli 345 zł/m2 ja swoje Atlas Concorde Etic Noce kupowałem w Maxflizz po 198zł/m2 zarówno 15x90 jak i 22,5x90. Mozaike 15x90 kupowalem po 95zl/arkusz łazienka sie robi, ale wrzuć mi na PW swojego maila to cos tam Ci prześlę Edytowane 3 Października 2012 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 w przypadku blatu z drewna pod umywalke to bez dodatkowego zabezpieczenia w postaci szyby cięzko to utrzymac:yes: - chyba, ze tylko na pokaz ktos robi:lol2: a co się dzieje z podłogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.10.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 traci kolor, w paru miejscach doszlo do wybrzuszenia - podloga z merbau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Jeśli traci kolor to trzeba zaolejować, to znowu będzie jak nowa, przynajmniej moja tak reaguje na olej Jeśli się wybrzuszyła to może się odkleiła od wylewki, mógł być niefachowy montaż, nieodpowiedni klej lub kiepska wylewka, a czy to na pewno deska lita merbau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 03.10.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 ka12, bardzo przyjemna łazienka; bądź tak uprzejma i zdradź nazwę/namiary na białą szafkę pod umywalką? (ja z okolic LBN) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 03.10.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 wojgoc - masz z parkietem w łazience jakieś negatywne doświadczenia, że uważasz, że dodatkowy rok coś zmieni? ArKaMa - parkiet jest wykończony olejem. Dla zainteresowanych poniżej więcej fotek, teraz już nic się nie ukryje . Dodam, że mam świadomość moich odbić w lustrach i kabinie, jednak nie dało się tego uniknąć przy szerokokątnym obiektywie. http://images43.fotosik.pl/1565/dac0e0c348690766.jpg http://images46.fotosik.pl/1787/c4004f75afba6557.jpg http://images39.fotosik.pl/1771/7bb8cd45f562381b.jpg http://images42.fotosik.pl/600/c939124765e61cb7.jpg http://images48.fotosik.pl/427/6f2709dbe6349cf3.jpg Powiem Ci, że bateria w formie wylewki i mieszacza wychodząca prosto z lustra wygląda naprawdę świetnie, ale pewnie było trochę niepokoju przy wycinaniu otworów pod nią - w końcu tafla lustra mała nie jest i gdyby pękła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 03.10.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Powiem Ci, że bateria w formie wylewki i mieszacza wychodząca prosto z lustra wygląda naprawdę świetnie, ale pewnie było trochę niepokoju przy wycinaniu otworów pod nią - w końcu tafla lustra mała nie jest i gdyby pękła ... Przypuszczam, że to nie był problem Inwestorki, a firmy, która tę taflę przygotowywała i montowała Otwory zapewne były przygotowane zanim lustro trafiło na ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Przypuszczam, że to nie był problem Inwestorki, a firmy, która tę taflę przygotowywała i montowała Otwory zapewne były przygotowane zanim lustro trafiło na ścianę. dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 03.10.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Przypuszczam, że to nie był problem Inwestorki, a firmy, która tę taflę przygotowywała i montowała Otwory zapewne były przygotowane zanim lustro trafiło na ścianę. Tak, ale nie zawsze, np. znajomy dostał cenę X jeśli wszystko będzie OK i lustro nie pęknie albo nie wystąpią inne tego typu komplikacje i X plus ileśtam procent jeśli coś takiego by się zdarzyło. Fakt że miał dość dobrą cenę wyjściową, ale musiał wziąć na siebie ryzyko że montażystom coś nie wyjdzie i będzie musiał dopłacić, przez co sam asystował im przy montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts