czuszka 12.10.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 F.5, super efekt. Ja też dorzucam coś z teku. Ściana. Woskowana[ATTACH=CONFIG]141650[/ATTACH]. Planowany jest jeszcze blat i stolik obok wanny.[ATTACH=CONFIG]141649[/ATTACH] ładnie a te białe płytki to jakie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 12.10.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Mati i Maja poza kolorem ścian i dywanikiem (zwłaszcza! dywanikiem...) łazienka bardzo ładna, Podoba mi się ta nietypowa półka na ręczniki przy ścianie prysznicowej. I to, że została podkreślona drewnopodobną płytką. Bardzo fajny efekt wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_am 12.10.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Super - połączenie z cegłą rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Agi piękne łazienki !! F.5. czekam na efekt końcowy, bo jak na razie pomysł na szafkę i blat (kształt) dla mnie dziwny i nie praktyczny, ale zobaczymy Mati i Maja bardzo fajne połączenie, dywaniki nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 14.10.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Mati i Maja bardzo ciekawa łazienka, chciałoby się więcej obejrzeć, a cuś nie umiem zdjęć powiększyć a te dywaniki całkiem z innej parafii:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mati i Maja 14.10.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Wiem, wiem, że dywaniki to nie był strzał w 10 ale nie mogę znależć odpowiednich. Może coś doradzicie?Aniula jak klikniesz na zdjęcie to przekieruje cię do ImageShack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maroch84 14.10.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Witam forumowiczów:) Mam do Was prośbę. Deweloper dokonał zmian w projekcie i zmieniły się wymiary łazienki, ponownie mam problem z urządzeniem łazienki. Macie może jakieś pomysły? Bardzo proszę o pomoc:) W łazience chcę mieć: prysznic, pralkę, wc i oczywiście zlew. Pozdrawiam:) Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 15.10.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Agi bardzo ładne obie łazienki, szczególnie pierwsza. Czy mogłabyś napisać jakie to płytki?I czy ten kawałek drewniany to płytki czy drewno? Marzi płytka to gres hiszpański Lyon marfil a "drewno" na wannie to niestety płytka paradyż giallo 120x15. Ale jest naprawdę fajna. Nie wygląda sztucznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa33 15.10.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Mati i Maja ja mam pytanie o to tajemnicze wejście GDZIEŚ obok wanny.Co tam będzie?? łazienka ładna.Mnie też podoba się ta półeczka przy wyjściu spod prysznica.Ciekawa ta wasz łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 15.10.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 (edytowane) Mati i Maja a może dywaniki z Ikea? Mam SKOGHALL i sobie chwalę. Obawiam się, że ten fiolet, który mają w w/w serii będzie się mijał odcieniem z kolorem Waszej ściany (na moim monitorze ona ma ciepły odcień i jest bardziej "malinowa" niż fioletowa), więc dla bezpieczeństwa poszłabym w szarość albo beż (beżowa jest chyba poducha na ławeczce, prawda?). Co Ty na co? Dywaniki są "w kosteczki" - jak ławeczka właśnie Edytowane 15 Października 2012 przez AniaS79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 15.10.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 F.5 bardzo mi sie popdoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mati i Maja 15.10.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Ania - dzięki! Przyjrzę się tym dywanikom! martaa to wejście doschowka pod skosem. Docelowo będą tam małe drzwiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzi80 16.10.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Marzi płytka to gres hiszpański Lyon marfil a "drewno" na wannie to niestety płytka paradyż giallo 120x15. Ale jest naprawdę fajna. Nie wygląda sztucznie.... A na podłodze też Lyon? Gdzie zamawiałaś te płytki, stacjonarnie czy przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letitia 17.10.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 czy macie pod prysznicem jakieś pojemniki, koszyczki na szampon i żel? chciałabym takie przyklejane do kafelek aby nie wiercić dziur w kafelkach ale nie potrafię nic znaleźć. może używacie jakichś fajnych i możecie coś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagmara887 17.10.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 czy macie pod prysznicem jakieś pojemniki, koszyczki na szampon i żel? chciałabym takie przyklejane do kafelek aby nie wiercić dziur w kafelkach ale nie potrafię nic znaleźć. może używacie jakichś fajnych i możecie coś doradzić? Mam u siebie Everlocka, to jest chyba w tej chwili najlepsza firma produkująca tego typu rzeczy. Jest estetyczny i naprawdę dobrej jakości. Droższy od innych, ale zdecydowanie wart swojej ceny (mam kilka wieszaków różnych firm, więc mam pewne rozeznanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 17.10.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Mam u siebie Everlocka, to jest chyba w tej chwili najlepsza firma produkująca tego typu rzeczy. Jest estetyczny i naprawdę dobrej jakości. Droższy od innych, ale zdecydowanie wart swojej ceny (mam kilka wieszaków różnych firm, więc mam pewne rozeznanie). Mozesz podeslac fotki jak to wyglada na scianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagmara887 17.10.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ewa, nie mam niestety kabla od aparatu, ale mam taki: http://everloc24.pl/alle/400/EL10262al.jpg i uchwyt do papieru toaletowego. Pod prysznicem mam innej firmy i mi zardzewiał, a na dodatek ciągle odpada od ściany. Everlock jest dużo lepszy, nie odpadł jeszcze nigdy, jest estetyczny i generalnie nie widać, że jest na przyssawki. Ale osobiście wolałabym w nowej łazience jednak wiercić te dziury, bo masz wtedy duży wybór designu. Everlock ma tylko jeden, wszystkie wieszaki są w tym samym stylu. Nie wiem czy dalej są, ale widziałam je kiedyś w Poznaniu w Castoramie lub Bricomanie, już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 17.10.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ewa, nie mam niestety kabla od aparatu, ale mam taki: http://everloc24.pl/alle/400/EL10262al.jpg i uchwyt do papieru toaletowego. Pod prysznicem mam innej firmy i mi zardzewiał, a na dodatek ciągle odpada od ściany. Everlock jest dużo lepszy, nie odpadł jeszcze nigdy, jest estetyczny i generalnie nie widać, że jest na przyssawki. Ale osobiście wolałabym w nowej łazience jednak wiercić te dziury, bo masz wtedy duży wybór designu. Everlock ma tylko jeden, wszystkie wieszaki są w tym samym stylu. Nie wiem czy dalej są, ale widziałam je kiedyś w Poznaniu w Castoramie lub Bricomanie, już nie pamiętam. Dzieki Dagmara za szybka odpowiedz, dlatego pytalam, bo z doswiadczenia wiem, ze dosc czesto pod ciezarem takie na przyssawki odpadaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagmara887 23.10.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Mam pytanie dot. płytek. Podoba mi się seria Meisha Garam z Paradyżu, ale mam problem ze znalezieniem zdjęć z realizacji bez photo shopa. Jedyne jakie znalazłam wygląda niesamowicie nieciekawie i jest jakby mdłe, bez wyrazu. Czy ma je ktoś u siebie i może coś powiedzieć na ten temat? Boję się, że wydam kupę kasy na płytki, które okażą się zupełnie przeciętne. W sklepie wyglądały fajnie, ale wiadomo, że prezentują się inaczej w dziennym świetle (moja łazienka jest ślepa). Zaczęłam się zastanawiać czy to kwestia kiepskiego projektu, oświetlenia czy płytki zwyczajnie "nie robią szału". Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 24.10.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 ja jestem posiadaczką meisha garam - nie polecam. Mocno jestem zawiedziona i wiem, że jak tylko będzie taka możliwość to idą do wymianki. Jest tak jak piszesz - mdłe i bez wyrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts