Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie

nie wiem, w jakim innym wątku zadać to pytanie, pozwoliłam więc sobie tutaj. Czy ktoś z Was ma w łazience pod umywalką blat/stolik/konsolkę drewnianą malowaną na kolor? Czym zabezpieczyć taki blat przed wilgocią? wiadomo, że olej tylko na surowe drewno, na farbę akrylową nie pójdzie. Czy musi być jakis specjalny poliuretanowy lakier czy może zwykły wodny do drewna wystarczy?

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam pytanie dot. płytek. Podoba mi się seria Meisha Garam z Paradyżu, ale mam problem ze znalezieniem zdjęć z realizacji bez photo shopa. Jedyne jakie znalazłam wygląda niesamowicie nieciekawie i jest jakby mdłe, bez wyrazu. Czy ma je ktoś u siebie i może coś powiedzieć na ten temat? Boję się, że wydam kupę kasy na płytki, które okażą się zupełnie przeciętne. W sklepie wyglądały fajnie, ale wiadomo, że prezentują się inaczej w dziennym świetle (moja łazienka jest ślepa). Zaczęłam się zastanawiać czy to kwestia kiepskiego projektu, oświetlenia czy płytki zwyczajnie "nie robią szału". Ktoś pomoże?

a u mnie sie właśnie kładą: Meisha Bianco i Brown - uważam, że jak na razie sa ok. A nawet lepiej będzie jak będzie skończone oświetlenie. Zanim je kupiłam to widziałam je w świetle sztucznym - i własnie w tym oświetleniu fajnie wygladały. Nie wrzucam na razie fotek bo nawet fug jeszcze nie mam :)

dagmara887, ja nie szalałam z dekorami, nie mam ich wcale, mam tylko jasne i brązowe płytki bazowe plus mozaika. Moja łazienka ma skosy, załamania i nie chciałam robić jeszcze większego zamieszania dekorami. Mam jedną ścianę całą brązową a reszta ścian tak trochę pomieszane, podłoga jasna. A jeżeli chodzi o meble to myślałam o czymś takim jak na zdjęciu: http://www.villa-complex.com/galeria/villa-complex_48.jpg. Ale zobaczę jeszcze - w niedzielę jestem umówiona ze stolarzem, ciekawe co powie.

Oto jedna z naszych trzech łazienek w domku.

Ta łazienka jest połączona z naszą sypialnią

Ceramika Paradyż - kolekcja secret bianco nero

ł3.jpg

ł5.jpg

[ATTACH=CONFIG]144400[/ATTACH

[ATTACH=CONFIG]144398[/ATTACH

[ATTACH=CONFIG]144399[/ATTACH]

Oto jedna z naszych trzech łazienek w domku.

Ta łazienka jest połączona z naszą sypialnią

Ceramika Paradyż - kolekcja secret bianco nero

[ATTACH=CONFIG]144404[/ATTACH]

Kibelek widzę jak tron :) Czy to dlatego, że czynności, które się na nim wykonuje są w Twojej rodzinie takie ważne?

Joly mi też się podoba mozaika na wannie, proszę zdradź co to za mozaika :) i czy ona jest trochę grafitowa, bo tak wygląda na moim monitorze...

Mozaika została zakupiona w castoramie, plaster ok 32zł także cena bardzo fajna a naprawdę ślicznie sie prezentuje.

Kosteczki w pastrze są w kolorze czarnym srebrnym i grafitowym

Joly ja mam pytenie o szafkę podumywalkową tą podwójną?

Jaka to firma szafki i umywalek?

Szafkę wraz z umywalką kupiłam na allegro. Cena zestawu 1000zł więc uważam że bardzo przystępnie a szafeczka nprawde solidna i ładna:D.

Firma nazywa się Antado