Kamilcia 24.10.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witajcie nie wiem, w jakim innym wątku zadać to pytanie, pozwoliłam więc sobie tutaj. Czy ktoś z Was ma w łazience pod umywalką blat/stolik/konsolkę drewnianą malowaną na kolor? Czym zabezpieczyć taki blat przed wilgocią? wiadomo, że olej tylko na surowe drewno, na farbę akrylową nie pójdzie. Czy musi być jakis specjalny poliuretanowy lakier czy może zwykły wodny do drewna wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 24.10.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Mam pytanie dot. płytek. Podoba mi się seria Meisha Garam z Paradyżu, ale mam problem ze znalezieniem zdjęć z realizacji bez photo shopa. Jedyne jakie znalazłam wygląda niesamowicie nieciekawie i jest jakby mdłe, bez wyrazu. Czy ma je ktoś u siebie i może coś powiedzieć na ten temat? Boję się, że wydam kupę kasy na płytki, które okażą się zupełnie przeciętne. W sklepie wyglądały fajnie, ale wiadomo, że prezentują się inaczej w dziennym świetle (moja łazienka jest ślepa). Zaczęłam się zastanawiać czy to kwestia kiepskiego projektu, oświetlenia czy płytki zwyczajnie "nie robią szału". Ktoś pomoże? a u mnie sie właśnie kładą: Meisha Bianco i Brown - uważam, że jak na razie sa ok. A nawet lepiej będzie jak będzie skończone oświetlenie. Zanim je kupiłam to widziałam je w świetle sztucznym - i własnie w tym oświetleniu fajnie wygladały. Nie wrzucam na razie fotek bo nawet fug jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
espresso 25.10.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Witam Czy ktoś poznaje te płytki?? prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila_len 25.10.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Witam!Jak dla mnie - Harion z Tubądzina, płytka podstawowa, ale może się myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagmara887 25.10.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Majamaki i anjap: mogę zapytać w jakim stosunku są u was płytki bazowe, że tak się wyrażę, do tych dekorowanych? No i do jakich mebli? Może w tym tkwi sedno...? Dziś oglądałam je w sklepie kolejny raz i dalej wydają się fajne, ale wciąż mam sporo wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 25.10.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 dagmara887, ja nie szalałam z dekorami, nie mam ich wcale, mam tylko jasne i brązowe płytki bazowe plus mozaika. Moja łazienka ma skosy, załamania i nie chciałam robić jeszcze większego zamieszania dekorami. Mam jedną ścianę całą brązową a reszta ścian tak trochę pomieszane, podłoga jasna. A jeżeli chodzi o meble to myślałam o czymś takim jak na zdjęciu: http://www.villa-complex.com/galeria/villa-complex_48.jpg. Ale zobaczę jeszcze - w niedzielę jestem umówiona ze stolarzem, ciekawe co powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
espresso 26.10.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Kamila tak, to Harion z Tubądzina - bardzo dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joly99 26.10.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Oto jedna z naszych trzech łazienek w domku. Ta łazienka jest połączona z naszą sypialnią Ceramika Paradyż - kolekcja secret bianco nero [ATTACH=CONFIG]144400[/ATTACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joly99 26.10.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Oto jedna z naszych trzech łazienek w domku. Ta łazienka jest połączona z naszą sypialnią Ceramika Paradyż - kolekcja secret bianco nero [ATTACH=CONFIG]144400[/ATTACH [ATTACH=CONFIG]144398[/ATTACH [ATTACH=CONFIG]144399[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 26.10.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Joly, zrób proszę porządek z postami i zdjęciami, bo dublujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.10.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Joly piękna mozaika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.10.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Oto jedna z naszych trzech łazienek w domku. Ta łazienka jest połączona z naszą sypialnią Ceramika Paradyż - kolekcja secret bianco nero [ATTACH=CONFIG]144404[/ATTACH] Kibelek widzę jak tron Czy to dlatego, że czynności, które się na nim wykonuje są w Twojej rodzinie takie ważne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 27.10.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Joly mi też się podoba mozaika na wannie, proszę zdradź co to za mozaika i czy ona jest trochę grafitowa, bo tak wygląda na moim monitorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joly99 27.10.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Joly mi też się podoba mozaika na wannie, proszę zdradź co to za mozaika i czy ona jest trochę grafitowa, bo tak wygląda na moim monitorze... Mozaika została zakupiona w castoramie, plaster ok 32zł także cena bardzo fajna a naprawdę ślicznie sie prezentuje. Kosteczki w pastrze są w kolorze czarnym srebrnym i grafitowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 27.10.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Joly - widzę, że wanna stoi pod skosem - jaką macie wysokość ścianki kolankowej, jaki skos dachu, jak blisko stoi wanna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa87 27.10.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 joly jaka piękna łazienka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.10.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Taka mozaika w takiej cenie? dlaczego ja nie mam jeszcze jednej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anilina81 27.10.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Joly ja mam pytenie o szafkę podumywalkową tą podwójną?Jaka to firma szafki i umywalek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joly99 27.10.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Joly ja mam pytenie o szafkę podumywalkową tą podwójną? Jaka to firma szafki i umywalek? Szafkę wraz z umywalką kupiłam na allegro. Cena zestawu 1000zł więc uważam że bardzo przystępnie a szafeczka nprawde solidna i ładna:D. Firma nazywa się Antado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 joly a pod wanna to jakas wentylacja przechodzi ? bo nawiewnik widze, choc mniej zauwazalny bylby chyba czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts