joliska 15.11.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Kamilo - świetne wnętrza masz KLASA i STYL, których mogłyby się uczyć inne osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 15.11.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 kamila-t śliczna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.11.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 To Cleoni Nekla. dziękuję..a płytki to mat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila-t 15.11.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 dziękuję..a płytki to mat ?? Półpoler. Dziękuję za wszystkie miłe słowa Cieszę się, że Wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 15.11.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 kamila-t łazienka ładniutka, prosta... nazwałabym ją "Schludna" bez tych wszystkich bajerów prostota bez silenia się na oryginalność piękne drzwi dodają uroku brawo! bardzo ładnie, a w sumie chyba bez bankructwa, co? Też mi się wydaje, ze bez bankructwa. Łazienka zrobiona prosto, niby ze "zwykłych" materiałów, nie ma w niej płytek za 3 stówy, ani kosztownych zabudów g-k, mebli na wymiar, itp. A jednak jest pięknie. I to doskonały dowód na to, ze można elegancko i ze smakiem urządzić wnętrze nie wydając na nie kokosów. Ci, którzy często rzucają argumenty typu "zrobiliśmy tak, bo nie stać nas na to czy tamto" powinni w końcu przejrzeć na oczy i zrozumieć, ze się da. Jedyne co nas ogranicza to wyobraźnia i poczucie estetyki (a często jego brak). Kamila-t, Twoja łazienka jest ponadczasowo elegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila-t 15.11.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Zgadza się - łazienka bez szaleństw w postacie zabudów k-g, halogenów itp. To miałam w poprzedniej łazience Teraz chciałam prostotę i ponadczasowość oraz dobrą jakość, którą da się osiągnąc nie wydając majątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 15.11.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 bardzo bardzo mi się podoba Twoja łazienka kamilo-t dla mnie jedna z najładniejszych łazienek to na forum ! ps. może ja się pierwszą łazienka pochwalę jeszcze przed świętami ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_bw 15.11.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Poszukuje do swojej dolnej lazienki umywalki 80 cm lub 100 cm. Ostatnio ogladalismy z mezem umywalki w IKEA i zastanawiamy sie nad umywalka ODENSVIK http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00193937/. Czy ktos z Forumowiczow ma jakies doswiadczenia z ta umywalka lub w ogole z umywalkami z IKEA, warto kupic? Dzieki Kamila-t - piekna prosta lazienka. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 16.11.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Mi też podobają się te szafki z umywalką .Tyle że nie wiem jak będzie z użytkowaniem i dopasowaniem reszty ceramiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.11.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Kamila-t, bardzo ładna łazienka. Oddech można w niej złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.11.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Może ktoś z Was ma w łazience ceramikę Cersanit ale miskę podwieszaną roca gap .Z roca podoba mi się tylko miska - wanny i umywaki nie znalazłam takiej która by mi sie podobala więc nie wiem czy będzie pasować odcieniem do ceramiki cersanit Mam miskę Roca Gap, a 1,5 metra dalej umywalkę Cersanit Casia Sqare. Łazienka bez okna, różnicy w odcieniu nie widzę. Wannę też z Cersanitu mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 17.11.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Mam miskę Roca Gap, a 1,5 metra dalej umywalkę Cersanit Casia Sqare. Łazienka bez okna, różnicy w odcieniu nie widzę. Wannę też z Cersanitu mam. Proponuję zapalic światło Ale na poważnie: zawsze trzeba się liczyc z ty, że ceramika różnych firm będzie miała inny odcień bieli, jeżeli chodzi o wanny to: akryle nie pasują do niczego (nawet roca do Roca, Koło do Koło itp), blacha i żeliwo z Roca pasuje do Roca, Olkusz w zasadzie pasuje do Cersanit, Kaldewei do Koła i Keramagu. Jednakże świadomoś tych różnic pozwala tak operowac światłem w łazience, żeby te różnice zniwelowac. W najgorszym przypadku nie musimy przecież zapalac światła... prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 18.11.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 dzisiaj mam dzień na fotki, to pokażę też łazienkę, a co! http://images50.fotosik.pl/1755/efaf0491cbb15830med.jpg http://images39.fotosik.pl/1842/2bc966c1347eb6b0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanSlyke 18.11.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Dzień dobry. Nie znalazłem nigdzie tematu "Gdzie kupić miski WC, bidety, umywalki", więc uważam, że ten jest najwłaściwszy dla mojego pytania. Czy gdzieś w Polsce można kupić taką miskę jak na załączonym zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.11.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) Jest wątek: Gdzie kupię..... etc... Zapytaj tam i przy okazji wyjaśnij, czym ta miska (poza wysokością, o ile można cokolwiek wnioskować ze zdjęcia) ma się różnić od dostępnych na rynku. Edytowane 18 Listopada 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 18.11.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Dzień dobry. Nie znalazłem nigdzie tematu "Gdzie kupić miski WC, bidety, umywalki", więc uważam, że ten jest najwłaściwszy dla mojego pytania. Czy gdzieś w Polsce można kupić taką miskę jak na załączonym zdjęciu? [ATTACH=CONFIG]149092[/ATTACH] zbliżenie na napis na desce poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 18.11.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 dzisiaj mam dzień na fotki, to pokażę też łazienkę, a co! http://images50.fotosik.pl/1755/efaf0491cbb15830med.jpg http://images39.fotosik.pl/1842/2bc966c1347eb6b0.jpg tym razem pochwalę, i to bardzo Piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 18.11.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Zakrzów ja się dołączam do opinii wyżej Cudna łazienka :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JimmyW 19.11.2012 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Zakrzów Bardzo ładna , jasna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.11.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Kamila-t, Zakrzów, obie piękne łazienki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts