Ladybird76 09.12.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Lady może moja łazienka cos podpowie, za scianką z lewej strony jest kabina prysznicowa typu walk in Alutka Twoja łazienka jest boska takie kafle upatrzyłam sobie w tym roku będąc na wyjeździe i śpiąc w motelu ehhh super wyglądały realnie... Możesz przy okazji pochwalić się co to za firma ? i co masz na podłodze ? czy to woodentic paradyża ? Kolejne moje pytanie to jaką masz ściankę kolankową i jaki skos dachu? u mnie ścianka na gotowo 100cm będzie miała a dach 35stopni ( już kurcze dzisiaj mnie namawiają na jej podwyższenie wrrrrr ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 09.12.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) ALUTKA W możesz pokazać więcej zdjęć z łazienki ? Witajcie Moja mała łazienka na dole skończona Bardzo ładna łazieneczka i ładnie dobrane kolorki... a czy tuż pryz ubikacji ten spadek to schody? Edytowane 13 Grudnia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 09.12.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Bardzo ładna łazieneczka i ładnie dobrane kolorki... a czy tuż pryz ubikacji ten spadek to schody? Dziękuję. Tak te skosy są od schodów. Pomimo wielu starań nie udało się ich uniknąć. Można było zrobić scianę na prosto, ale wtedy byłoby ciasno przy wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlena_w 10.12.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) ace venis http://www.jorgefernandez.es/public/contents/doc/379/Ambiente%20ACE_Venis.jpg albo velas http://www.bestceramic.ru/files/shop/img_small/47777-1.jpg albo dual venis http://www.inserto.pl/images/mini/03c6f95f0da5b43894d12aff3f72b179.jpg albo jeszcze coś innego Cos innego To płytka KENAI NEGRO 30x30 Piękna łazienka:) Dziekuje Edytowane 13 Grudnia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 10.12.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 a Ja mam takie pytanie co do łazienek ... będę u mnie one w ilości 2 sztuki przy czym nie wiemy czy w jednej z nich stawiać wannę czy nie bo raczej jesteśmy za szybką kąpielą czyli za prysznicami i jak na razie pod nie wszystko jest planowane. Aby nie było łatwo Ja i córa myślimy jednak o wannie hmmm ale jeśli byłaby w górnej to byłoby tam mało miejsca przy wannie i kabinie jednocześnie jednak pralka musiałaby wylądować na dole hmmm i tutaj pytanie... jeśli nie macie pralni w której łazience stawiacie pralkę i gdzie jest bardziej poręcznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkogda 10.12.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 To ja pochwalę się łazienką (4,7m2), którą wykonaliśmy prawie rok temu w mieszkaniu które wynajmujemy... http://img402.imageshack.us/img402/5388/img2319resize.jpg http://img836.imageshack.us/img836/7498/img2321resizes.jpg http://img846.imageshack.us/img846/4170/img2323resize.jpg Teraz poszukujemy inspiracji do dwóch łazienek w nowym mieszkaniu dla Nas...problem w tym, że przez ostatni rok w marketach nie zmieniło się kompletnie nic na ekspozycjach i pewnie w jednej z łazienek znajdą się te same płytki, jak w tej powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 11.12.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 a jakie to płytki? bardzo łądnie się prezentuje łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.12.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Anada możesz mnie oświecić po co Tobie wnęka nad wc do tego z halogenem? co tam postawisz świeczkę czy flakonik z suchymi galązkami?nie pytam bron boze złośliwie ale zadziwi mnie ten ''fenomem'' wneki nad wc. Przecież tam zbiera się największa ilośc bakterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 11.12.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Anada możesz mnie oświecić po co Tobie wnęka nad wc do tego z halogenem? co tam postawisz świeczkę czy flakonik z suchymi galązkami?nie pytam bron boze złośliwie ale zadziwi mnie ten ''fenomem'' wneki nad wc. Przecież tam zbiera się największa ilośc bakterii. Żadna świeczka ani gałązki nie wchodzą w grę. Półka jest dość mała i została zrobiona bo : po pierwsze podoba mi się ta podświetlona fala , po drugie chcę mieć miejsce ,żeby postawić np. odświeżacz powietrza , a po trzecie mój mąż czasem lubi przejrzeć gazetkę w toalecie i dlatego dodatkowe światło : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darriusz 11.12.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Bardzo lubię jasne łazienki takie jak przedstawione wyżej. Zrobione są naprawdę z dobrym gustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 11.12.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Żona m co do wnęk nad wc to rzeczywiście sporo osób się na nie decyduje z przeróżnych względów, ale nie wydaje mi się, aby zbierała się tam jakaś specjalnie większa ilość bakterii, no chyba, że Twoja męska część rodziny siusia hmmm tak wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 11.12.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Teraz poszukujemy inspiracji do dwóch łazienek w nowym mieszkaniu dla Nas...problem w tym, że przez ostatni rok w marketach nie zmieniło się kompletnie nic na ekspozycjach i pewnie w jednej z łazienek znajdą się te same płytki, jak w tej powyżej hmmm z tego co się orientuję to są jeszcze inne sklepy opórcz marketów i tam na pewno znajdziesz inne płytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syllvia 11.12.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Te niby wnęki nad wc to chyba taki trend, bo w większości nowych łazienek je widzę.Najczęściej służą jako półeczka na odświeżacz, albo jakieś ozdóbki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.12.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Te niby wnęki nad wc to chyba taki trend, bo w większości nowych łazienek je widzę.Najczęściej służą jako półeczka na odświeżacz, albo jakieś ozdóbki:) Jak widzę, to jest zabudowany geberit( jak jest możliwość można go zrobić w ścianie). No tak można zabrać te kilkanaście cm i obudować go na równo tyko po co to robić w małej łazience? No chyba , że komuś się tak bardziej podoba. tak sobie jeszcze dodam- nie robić półek , ozdóbek nie stawiać nie podświetlać kibelka bo to nie tron-------- najlepiej iść do kibelka ze świeczką - wtedy na pewno niczego dodatkowo nie podświetlimy i nie zobaczymy żadnej niepotrzebnej ozdóbki :rotfl: Edytowane 13 Grudnia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 11.12.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Cóż za odbicie w lustrze zauważyłam. [ATTACH=CONFIG]153403[/ATTACH] he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.12.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 mrówka zerknij na fotki łazienek kilka postów wyżej, nie ma w nich podświetlanej wanny, niszy nad geberitem i właściciele się jakoś bez tych ''nowości'' obchodzą. Dla mnie takie zabudowy to chwilowa moda, która szybko minie i potem nie wiadomo co z tym zrobić. no ale jak nie zrobić jak Kowalski ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 11.12.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 he he Eeeee, ubrane... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dash2.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.12.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 mrówka zerknij na fotki łazienek kilka postów wyżej, nie ma w nich podświetlanej wanny, niszy nad geberitem i właściciele się jakoś bez tych ''nowości'' obchodzą. Dla mnie takie zabudowy to chwilowa moda, która szybko minie i potem nie wiadomo co z tym zrobić. no ale jak nie zrobić jak Kowalski ma? Chodzi o łazienkę Alutki W ?. Jeżeli tak to zwróć uwagę na metraż jej łazienki, można powiedzieć , że to pokój kąpielowy a nie łazienka. Dziwię się tylko, że nie została jeszcze"zjechana" za bidettę - też chwilowa moda? Oj na jej miejscu szybko bym się jej pozbyła bo jeszcze za 3 lata będzie passe i co wtedy- , trzeba rozbierać ściankę bo a nóż się wszyscy domyślą , że postawiona była tylko po to żeby powiesić na niej kawałek węża ze słuchawką i będzie obciach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.12.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Chodzi o łazienkę Alutki W ?. Jeżeli tak to zwróć uwagę na metraż jej łazienki, można powiedzieć , że to pokój kąpielowy a nie łazienka. Dziwię się tylko, że nie została jeszcze"zjechana" za bidettę - też chwilowa moda? Oj na jej miejscu szybko bym się jej pozbyła bo jeszcze za 3 lata będzie passe i co wtedy- , trzeba rozbierać ściankę bo a nóż się wszyscy domyślą , że postawiona była tylko po to żeby powiesić na niej kawałek węża ze słuchawką i będzie obciach . zona m pisze na temat lazienki anad65,z poprzedniej strony, taka fioletowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.12.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 ok, widzę, ze bronisz zaciekle tego typu udziwnień, ale wiem juz dlaczego, sama się obudowałaś k-g jak tylko mogłaś więc reakcja na zasadzie ''walnij w stól a nożyce sie odezwą'' Cóż o gustach się nie dyskutuja ale o praktyczności jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts