Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lady

może moja łazienka cos podpowie, za scianką z lewej strony jest kabina prysznicowa typu walk in

Chomecice%252012.jpg

Chomecice%252013.jpg

Alutka Twoja łazienka jest boska :) takie kafle upatrzyłam sobie w tym roku będąc na wyjeździe :) i śpiąc w motelu :) ehhh super wyglądały realnie... Możesz przy okazji pochwalić się co to za firma ? i co masz na podłodze ? czy to woodentic paradyża ?

Kolejne moje pytanie to jaką masz ściankę kolankową i jaki skos dachu? u mnie ścianka na gotowo 100cm będzie miała a dach 35stopni ( już kurcze dzisiaj mnie namawiają na jej podwyższenie wrrrrr )

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ace venis

http://www.jorgefernandez.es/public/contents/doc/379/Ambiente%20ACE_Venis.jpg

albo velas

http://www.bestceramic.ru/files/shop/img_small/47777-1.jpg

albo dual venis

http://www.inserto.pl/images/mini/03c6f95f0da5b43894d12aff3f72b179.jpg

albo jeszcze coś innego :)

Cos innego :p To płytka KENAI NEGRO 30x30 :)

Piękna łazienka:)

Dziekuje :)

Edytowane przez joliska

a Ja mam takie pytanie co do łazienek ... będę u mnie one w ilości 2 sztuki :) przy czym nie wiemy czy w jednej z nich stawiać wannę czy nie bo raczej jesteśmy za szybką kąpielą czyli za prysznicami i jak na razie pod nie wszystko jest planowane. Aby nie było łatwo Ja i córa myślimy jednak o wannie hmmm ale jeśli byłaby w górnej to byłoby tam mało miejsca przy wannie i kabinie jednocześnie jednak pralka musiałaby wylądować na dole hmmm i tutaj pytanie... jeśli nie macie pralni w której łazience stawiacie pralkę i gdzie jest bardziej poręcznie?

To ja pochwalę się łazienką (4,7m2), którą wykonaliśmy prawie rok temu w mieszkaniu które wynajmujemy...

http://img402.imageshack.us/img402/5388/img2319resize.jpg

http://img836.imageshack.us/img836/7498/img2321resizes.jpg

http://img846.imageshack.us/img846/4170/img2323resize.jpg

Teraz poszukujemy inspiracji do dwóch łazienek w nowym mieszkaniu dla Nas...problem w tym, że przez ostatni rok w marketach nie zmieniło się kompletnie nic na ekspozycjach i pewnie w jednej z łazienek znajdą się te same płytki, jak w tej powyżej ;)

Anada możesz mnie oświecić po co Tobie wnęka nad wc do tego z halogenem? co tam postawisz świeczkę czy flakonik z suchymi galązkami?nie pytam bron boze złośliwie ale zadziwi mnie ten ''fenomem'' wneki nad wc. Przecież tam zbiera się największa ilośc bakterii.

Żadna świeczka ani gałązki nie wchodzą w grę. Półka jest dość mała i została zrobiona bo : po pierwsze podoba mi się ta podświetlona fala , po drugie chcę mieć miejsce ,żeby postawić np. odświeżacz powietrza , a po trzecie mój mąż czasem lubi przejrzeć gazetkę w toalecie i dlatego dodatkowe światło : )

Teraz poszukujemy inspiracji do dwóch łazienek w nowym mieszkaniu dla Nas...problem w tym, że przez ostatni rok w marketach nie zmieniło się kompletnie nic na ekspozycjach i pewnie w jednej z łazienek znajdą się te same płytki, jak w tej powyżej ;)

hmmm z tego co się orientuję to są jeszcze inne sklepy opórcz marketów i tam na pewno znajdziesz inne płytki...

Te niby wnęki nad wc to chyba taki trend, bo w większości nowych łazienek je widzę.Najczęściej służą jako półeczka na odświeżacz, albo jakieś ozdóbki:)

Jak widzę, to jest zabudowany geberit( jak jest możliwość można go zrobić w ścianie). No tak można zabrać te kilkanaście cm i obudować go na równo tyko po co to robić w małej łazience? No chyba , że komuś się tak bardziej podoba.

tak sobie jeszcze dodam- nie robić półek , ozdóbek nie stawiać nie podświetlać kibelka bo to nie tron-------- najlepiej iść do kibelka ze świeczką - wtedy na pewno niczego dodatkowo nie podświetlimy i nie zobaczymy żadnej niepotrzebnej ozdóbki :rotfl::rotfl::rotfl:

Edytowane przez joliska

mrówka zerknij na fotki łazienek kilka postów wyżej, nie ma w nich podświetlanej wanny, niszy nad geberitem i właściciele się jakoś bez tych ''nowości'' obchodzą. Dla mnie takie zabudowy to chwilowa moda, która szybko minie i potem nie wiadomo co z tym zrobić.:p no ale jak nie zrobić jak Kowalski ma?

mrówka zerknij na fotki łazienek kilka postów wyżej, nie ma w nich podświetlanej wanny, niszy nad geberitem i właściciele się jakoś bez tych ''nowości'' obchodzą. Dla mnie takie zabudowy to chwilowa moda, która szybko minie i potem nie wiadomo co z tym zrobić.:p no ale jak nie zrobić jak Kowalski ma?

Chodzi o łazienkę Alutki W ?. Jeżeli tak to zwróć uwagę na metraż jej łazienki, można powiedzieć , że to pokój kąpielowy a nie łazienka. Dziwię się tylko, że nie została jeszcze"zjechana" za bidettę - też chwilowa moda? Oj na jej miejscu szybko bym się jej pozbyła bo jeszcze za 3 lata będzie passe i co wtedy- :bash:, trzeba rozbierać ściankę bo a nóż się wszyscy domyślą , że postawiona była tylko po to żeby powiesić na niej kawałek węża ze słuchawką i będzie obciach .

Chodzi o łazienkę Alutki W ?. Jeżeli tak to zwróć uwagę na metraż jej łazienki, można powiedzieć , że to pokój kąpielowy a nie łazienka. Dziwię się tylko, że nie została jeszcze"zjechana" za bidettę - też chwilowa moda? Oj na jej miejscu szybko bym się jej pozbyła bo jeszcze za 3 lata będzie passe i co wtedy- :bash:, trzeba rozbierać ściankę bo a nóż się wszyscy domyślą , że postawiona była tylko po to żeby powiesić na niej kawałek węża ze słuchawką i będzie obciach .

zona m pisze na temat lazienki anad65,z poprzedniej strony, taka fioletowa...