robercikzs 22.04.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 ja bede kupowal kafle hiszpanskie Pulpis firmy Inalco ze wzgledu na to, ze sa tansze od polskich no i oczywiscie nam sie podobaja. Szukajac plytek duzo nam sie podobalo, ale ujzawszy cene to juz mniej nam sie podobaly (a szczegolnie mi ) Niestety nie stac mnie na wydanie ponad 200zl/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Nefer ty to wiesz jak zamknąć niektórym niewyparzone ... klawiatury Tak z ciekawości zapytam. Jaka będzie docelowo ta ściana z oknem? Anulek Polecę farbą - pewnie białą lekko złamaną z "czymś" ("coś" nie jest zdefiniowane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.04.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 a gdy ja wkleiłam zdjęcia swojej łazienki to nikt, dosłownie nikt, słowa nie napisał /ani dobrego, ani złego/ buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.04.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 a gdy ja wkleiłam zdjęcia swojej łazienki to nikt, dosłownie nikt, słowa nie napisał /ani dobrego, ani złego/ buuuuuu elutek to dawaj jeszcze raz..napiszę: albo dobrze albo źle, ale napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.04.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 a gdy ja wkleiłam zdjęcia swojej łazienki to nikt, dosłownie nikt, słowa nie napisał /ani dobrego, ani złego/ buuuuuu elutek to dawaj jeszcze raz..napiszę: albo dobrze albo źle, ale napiszę Amtla, bardzo Ci dziękuję ale ja już nie mam tych zdjęć - to było 2 lata temu i łazienka z płytek za niecałe 40 zł./m2 (zielona, z motylkami, Zefir chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 22.04.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 a gdy ja wkleiłam zdjęcia swojej łazienki to nikt, dosłownie nikt, słowa nie napisał /ani dobrego, ani złego/ buuuuuu To chcesz to pierwsze czy drugie Kurcze jaka dyskusja sie rozpetala... i dobrze, przynajmniej sie topic ozywil. Fakt, faktem opinia joliska dot. glazury byla niepotrzebna ale nie przesadzajmy nikt nikomu nie naplul do zupy i z tego co mozna wszak przeczytac dotyczyla koloru glazury a nie producenta czy cen. Natomiast komentarze dotyczace jakosci wykonania, zastosowanych rozwiazan ect., ect. sa jak najbardziej na miejscu i to wlasnie dzieki naszym (forumowiczy) uwaga wiele osob czytajacych forum uniknelo wpadek, czy to wiekszych czy mniejszych. Peace!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyliu 22.04.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Wiesz nie każdych stać na płytki za 100 czy 200 zł :/ I że tamta osoba ma takie płytki jakie ma to wiesz , musi na czymś zaoszczędzić, bo ma do wyposażenia dom jednorodzinny a nie mieszkanie..... Nikt nie powiedział że remont czy budowa to tania zabawa i kazdy musi się zmierzyć rozsądnie z wydatkami, w końcu nazywa się ten etap wykańczaniem (się, najczęściej) bardzo proszę płytki za 49,50 które uważam że są super, pomimo że brązy nie do końca mi leżą, zastanawiam się nad nimi do drugiej łazienki, sklep Sanimex: http://img21.imageshack.us/img21/918/17032009675.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.04.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 zastanawiam się nad nimi do drugiej łazienki, http://img21.imageshack.us/img21/918/17032009675.th.jpg nie cierpię łazienek w brązach - mogę to napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.04.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Kurcze jaka dyskusja sie rozpetala... i dobrze, przynajmniej sie topic ozywil. Fakt, faktem opinia joliska dot. glazury byla niepotrzebna ale nie przesadzajmy nikt nikomu nie naplul do zupy i z tego co mozna wszak przeczytac dotyczyla koloru glazury a nie producenta czy cen. Natomiast komentarze dotyczace jakosci wykonania, zastosowanych rozwiazan ect., ect. sa jak najbardziej na miejscu i to wlasnie dzieki naszym (forumowiczy) uwaga wiele osob czytajacych forum uniknelo wpadek, czy to wiekszych czy mniejszych. Peace!!! Melduję się na polu wymiany poglądów 1. Nie napisałam, że glazura mi się nie podoba / że jest brzydka / że jest tania - nie, napisałam, że podziwiam odwagę w doborze koloru. Dla mnie taki koralowy róż jest jednym z najtrudniejszych do zaaranżowania kolorów, pasuje moim zdaniem tylko do bieli, a tej w omawianej łazience zbyt wiele nie ma... 2. u siebie mam co prawda beżowo-kremowe i hiszpańskie, ale tanie płytki - 55 zł/mkw. Glazurnicy byli zachwyceni - grube (9 mm), idealnie równe płytki, podczas gdy w opiniach o polskich płytkach sporo żalów się na tym forum wylało... 3. lustro - wybrałabym wklejane z powodów wymienionych w punkcie 1 - jakiego koloru ramę dać do takiego wieszanego? Jedyne drewno, jakie widać w prezentowanej łazience, to brązowe okno, a lustro w takiej ramie na różowej ścianie z czerwonymi dekorami może dać efekt dziwny 4. wydawało mi się, że na tym forum chodzi o uczciwą odpowiedź na pytanie o ocenę, okazuje się jednak, że nie do końca tak jest. Szkoda, bo osoby poszukujące inspiracji, mogłyby się czegoś nauczyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.04.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 joliska mozna krytykowac ale mozna to zrobic na rozne sposoby rowniez delikatnie nie dobijajac w pierwszych slowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.04.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Fakt, faktem opinia joliska dot. glazury byla niepotrzebna E, tam. Glazura może się podobać lub nie. To norma. Mnie zniesmaczyły te słowa: Asieks czemu Twoja łazienka tak wygląda?? Wg mnie nie ma się czym chwalić, może to przykro zabrzmi, ale chyba masz instynkt samozachowawczy... To już jest, wbrew zapewnieniom "pani Lucy" : ja nie krytykuję ludzi, tylko to co stworzyli przytyk osobisty, niedozwolony na forum. To tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 22.04.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 To ja wam teraz zadam bobu Czy takie coś (przepraszam - nie wiem komu ukradłam ): http://romowicz.republika.pl/images/malyk.jpg Zmieści się w pomieszczeniu 110 na 156 cm ? Program do aranżacji wnętrz mnie wyśmiał Drzwi otwierałyby się na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.04.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Fajna inspiracja Drzwi do łazienki i wc zawsze powinny się otwierać na zewnątrz, więc nie ma problemu. Jak rozumiem, szerokości masz 110, a długości 156 cm? Moim zdaniem - jak najbardziej się zmieści - umywalka o średnicy ok. 45 cm, szerokość miski podwieszanej podobna - i zostaje Ci troszkę miejsca, żeby nie ustawiać tych sprzętów zbyt blisko obok siebie. Dalej: głębokość miski i stelaża do zabudowy to ok. 70 cm, więc na prysznic byłoby ok. 80 cm, skoro bez brodzika i obudowy, to może się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 22.04.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Fajna inspiracja ale płytki pod sam sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.04.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Trudno...., zresztą przy takim otwartym prysznicu inaczej chyba się nie da. grunt, żeby ściana z lustrem nie miała górą glazury, tylko samo lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 22.04.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Fajna inspiracja ale płytki pod sam sufit ojoj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 22.04.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dla mnie taki koralowy róż jest jednym z najtrudniejszych do zaaranżowania kolorów, pasuje moim zdaniem tylko do bieli, a tej w omawianej łazience zbyt wiele nie ma... kurcze chyba nie wykleję swojej łazienki(jest powiedzmy w trakcie wykonania )płytki są biało-różowo-fioletowe i będą pod sam sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.04.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Fajna inspiracja ale płytki pod sam sufit ojoj... ...nawet tym zdjęciem próbowałam zainspirować mojego "współinwestora", ale się nie dał! Może przez te płytki pod sufit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 22.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 a gdy ja wkleiłam zdjęcia swojej łazienki to nikt, dosłownie nikt, słowa nie napisał /ani dobrego, ani złego/ buuuuuu elutek, a nie zdarzyło Ci się nigdy oniemieć z zachwytu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.04.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 To ja wam teraz zadam bobu Czy takie coś (przepraszam - nie wiem komu ukradłam ): http://romowicz.republika.pl/images/malyk.jpg Zmieści się w pomieszczeniu 110 na 156 cm ? Ja bym upchała prysznic na samym końcu łazienki, a po drodze do niego kombinowała z umywalką i wc. Wszystko bym zmieściła wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts