martaibartek 18.01.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 piu ale piękne te płytki jak boazeria!!!! ahhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 18.01.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Dzięki piu:p Ale niestety to kosmos cenowy jak dla mnie Ale coś w tym klimacie. Nie wiem czy miałaś okazję oglądać lutowe wydanie Werandy? Tam w artykule "Skandynawia zamiast górskiej chaty" jest łazienka w tym stylu i w opisie jest że zamiast kafelek inwestorzy zastosowali białą boazerię. Czy ja wiem???czy w łazience może być drewniana boazeria:confused: Ale ja również znalazłam coś a'la boazeria http://www.ragno.it/it/ragno/collezioni/noblesse?pid=201# Niestety nie umiem skopiować tej fotki:P tym bardziej, że Ragno będzie droższe niż 100 za m2 ( kupowałam Ragno po 159 i 164 zł za m2 60cmx60cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonsia 18.01.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Nie wiem, ile planujesz wydać na płytki, ale ja je znalazłam za ok. 100 zł/m2 http://fajneplytki.pl/kat/CERAMICA-COLLI-/KEBEL/ 16 lat temu miałam prawie identyczne w białej kuchni, niestety nie pamiętam już producenta. Jak znajdę zdjęcia, zeskanuję Ci i wyślę na priva. Boazerii ja osobiście bym nie dała. Rzeczywiście:o Nie wiem czemu ale to co ja wczoraj znalazłam było dużo droższe:confused: Jeszcze raz dziękuję Będę wdzięczna za to zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonsia 18.01.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Cena za metr Noblesse Ragno jest do przeżycia ale cokół kosztuje 200zł za SZTUKĘ Ale te co ty znalazłaś piu są piękne:p itańsze od Ragno także UKŁONY:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 18.01.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 maysee dochodzę do wniosku, że roca ma bardzo ładne kibelki i Twój nawet bardziej mi się podoba niż mój. A jeszcze bardziej podoba mi się motyw botaniczny na ścianie, którzy i u mnie zagości, chociaż nie wiem czy w toilecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 18.01.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 maysee dzieki za namiary na WC przydadza sie !!! Piu Moje ty wnętrzarskie GURU potrzebuje inspiracji na kosze na brudna bielizne do czarno-białej łazienki, szczerze mówiąc nie wiem wogóle gdzie je postawi czy w łazience czy w garderobie !!! Gdzie wy trzymacie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 18.01.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Witam:) to moja łazienka w trakcie realizacji. Wiem ze zamieszcza się tu zdjęcia już ukończonych łazienek, ale liczę na wasza pomoc. Płytki nie będą już nigdzie kładzione, tylko obłożenie wanny do dokończenia. Mam problem z lustrem i szafką pod umywalkę. Podpowiedzcie jakie lustro będzie pasowało, bez ramy naklejane na ścianę czy może w jakiejś w zdobionej ramie? Ściany bez kafli pomalować na bialo czy może jakąś szarość? Umywalka będzie Kolo Varius 80 cm, szafke jak bym chciała podciągnąć do sciany wyjdzie okolo250 cm, przyda mi się tyle miejsca na przechowywanie tylko wizualnie, jak to będzie wyglądać? No i jaki kolor tej szafki? Z łazienki jest jeszcze przejście do pralni, drzwi będą łamane mam zamiar zrobić z tych samych frontów co szafke pod umywalkę. http://i1.fmix.pl/fmi2288/34878bca000e042850f994b3/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1274/f6949cd6000df60450f98b2a/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1415/020648e8002959f650f9893d/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1926/59e02a56000b6d7150f9891a/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 18.01.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 maysee dzieki za namiary na WC przydadza sie !!! Piu Moje ty wnętrzarskie GURU potrzebuje inspiracji na kosze na brudna bielizne do czarno-białej łazienki, szczerze mówiąc nie wiem wogóle gdzie je postawi czy w łazience czy w garderobie !!! Gdzie wy trzymacie ???? Dałabym tam, gdzie masz pralkę ( u mnie są to wysuwane z zabudowy 2 kosze na białe i kolorowe rzeczy). W łazience trzeba by je dopasować do stylu białe czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 18.01.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Też mam serię Color (green) i nie zauważyliśmy jakiegoś problemu z wypustkami. Fakt, że mamy je np na poziomej półce i na ściankach prysznica, ściany w większości zrobione są z płytek gładkich. W wypustkach będzie zamontowany przycisk do geberitu, ale jeszcze go nie nabyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 19.01.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Witam, od jakiegoś czasu podglądam Wasze łazienki, a teraz moge pochwalić sie narazie tylko projektem dolnej łazienki. Pomóżcie mi zdecydować która mozaika lepiej będzie sie komponowała. WERSJA 1 http://img191.imageshack.us/img191/7474/99345322.jpg Hej, hej Nie wiem, czy temat jeszcze aktualny? Moim skromnym zdaniem WERSJA 1 jest strzałem w 10!!! Kolor mozaiki przepięknie współgra z resztą płytek. Takie wnętrze jeśli chcesz, możesz potem fajnie ożywić dodatkami. Pasek z mozaiki na jasnej ścianie po prawej zaraz przy piecyku (widoczny na zdj. 1, 3, 4, 6) - nie jest konieczny. Zrezygnowałabym z niego. Natomiast pasek z mozaiki przy ciemnych płytkach za kibelkiem rewelacja!!! Zapowiada się super łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 19.01.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 W naszej mniejszej wreszcie można wziąć prysznic Jest mała, z tego co pamiętam 1,80 x 2 m Trudno było zrobić zdjecia, zeby pokazać coś więcej niż fragment umywalki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.01.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 w jakim artystycznym nieładzie uchwyciłaś czerwony ręcznik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 19.01.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Śliczna, wesoła i bardzo dobrze zaprojektowana! Jasne płytki, lustro do podłogi, zabudowane szafki - dzięki temu łazienka wcale nie wygląda na takie maleństwo, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Yummy, mistrzostwo świata jeżeli chodzi o wykorzystanie miejsca:) I cała reszta (wystrój) tez boska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michasr 20.01.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 http://imageshack.us/a/img39/7386/dscn4614.jpg Już kilkukrotnie widziałem na zdjęciach forumowiczów taki mebel jak ten obok wc. Gdzie można to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 20.01.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 w jakim artystycznym nieładzie uchwyciłaś czerwony ręcznik;) u mnie widać pomarańczowy łazieneczka bardzo przyjemna,podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 20.01.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 michasr cała seria jest niedrogo w sieci JYSK http://www.jysk.pl/search?df=&query=lupo&Submit.x=18&Submit.y=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.01.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Już kilkukrotnie widziałem na zdjęciach forumowiczów taki mebel jak ten obok wc. Gdzie można to kupić? na allegro widziałam i w jysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michasr 20.01.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) piu, women.beauty - dzięki bardzo za (p)odpowiedź. Czy 'wieko' tej ławy jest uchylne i tym samym można coś tam schować? ok, już doczytałem że jest schowek Edytowane 20 Stycznia 2013 przez michasr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotka31 20.01.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 yummyyumy super łazienka! Mała a całkiem fajna w życiu nie są działam że taka firanka pod prysznicem może dodać uroku, ja strasznie ich nie lubię u Ciebie wygląda świetnie! Co to za zestaw prysznicowy? Polecacie jakieś fajne zestawy z deszczownicą albo system podtynkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts