Spartankaa 28.01.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Czy ktos z foruowiczów ma może w łazience na szybie ( w oknie ) taka naklejkę aby nie było widać z zewnątrz lazienki? Musze cos takiego miec bo inaczej będzie wszystko wiadać i zrobie afere na wiosce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 28.01.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Moja sąsiadka ma cos takiego ale ona nie jest forumowiczką ja narazie nie mam ale też jeszcze nie korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.01.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Spartankaa o takie cos ci chodzi? http://www.ornamentyka.pl/shop,show,1800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 28.01.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Spartankaa o takie cos ci chodzi? http://www.ornamentyka.pl/shop,show,1800 Tak, dziekuje. Kiedys czytałam, że są tez takie naklejki, których nie przykleja sie za pomoca kelju tylko trzymaja sie na szybie dzieki...zmianie napięcia powierzchniowego? Jakos tak...chodzi o mozliwe szybkie i "bezbolesne" jej usunięcie kiedys. Aby nie zostać z szyba cała w kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agol 28.01.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Agol ja mam jeszcze pytanie o mozaikę, bardzo mi się podoba, czy to Dune? Napisz proszę dokładną nazwę i gdzie kupowałaś? Łazienka bardzo przyjemna Mozaikę kupiłam w Leroy M ale nazwy nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 28.01.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Czy ktos z foruowiczów ma może w łazience na szybie ( w oknie ) taka naklejkę aby nie było widać z zewnątrz lazienki? Musze cos takiego miec bo inaczej będzie wszystko wiadać i zrobie afere na wiosce Ja mam w łazience dzieci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 28.01.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ja mam w łazience dzieci: Gdzieś w sieci może kupiłaś? To jest na klej czy sie "samo" trzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 28.01.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Gdzieś w sieci może kupiłaś? To jest na klej czy sie "samo" trzyma? Kupiłam wysyłkowo w wielkim sklepie na All. Ja mam na klej, ale były też te bezklejowe. Do wyboru, do koloru - dosłownie:D Widziałam też w LM - nieco drożej, ale można zobaczyć na żywo, pomacać i były też różne - także te bezklejowe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 28.01.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ach. I jeszcze na All najlepiej szukać tu: Dom i Ogród › Wyposażenie ›Wystrój okien › Folie okienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 28.01.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 kanka9 powiem Ci, że duża łazienka jakoś mnie nie przekonuje, nie wiem o co w niej chodzi:p część sanitariatów wyśrodkowane, kibelek i bidet tak jakoś odsunięte na stronę, a może to wszystko kwestia perspektywy robienia zdjęć? ale ja się chyba nie znam:wiggle: mała łazienka spójna i konkretna. bardzo ładna:yes: Dla mnie też ten układ jest dziwny. Jest to na pewno nowatorski i zapewne originalny pomysł, ale wg mnie kompozycyjnie zupełnie nieudany. Puste miejsca pod scianami i nagromadzenie w środku - wygląda to tak jakby akurat ktoś to chciał przemeblować i dlatego wszystko jest na środku. Gdyby przynajmniej jakiś element był połączony z jedną ze ścian tworząc "półwysep" i to pod kątem prostym, to nabrałoby to kompozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.01.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 kanka miałam ten sam problem, dwa pełne okna w łazience od podłogi do sufitu. Zamontowaliśmy rolety plisowane i po problemie. Oklejanie okien do połowy przypomina trochę przychodnie zdrowia w PRL-u. Szkoda, ze o takich szczegółach człek mysli za póżno, bo na etapie zamawiania okien można było zaklepać szyby matowe i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.01.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 kanka z górnej łazienki podoba mi się wanna i kaloryfer, -mam takie same, reszta wydaje sie być nieprzemyślana, coś kombinowałaś ale chyba do końca nie wyszło. Wygląda tak, jakbyś powiększyła mała łazienkę wyburzając ścianę i nie wiesz dalej co z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 28.01.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ale ja nie mam problemu z oknem w łazience i na pewno nie chciałam go oklejać To chyba nie do mnie w takim razie . No i nie wiem gdzie indziej można postawić kibelek jak nie przy ścianie . A wanne zawsze chciałam na środku i po to robiłam dużą łazienkę żeby wanny nie stawiać pod ścianami i taką kupiłam nie do zabudowy więc wszystko jest zupełnie przemyślane prze ze mnie i puste ściany bez kafli celowe . A co do armatury to najnormalniejsza seria Koło . Z resztą wanna też . Ale oczywiście nie musi się nikomu podobać , nie po to zdjęcia wstawiłam żeby usłyszeć zachwyty. Ja ją lubie właśnie za to że nie jest typowo łazienkowa i jak się tam kąpie to czuje się jak w pokoju nie w łazience . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 28.01.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 kanka miałam ten sam problem, dwa pełne okna w łazience od podłogi do sufitu. Zamontowaliśmy rolety plisowane i po problemie. Oklejanie okien do połowy przypomina trochę przychodnie zdrowia w PRL-u. Szkoda, ze o takich szczegółach człek mysli za póżno, bo na etapie zamawiania okien można było zaklepać szyby matowe i po problemie. Można zamówić okleinę gładką i dać na całe szyby. Jak zrobi się to dokładnie, to nikt nie odróżni od szyb matowych. A są różne nawet te gładkie - tzn.o różnej przejrzystości. I można się też nimi fajnie pobawić - wcale nie trzeba odcinać równiutko (i nie chodzi mi o zostawienie brzydkich fal dookoła wzorków). U nas rolety plisowane nie przeszły - mąż wniósł zdecydowany sprzeciw:rolleyes: Na zasłanianie całej szyby było nam szkoda widoku za oknem. Drzewa są piękne. W naszym domku całe urządzanie to sztuka kompromisów - zazdroszczę całej rzeszy szczęśliwych żon, których mężczyźni nie wtrącają się do urządzania ich wspólnych domów, lub którzy po prostu mają podobny do żon gust. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_s_z 28.01.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 W naszej mniejszej wreszcie można wziąć prysznic Jest mała, z tego co pamiętam 1,80 x 2 m Trudno było zrobić zdjecia, zeby pokazać coś więcej niż fragment umywalki... Widzę że masz zamontowaną bidettę. jaka baterię wybrałaś ?? i druga kwestia na jakiej wysokości montowałaś ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 29.01.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Widzę że masz zamontowaną bidettę. jaka baterię wybrałaś ?? i druga kwestia na jakiej wysokości montowałaś ?? Pozdrawiam to tres lex: http://www.nokaut.pl/armatura-i-hydraulika/produkt-lex-tres-bateria-podtynkowa-do-bidetu-lub-wc-chrom-181223.html a ile wisi od podłogi to muszę zmierzyć, nie mniej jest wygodnie korzystać (trochę tylko się wąż tarza po kafelkach...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttruskawka 29.01.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Drogie Forumowiczki,czy któraś z Was ma w łazience ścianę pomalowaną do samej podłogi? Jak w takiej sytuacji rozwiązałyście kwestię cokołu? Zrobiony z płytek niezbyt mi się podoba, lepszego pomysłu nie mam więc najlepiej zostawiłabym ścianę bez cokołu z farbą zmywalną do samej podłogi ale moja ekipa strasznie mi ten pomysł odradza mówiąc że ściana przy podłodze zniszczy się od mopa :/ Możecie coś poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mimulka 29.01.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Tak skromnie może coś dorzucę od siebie Nasza łazienka przy sypialni Witam, Bardzo podoba mi sie Twoja łazienka. Właśnie szukam szafki pod umywalkę, czy mogłabys zdradzic, czy Twoja jest robiona na zamówienie, czy kupiona gotowa? I te szare płytki są fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 29.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Drogie Forumowiczki, czy któraś z Was ma w łazience ścianę pomalowaną do samej podłogi? Jak w takiej sytuacji rozwiązałyście kwestię cokołu? Zrobiony z płytek niezbyt mi się podoba, lepszego pomysłu nie mam więc najlepiej zostawiłabym ścianę bez cokołu z farbą zmywalną do samej podłogi ale moja ekipa strasznie mi ten pomysł odradza mówiąc że ściana przy podłodze zniszczy się od mopa :/ Możecie coś poradzić? Ja mam te same listwy przypodłogowe jak w całym domu, drewniane ale ja mam na podłodze panele do łazienek nie płytki. Ale teraz będę robić kolejną łazienkę gdzie płytki na podłodze będą i też będzie taka sama listwa przypodłogowa jak w całym domu. Ja też nie lubię cokołów z płytek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.01.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Drogie Forumowiczki, czy któraś z Was ma w łazience ścianę pomalowaną do samej podłogi? Jak w takiej sytuacji rozwiązałyście kwestię cokołu? Zrobiony z płytek niezbyt mi się podoba, lepszego pomysłu nie mam więc najlepiej zostawiłabym ścianę bez cokołu z farbą zmywalną do samej podłogi ale moja ekipa strasznie mi ten pomysł odradza mówiąc że ściana przy podłodze zniszczy się od mopa :/ Możecie coś poradzić? choc pytanie do forumowiczek:p to ja podpowiem: skuj ściane przy podłodze na wysokość i grubość cokołu tak by ułozeniu wszystko było w plaszczyźnie ściany:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts