domanki 01.02.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) f.5 lakier na podłogówkę w łazience? nie widzę tego...Drewno pracuje- jasne, tek mniej, ale pracuje. Lakier - nawet elastyczny- nie nadąża. Poza tym skleja deski/lamelki nie ryzykowałabym z lakierem, no chyba, że cyklinowanie to nie problem. U mnie będzie wszędzie poza łazienką- lite drewno, ale o małych lamelkach- czyli parkiet przemysłowy.Ale ja nie o tym. Wniosek a propos rozsądnej grubości drewna na podłodze, która nie zmniejsza znacząco efektywności grzania- max to 15 mm. I myślę, że tego warto się trzymać. Edytowane 1 Lutego 2013 przez domanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 02.02.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) No i nasza mala lazienka doczekala sie w koncu blatu na ktorym moglismy postawic umywalke. Jak dla mnie wyglada slicznie pewnie nie jest za bardzo praktyczna ale...chcialam to mam. Lazienka dla gosci wiec nie bedzie czesto uzywana. http://images37.fotosik.pl/1947/1d2a4297492490abmed.jpg http://images50.fotosik.pl/1839/da3f883a18c15806med.jpg Edytowane 2 Lutego 2013 przez Spartankaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krukin 02.02.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Bardzo ładna łazienka. Z pewnością jest bardzo przytulna. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.02.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 No i nasza mala lazienka doczekala sie w koncu blatu na ktorym moglismy postawic umywalke. Jak dla mnie wyglada slicznie pewnie nie jest za bardzo praktyczna ale...chcialam to mam. Lazienka dla gosci wiec nie bedzie czesto uzywana. dla mnie wyglada super:yes:. Z czego jest blat? Plytki trawertyn i fajna sciana z cegly:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 02.02.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Z czego jest blat? stawiam na skałę metamorficzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 02.02.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 dla mnie wyglada super:yes:. Z czego jest blat? Plytki trawertyn i fajna sciana z cegly:D Dziekuje. Blat to granit a scianka jest juz w salonie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.02.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dziekuje. Blat to granit a scianka jest juz w salonie, ciekawe polączenie trawertynu z granitem - jaki to granit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.02.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Cegła, granit, trawerty i umywalka z miedzi (chyba), jak dla mnie to zbyt wiele. Z czegoś bym zrezygnowała. Ale pomysł fajny.... Edytowane 2 Lutego 2013 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.02.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Cegła, granit, trawerty i umywalka z miedzi (chyba), jak dla mnie to zbyt wiele. Z czegoś bym zrezygnowała. Ale pomysł fajny.... nie doczytalaś - cegła to sciana w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.02.2013 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 aaaaaaaaaaaa to zwracam honor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 03.02.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 ciekawe polączenie trawertynu z granitem - jaki to granit? Imperial albo madura gold - nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 03.02.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Cegła, granit, trawerty i umywalka z miedzi (chyba), jak dla mnie to zbyt wiele. Z czegoś bym zrezygnowała. Ale pomysł fajny.... Faktycznie mylnie na tej fotce wyglada ta sciana z cegly. Ta scianka jest w salonie a dziura przez ktora ja widac na zdjeciu to miejsce na drzwi Umywalka jest szklana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 03.02.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Spartankaa Moje ulubione kolory Nie pomyślałabym, że tak dobrze będzie wyglądała czarna fuga w ceglanym murze... A nie brałaś pod uwagę blatu z trawertynu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 03.02.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Spartankaa może to nie moje klimaty ale powiem Ci że mi się podoba No ten kawałek co pokazałaś bo za wiele nie widać Pokaż więcej domu . No i Ty moja sąsiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 03.02.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Spartankaa Moje ulubione kolory Nie pomyślałabym, że tak dobrze będzie wyglądała czarna fuga w ceglanym murze... A nie brałaś pod uwagę blatu z trawertynu? Fuga niby nie jest czarna, to antracyt i nie jest taki czarny-czarny. Ale w słabym świetle faktycznie wygląda na czarny. A ja teraz jak ogladam biale fugi to mysle..."moze trzeba bylo dac biala"... Trawertyn nam odradzali, ze na chemie strasznie wrazliwy a ja nie chce tam piszczec za kazda kropka i dbac o blat jak o pupcię niemowlaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 03.02.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Spartankaa może to nie moje klimaty ale powiem Ci że mi się podoba No ten kawałek co pokazałaś bo za wiele nie widać Pokaż więcej domu . No i Ty moja sąsiadka Dziękuję. Nie ma specjalnie co pokazywać jeszcze, salon nie do końca wykończony wciąż. W salonie mamy jeszcze cegle na ścianie TV oraz z boków kominka. A to co widac tu na zdjęciu to taka ścianka odgradzająca salon od kuchni i zasłaniająca wejście do tej łazienki własnie, tworzy taki ciąg komunikacyjny niewidoczny z salonu - taki byl zamysl aby dól nie był jedna, wielka przestrzenia. A gdzie mieszkasz kanka? My domek mamy 12 km od Tczewa w strone Godziszewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 03.02.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Edytowane 3 Lutego 2013 przez kanka9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 03.02.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Tu widac kolor umywalki ładnie.http://images33.fotosik.pl/550/95a09ec87212a81bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Spartankaa przyznam, ze jak pierwszy raz pare tygodni temu pokazywalas te umywalke to mialam mieszane uczucia co do tej "miedzi", ale teraz efekt calkiem przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 03.02.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Spartankaa przyznam, ze jak pierwszy raz pare tygodni temu pokazywalas te umywalke to mialam mieszane uczucia co do tej "miedzi", ale teraz efekt calkiem przyjemny. Sama mialam mieszane uczucia ale ona nadaje troche "zycia" temu trawertynowi na scianach. To mala lazienka, tam jest kibelek i kabina ( odplyw w podlodze i tylko szklane drzwi wiec tez wszędzie trawertyn ) i ta umywalka tylko - to taka wisienka na torcie jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts