TAR 11.02.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 mi tez sie biala lazienka bardzo podoba, z czego / jak zrobiona jest rama tego lustra nad wc i umywalka, bo ono jest takie wglebione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zico2 11.02.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Jestem nowicjuszką na forum i chciała bym zapytać o aktualny cennik glazurnika za 60x60 Będę wdzięczna za odpowieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 11.02.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 skorlaje - świetne łazienki! A czy możesz zdradzić jakie masz wymiary większej łazienki i jakie masz tam płytki? Duża łazienka ma 4,5 m x 2,4 m. Płytki to Porcelanosa Glass - Blanco (ściany) i Acido (obłożenie wanny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 11.02.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 mi tez sie biala lazienka bardzo podoba, z czego / jak zrobiona jest rama tego lustra nad wc i umywalka, bo ono jest takie wglebione Umywalka 30 x 38 cm Catalano Sfera Rama lustra jest z lakierowanego mdf (najpierw poszło lustro, potem ramka), a cała ściana jest z nidy (łuki zrobione z nidy), która zabudowuje geberita, dlatego powstała wnęka - nie chciałam półki nad wc, więc można było zrobić lustro we wnęce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 11.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) Duża łazienka ma 4,5 m x 2,4 m. Płytki to Porcelanosa Glass - Blanco (ściany) i Acido (obłożenie wanny). Dziękuję Czy one faktycznie "na żywo" wyglądają jak szklane? Edytowane 11 Lutego 2013 przez Sylwia_LBN dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 11.02.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dziękuję Czy one faktycznie "na żywo" wyglądają jak szklane? Nie do końca...na całej długości mają takie cieniutkie paseczki ok 1 mm na przemian matowe i takie jakby lustrzane, co daje odczucie lekkiego odbicia, ale też nie przy każdym świetle. Wszystkim się bardzo podobają, są białe, proste, ale dzięki tym paseczkom takie eleganckie. Super prezentują się na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 12.02.2013 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Spartankaa, jak się nazywają te przezroczyste odbojniki?Znalazłaś tą nazwę? Ja mam niestety ten sam problem z drzwiami prysznicowymi nie wiem, czy o to wam chodzi, ale ja mam na ścianie w pokoju coś w tym stylu by nie obijać drzwiami szafy. Szukaj dystansów (odbojników) silikonowych samoprzylepnych. A propos folii na okna to są teraz takie w Lidlu bezklejowe. skorlaje łazienki miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Skorajle bosko bardzo podoba mi się lustro w małej (łagodnie zaokrąglona linia lustra, oraz porządek na blacie w górnej, a jednak wszystko ma swoje miejsce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 12.02.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Spartankaa, jak się nazywają te przezroczyste odbojniki?Znalazłaś tą nazwę? Ja mam niestety ten sam problem z drzwiami prysznicowymi http://www.mossexpress.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 12.02.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 nie wiem, czy o to wam chodzi, ale ja mam na ścianie w pokoju coś w tym stylu [ATTACH=CONFIG]169453[/ATTACH] by nie obijać drzwiami szafy. Szukaj dystansów (odbojników) silikonowych samoprzylepnych. A propos folii na okna to są teraz takie w Lidlu bezklejowe. skorlaje łazienki miód A kojarzysz firmę tych odbojnikow. Pędzę do Lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 12.02.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 nie wiem, czy o to wam chodzi, ale ja mam na ścianie w pokoju coś w tym stylu [ATTACH=CONFIG]169453[/ATTACH] by nie obijać drzwiami szafy. Szukaj dystansów (odbojników) silikonowych samoprzylepnych. A propos folii na okna to są teraz takie w Lidlu bezklejowe. skorlaje łazienki miód ładne te odbojniki , tylko czy na podłogę w łazience się nadadzą. Przeczytałam, że: "Do stosowania na suchych i gładkich powierzchniach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 12.02.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) http://www.mossexpress.pl dzięki Spartankaa Skorlaje - przepiękne łazienki, chylę czoła Edytowane 12 Lutego 2013 przez anjap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinakoscin 12.02.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Skorlaje Dzieki za info! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.02.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Skorlaje co tu dużo gadać - Twoje łazienki to mistrzostwo świata, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 13.02.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 skorlaje świetna ta mała łazieneczka. malutka, a taka przytulna płytki rewelacja i te narożniki pozawijane... super! szkoda jedynie, że umywaleczka taka malutka, ale chyba zrobiłaś tak samo jak ja, czyli kupiłaś małą, bo bałaś się przesadzić z rozmiarem ja troszkę żałuję, że się biodrami nie uderzam jednak w umywalkę, bo teraz w małej łazience mam luzu za dużo nawet między WC a umywalką a w małej łazience widzę chyba miskę wiszącą ROCA, a umywalkę KOŁO. często mnie klienci pytają, czy nie rzuca się w oczy różnica odcieni bieli? super to porównanie do Intercity ! dobre imprezy widocznie musiałaś w domu robić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 14.02.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) skorlaje szkoda jedynie, że umywaleczka taka malutka, ale chyba zrobiłaś tak samo jak ja, czyli kupiłaś małą, bo bałaś się przesadzić z rozmiarem a w małej łazience widzę chyba miskę wiszącą ROCA, a umywalkę KOŁO. często mnie klienci pytają, czy nie rzuca się w oczy różnica odcieni bieli? super to porównanie do Intercity ! dobre imprezy widocznie musiałaś w domu robić :P Wielki dzięki, z umywalką był plan na Marmorin Rea stojąca - strasznie mi sie podoba i tylko o niej myslałam cały czas, wydawało mi się, że będzie super pasować okrągłym kształtem miski do mozaiki na ścianach, ale po długich dyskusjach z architektem stwierdziliśmy jednak, że jest za duża do tak małej łazienki, a niestety żaden salon w Poznaniu nie chciał mi jej wypożyczyc aby przymierzyć. Stanęło na Sfera Catalano i nie wydaje mi się za mała, bo tylko w niej czasem myję ręce jako, że to bardziej łazienka dla gości, na co dzień z niej nie korzystam. W małej łazience miska to Roca, a umywalka Catalano, nie Koło- ja zupełnie nie widzę różnicy w odcieniu bieli. Co do imprez...umywalka w małej jest trochę za nisko (kucha architekta) i przynajmniej można w niej myć ręce na czworakach jakby co, a i wc bliziutko w razie potrzeby Perfekcyjna łazienka gościnna Edytowane 14 Lutego 2013 przez skorlaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 15.02.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Oto dolna lazienka. Jeszcze nie wykonczona na miod-majonez, ale juz uzytkowa.http://img14.imageshack.us/img14/1953/1umy.jpghttp://img29.imageshack.us/img29/33/3umyx.jpghttp://img109.imageshack.us/img109/1759/5blat.jpghttp://img839.imageshack.us/img839/7844/5lustro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 15.02.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 szafka z lustrami wygląda na fantastycznie użyteczną, blat piękny. Dziś jest dzień bezsensownych skojarzeń i wcale się nie przyznam z czym ta umywalka podwieszana pod drewnem mnie się skojarzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 15.02.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dziś jest dzień bezsensownych skojarzeń i wcale się nie przyznam z czym ta umywalka podwieszana pod drewnem mnie się skojarzyła chyba mam te same skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumikko 16.02.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Maysee te szafki lustrzane robiliście na zamówienie czy wpasowaliście gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts