aduska 21.02.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Mam dylemat: Do łazienki na ściany planuję Paradyż Taranto Grys 30x60, podłogę plus obudowę geberitu (aż po sufit, bo zakrywa rury) chciałabym drewnopodobną płytką. poradźcie proszę Paradyż Noce Naturale czy Rovere Rosso. Łazienka 5m2, stolarka dąb miodowy. Z góry dziękuje. Tak się składa, że my właśnie położyliśmy w łazience Taranto grys półpoler (jedna ściana) i Noce naturale (podłoga, obudowa wanny i geberita). Jedne i drugie płytki są przepiękne, polecam tylko musisz uczulić płytkarzy żeby Noce odpowiednio położyli. Dąb powinien jak najbardziej pasować, ja jednak coraz bardziej skłaniam się ku białym meblom (jest jeszcze opcja dąb bielony), bo całość wyszła dość ciemno, mimo że na reszcie ścian mamy białe płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 21.02.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Nasze łazienki - oczywiście inspirowane forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 21.02.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Górna jeszcze bez dodatków - fundusze się skończyły. Brakuje też drzwi do pralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 21.02.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 (edytowane) Magda, lazienki ladne, ale po raz kolejny nie podoba mi sie odplyw liniowy do takich plytek i sposob jego ulozenia tez nieciekawy plus ta kabina na minus Remika, fajnie jest, co to za wiszace lampki? siostrawlasnie szuka czegos wiszacego z czarnym Edytowane 21 Lutego 2013 przez skat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.02.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 bardzo ładnie, ale też mi trochę brak konsekwencji wpada w oko, co przy decyzji o konkretnym stylu jednak ważne jest. na nie: kabina, odpływ, kinkiety kule i szafka pod umywalkę w górnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 21.02.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 dziewczyny proszę pomożcie !!!!bo jestem załamana, a czas nagli : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211312-Posz%C4%99-o-pomoc-aranzacja-3-%C5%82azienek!!/page2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 21.02.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Remika, fajnie jest, co to za wiszace lampki? siostrawlasnie szuka czegos wiszacego z czarnym skat Dzięki, a lampy Italuxa Cubric black. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.02.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Magdalena łazienki super! Nie jest to mój styl ale całość jak dla mnie na plus. Osobiście bardzo podoba mi się brak brodzika w małej łazience i zupełnie nie rozumiem dlaczego do tego typu łazienek/płytek odpływ nie pasuje. Przestrzeń jest mała a dzięki zastosowaniu odpływu a nie brodzika łazienka wydaje mi się przestronniejsza i w ogóle takie połączenie sielskości i nowoczesności w tym przypadku bardzo do mnie przemawia Możesz zdradzić co to za szarość na ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Magda, łazienki są w porządku dolna łudząco podobna do łazienki Betib .. Bardzo ładne klamki . I ogólny look też mi się podoba . Odpływy liniowe moim zdaniem są OK, szkoda tylko że nie mają maskownic z glazurą, przez to bardziej rzucają się w oczy. Ale czy to takie ważne? Na pewno nie luzik! Na ścianach to intuicja dekorala? Jeśli tak to uważaj koniecznie na zabrudzenia. Nie schodzą . Mniej podoba mi się kabina w dolnej łazience (te białe listwy rzucają się w oczy). I szkoda, że wanna jest dosunięta do ściany z drzwiami . To niestety nie służy wannom wolnostojącym. Nie wiem na jakim etapie zdecydowaliście się na wannę bez zabudowy i stylizowaną, ale jeśli przed przyłączami ja bym zrezygnowała z bidetu a wannie dała trochę oddechu. Jako, że teraz i tak już po ptakach to ciesz się łazienkami i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 21.02.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Betib była moim guru bardzo jej za to dziękuje. Na ścianach intuicja robiona z mieszalnika wersja łazienkowa w macie - narazie bez uwag. Na wannę retro zdecydowaliśmy się później, po przyłączach - łazienka wydawała się ogromna i wszystko miało się zmieścić. Przechodziliśmy przez etap dylematów czy zrezygnować z bidetu, ale na szczęście nie zrobiliśmy tego - bidet to baardzo przydatny sprzęt. A wanna - no cóż głównie cieszy dzieci - zabawa w wannie jest lepsza niż w kabinie A my czekamy na przyłączenie do kanalizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.02.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 magdalena bardzooooooooooo fajne łazienki. Wszystko dopracowane w najdrobniejszym szczególe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojosia 22.02.2013 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Czy moge prosić o fotki na maila jaki efekt końcowy łazienki. Z góry dziękuje za pomoc [email protected] Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojosia 22.02.2013 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Czy moge prosić o fotki na maila jaki efekt końcowy łazienki. Z góry dziękuje za pomoc [email protected] Pozdr JOla Tak się składa, że my właśnie położyliśmy w łazience Taranto grys półpoler (jedna ściana) i Noce naturale (podłoga, obudowa wanny i geberita). Jedne i drugie płytki są przepiękne, polecam tylko musisz uczulić płytkarzy żeby Noce odpowiednio położyli. Dąb powinien jak najbardziej pasować, ja jednak coraz bardziej skłaniam się ku białym meblom (jest jeszcze opcja dąb bielony), bo całość wyszła dość ciemno, mimo że na reszcie ścian mamy białe płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.02.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Pokój gościnny to niby wymysł? Ja sobie nie wyobrażam bez, oczywiście w mieszkaniu to inna sprawa. Wiem jak wygląda ten pokój po przyjeździe gości i gdybym miała tak mieć w salonie to dziękuję. A tak budzimy się i siadamy w czystym salonie bez walizek i toreb. Łazienka dziecięca ze sprzętami dostosowanymi do maluchów to dla mnie wymysł, ale na pewno nie pokój gościnny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 22.02.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Magdalena P rewelacyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 22.02.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 dzieci ma się na co dzień, a gości od czasu do czasu , więc gdybym miała wybierać ze względu na mały metraż domu, wolałabym łazienkę tylko dla dzieci Oczywiście najlepiej mieć jedno i drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.02.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 a ja gościnnego nie mam celowo, teściowa by wpadała na caaaaaaały weekend a tak tylko na popołudnie:lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.02.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 dzieci ma się na co dzień, a gości od czasu do czasu , więc gdybym miała wybierać ze względu na mały metraż domu, wolałabym łazienkę tylko dla dzieci Oczywiście najlepiej mieć jedno i drugie... venus pisze o potrzebach przez pryzmat nieposiadania dzieci. Gdy się urodzą zmieni zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.02.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ale tu nie chodzi o łazienkę dla dzieci tylko jej całkowite dostosowanie - kolory, komódki, tapety itp. itd. Dzieci z nich wyrosną . Przynajmniej ja tak zrozumiałam Venuskę . Dla mnie to też bez sensu . Co innego neutralna łazienka i kolorowe ręczniki dla dzieciów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 22.02.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Całkowicie się zgadzam z Venus Sama czasami jestem gościem u kogoś i bardzo mi miło gdy dostaję swój pokój a nie miejscówkę na kanapie Zwłaszcza jak przyjeżdżam z mężem i dzieckiem Już w ogóle pomijając kwestię bałaganu- torby nie torby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts