Irma 05.03.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Najlepiej zrobić obudowę wanny i dociąć do niej szybę. Z tym, ze chyba nie da się zrobić obudowy na 1cm. Ewentualnie dosunąć kabinę do wanny i polączenie uszczelnić bezbarwnym silikonem, ale tak nie robiłam nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 05.03.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 bpestka, ja mam taką sytuację: http://sal.pl/dom/lazienka2-3.jpg Pod wanną / przy niej są wymuurowane bloczki z 5cm ytonga i do nich od strony prysznica przyklejony jest gres. Do niego (11m + klej) przymocowany jest ceownik aluminiowy i w niego wsunięta szyba 8mm na uszczelkach.Całość uszczelniona silikonem z obu stron. Nic nie cieknie, nie chwieje się, mimo, że szyba spora 140x120cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpestka 05.03.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 DziękiSheenaz wląsnie o cos takiego mi chodziło. A jak to wygładało u Ciebie pod wzgledem technicznym. Czy kupiłas po prostu sobie ceownik w sklepie i dopiero potem zamawiałas kabiny, czy miałaś już wszystko uzgodnione wczesniej ze szklarzem.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 05.03.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 bpestka,Pomysł i wykonanie było glazurnika. Szklarze wybrali jedynie profil. Pomiary pod szybę zrobili po zamocowaniu profilu przesz glazurnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 05.03.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 hej czy ma ktoś może przy umywalce taką baterię ? http://www.lazienkiabc.pl/Bateria-umywalkowa-Tres-LOFT-TRES-200-205-01-36229.html [ATTACH=CONFIG]174422[/ATTACH] widziałam ją na zdjęciu z szeroką umywalką ( 80-90cm) i wyglądała na prawdę ciekawie. zastanawiam się, jak sprawdziła by się w realu? świetna jest ta bateria, bo wysoka i dzięki temu bardzo wygodna myślę, że pasuje do dużej umywalki przede wszystkim z doświadczenia niestety nie wiem jak działa, ale jestem pewna, że będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.03.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 no właśnie, mam takie samo odczucie...ale niestety tylko ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaluzaw 09.03.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Łazienka "afrykańska" - była pretekstem do wyeksponowania pamiątek z podróży oraz zdjęć. Zdjęcia drukowane i naklejane na PCV oraz naklejona folia umożliwiająca mycie bez utraty jakości zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaluzaw 09.03.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ciąg dalszy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaluzaw 09.03.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 A tu parę renderów. Projekt własny: 3Dmax + Vray. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 09.03.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 kaluzaw fajna łazienka, widać że dużo serca w nią włożyliście i na pewno będzie super Wam sięw niej przebywało. Jedyne co mi tam trochę nie pasuje to te zdjęcia... ale podziwiam konsekwencje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.03.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 kaluzaw łazienka bardzo fajna mimo, że nie przepadam za takimi 'tematycznymi' twoja naprawdę mi się podoba (zastanawiam się tylko czy łazienka to odpowiednie miejsce do eksponowania pamiątek? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 09.03.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Przepraszam ze zaśmiecam watek , ale dla mnie to ważne Czy ktoś z Was robił może łazienkę w płytkach tubądzin kolekcja colour.Potrzebuję dwóch paczek ściennych w kolorze białym ale musi być odcień na kartonie A 1 .Może komuś zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.03.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 mi też się podoba, choć gadżetów mi tam za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.03.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 a mnie się co dziwne bardzo podoba, bez gazdzetow bylaby to po prostu zwykla nudna i przecietna lazienka. teraz to wygląda jak pokoj kąpielowy a nie typowa lazienka. te dodatki klimacik fajny robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 09.03.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Kaluzal mam pytanie.Ten pisuar....on jest zamykany.No to jak?, trzeba sobie jedną reką trzymać deskę?. No i w ogóle, po co zamykany pisuar?.Ale jako całokształt bardzo ciekawa łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 09.03.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 (edytowane) Jestem na nie. Edytowane 9 Marca 2013 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 10.03.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Łazienka "afrykańska" - była pretekstem do wyeksponowania pamiątek z podróży oraz zdjęć. Zdjęcia drukowane i naklejane na PCV oraz naklejona folia umożliwiająca mycie bez utraty jakości zdjęć. [ATTACH=CONFIG]175367[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]175368[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]175369[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]175370[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]175371[/ATTACH] Wszystko fajnie tylko takie dziwnie uczucie jak podczas sikania pół naga murzynka patrzyła by mi na ptaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 10.03.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Mnie się również podoba ta łazienka,wreszcie coś innego.Podziwiam za pomysł i odwagę,choć widzę też trochę minusów.Za dużo dodatków i tych pierdółek bo robi się jak w muzeum,nie jestem zwolenniczką obrazów w łazience i też się zastanawiam nad praktyczną stroną pisuaru.Mimo wszystko bardzo fajnie wygląda i najważniejsze że wam się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 10.03.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 A mnie się nie podoba. Moim zdaniem do tematu podeszliście zbyt sztampowo - to raz, przedobrzyliście - to dwa. Afryka to nie tylko cętki, panterki i drewniane murzynki. Żeby chociaż tych zdjęć nie było i tkanin w panterki, byłoby o niebo lepiej.Łazienka z ogromnym potencjałem, płytki przepiękne - czy to Tau corten ?? Ceramika i armatura super.Jak dla mnie mogło być cudownie, a wyszło na granicy kiczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaluzaw 10.03.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Pisuar jest zamykany, klapka sama trzyma się w górnej pozycji.Pisuar ogólnie bardzo polecam jako element łazienki. Popołudniu wrzucę foty drugiej, dużej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts