Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

biało-czarno-czerwoną? uwielbiamy ją, rano masz taki power, że budzisz się w pięć minut. ;)Bez ledów, podświetlanej wanny, niszek nad wc i pólek z gipsu. Kolorystycznie odstaje, bo to najbardziej kolorowe wnętrze w domu.:)

nessko ja nie mam półeczki /wnęki nad kibelkiem, ale na ścianie wisi'' tablica okulisty'' :)

biało-czarno-czerwoną? uwielbiamy ją, rano masz taki power, że budzisz się w pięć minut. ;)Bez ledów, podświetlanej wanny, niszek nad wc i pólek z gipsu. Kolorystycznie odstaje, bo to najbardziej kolorowe wnętrze w domu.:)

nessko ja nie mam półeczki /wnęki nad kibelkiem, ale na ścianie wisi'' tablica okulisty'' :)

ja wiem czy łazienka najbardziej kolorowa?? zielony hol i kuchnia, fioletowa sypialnia....kolorów to akurat u Was nie brakuje :rolleyes:

aaaaaaaaa to zwykły uskok od zabudowy geberitu, ale nie niszka/wnęka jak w tej wyżej, eksponującej pamiątki z podrózy.;)jest na tyle mała, ze nie chciałam jej zwężać zabudowa na prosto. Stoi tam obecnie dezodorant syna starszego, bo zaanektował ją dla siebie.

nesko zielona jest jedna ściana w hollu górnym, w sypialni fioletowy wzór na tapecie, reszta ''białości'', szarości.

venus mnie też sie podoba mimo tej zabudowy, bo u Was wszystko wygląda spójnie. Fotki łazienek były, tak jak każdego pomieszczenia.Aaaaaaaaa czemu miałabym się bać? co takiego miało miejsce w mojej kuchni? płytki vivies mugat wyglądają dobrze w każdej kuchni, na tym polega ich ponadczasowość. ;) Osobiście widziałam wiele takich realizacji jak u mnie:)

Nessko w lapku nie mam fotek domu, a stacjonarny zajęty.

Edytowane przez żona m

:D:D:D

żono, podnieś rękawicę....:D:D:D

Zona M ma przynajmniej odwagę napisać to, co myślą inni ale nie chcą robić przykrości domorosłym "projektantom". Czy warto to robić? Hmmm, właścicielowi kiepskich wnętrz to nie pomoże, ale może zwrócić uwagę innym na błędy. Ten temat wraca jak bumerang, więc nie będę się rozpisywać.

Edytowane przez -ula-

aaaaaaaaa to zwykły uskok od zabudowy geberitu, ale nie niszka/wnęka jak w tej wyżej, eksponującej pamiątki z podrózy.;)jest na tyle mała, ze nie chciałam jej zwężać zabudowa na prosto. Stoi tam obecnie dezodorant syna starszego, bo zaanektował ją dla siebie.

nesko zielona jest jedna ściana w hollu górnym, w sypialni fioletowy wzór na tapecie, reszta ''białości'', szarości.

oj żono u Ciebie na tym uskoku stała jakaś rzezba/pamiątka z podróży....;)