Zeberr 10.03.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 żono, całe szczęście, że ludziom przychodzą do głowy także inne niż Tobie pomysły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.03.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) taaaaaaaaa rzeżba nad pisuarem!!!! Edytowane 10 Marca 2013 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.03.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Kulazaw azjatycka bomba Osobiście zrezygnowałabym z kolorowego ledu, biały ciepły jak najbardziej Afrykańska dla mnie zbyt dosłowna Żono a może zaprezentujesz swoją energetyczną łazienkę grającą z resztą domu? , skoro już tak się uczepiłaś kogoś kto realizuje swoje marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.03.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Kaluzaw łazienka azjatycka rewelacyjna Nawet ledy mi się podobają, jakoś wyjątkowo tam pasują Żono jak dyskretnie się pochwaliłaś Popieram propozycję Venus zaprezentuj swoją łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.03.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 taaaaaaaaa rzeżba nad pisuarem!!!! żono m a co Ty masz u siebie na półeczce nad kibelkiem? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.03.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 biało-czarno-czerwoną? uwielbiamy ją, rano masz taki power, że budzisz się w pięć minut. ;)Bez ledów, podświetlanej wanny, niszek nad wc i pólek z gipsu. Kolorystycznie odstaje, bo to najbardziej kolorowe wnętrze w domu. nessko ja nie mam półeczki /wnęki nad kibelkiem, ale na ścianie wisi'' tablica okulisty'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.03.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Widzisz, ja bym pewnie się w takiej łazience zdenerwowała Skoro nie masz tych wszystkich ślepych "tryndów" to pokaż proszę, może ustrzeżesz innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.03.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 żono w łazience na dole masz półeczkę nad kibelkiem.... czy mi się pomieszało (tyle tych wątków przeglądam, że już nie wiem co u kogo widziałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.03.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 biało-czarno-czerwoną? uwielbiamy ją, rano masz taki power, że budzisz się w pięć minut. ;)Bez ledów, podświetlanej wanny, niszek nad wc i pólek z gipsu. Kolorystycznie odstaje, bo to najbardziej kolorowe wnętrze w domu. nessko ja nie mam półeczki /wnęki nad kibelkiem, ale na ścianie wisi'' tablica okulisty'' ja wiem czy łazienka najbardziej kolorowa?? zielony hol i kuchnia, fioletowa sypialnia....kolorów to akurat u Was nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.03.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 aaaaaaaaa to zwykły uskok od zabudowy geberitu, ale nie niszka/wnęka jak w tej wyżej, eksponującej pamiątki z podrózy.;)jest na tyle mała, ze nie chciałam jej zwężać zabudowa na prosto. Stoi tam obecnie dezodorant syna starszego, bo zaanektował ją dla siebie. nesko zielona jest jedna ściana w hollu górnym, w sypialni fioletowy wzór na tapecie, reszta ''białości'', szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.03.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Żono już nie pisz głupot, tylko wklej te zdjęcia. Inaczej, moim zdaniem nikt nie będzie Cię brał na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.03.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 a czy moje fotki zmienią odbiór hotelowej afrykańskiej łazienki ? osobiście nie widzę związku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.03.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 zobaczymy inni się wypowiedzą czy jest związek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.03.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Venus bo pomyślę, ze bronisz tak bardzo kaluza, ze względu na swoje niszki i zabudowy w zielono-złoto-brązowej łazience;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.03.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 a myśl co chcesz ja jak pisałam mnie się nasza łazienka bardzo podoba i każdy w niej element został starannie przemyślany. Idę spać, widzę że po kuchni boisz się wstawić łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.03.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 a myśl co chcesz ja jak pisałam mnie się nasza łazienka bardzo podoba i każdy w niej element został starannie przemyślany. Idę spać, widzę że po kuchni boisz się wstawić łazienki. :D:D żono, podnieś rękawicę....:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.03.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) venus mnie też sie podoba mimo tej zabudowy, bo u Was wszystko wygląda spójnie. Fotki łazienek były, tak jak każdego pomieszczenia.Aaaaaaaaa czemu miałabym się bać? co takiego miało miejsce w mojej kuchni? płytki vivies mugat wyglądają dobrze w każdej kuchni, na tym polega ich ponadczasowość. Osobiście widziałam wiele takich realizacji jak u mnie:) Nessko w lapku nie mam fotek domu, a stacjonarny zajęty. Edytowane 10 Marca 2013 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.03.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Żono krótko i na temat: mniej jałowej dyskusji, więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 10.03.2013 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) :D:D żono, podnieś rękawicę....:D:D Zona M ma przynajmniej odwagę napisać to, co myślą inni ale nie chcą robić przykrości domorosłym "projektantom". Czy warto to robić? Hmmm, właścicielowi kiepskich wnętrz to nie pomoże, ale może zwrócić uwagę innym na błędy. Ten temat wraca jak bumerang, więc nie będę się rozpisywać. Edytowane 10 Marca 2013 przez -ula- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.03.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 aaaaaaaaa to zwykły uskok od zabudowy geberitu, ale nie niszka/wnęka jak w tej wyżej, eksponującej pamiątki z podrózy.;)jest na tyle mała, ze nie chciałam jej zwężać zabudowa na prosto. Stoi tam obecnie dezodorant syna starszego, bo zaanektował ją dla siebie. nesko zielona jest jedna ściana w hollu górnym, w sypialni fioletowy wzór na tapecie, reszta ''białości'', szarości. oj żono u Ciebie na tym uskoku stała jakaś rzezba/pamiątka z podróży.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts