Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myślę, ze sam sobie wystawiłeś opinię takim stwierdzeniem.;) nic więcej nie musisz dodawać.

No proszę, tytuł tematu to "Lazienki nasze" a ja nawet dostałem poradę psychologiczną i ocenę moralną od "żony m"

Ale to ELITA Forum przecież, a ja tylko zwykły sympatyk.

Kończę dyskusję bo odchodzi od wątku.

kaluzaw mnie się "azjatycka" łazienka podoba:) szczególnie ze względu na szarości, których jestem fanką;) Osobiście pamiątek, gadżetów, drobiazgów nie lubię, ale to już moje prywatne odczucie i po prostu u mnie ich nie będzie. Jeśli komuś się tak podoba, to jego łazienka i jego wola. Argumenty "nie dawać obrazka albo figurki, bo w łazience to nie pasuje" są w zasadzie żadne. "De gustibus non est disputandum". Praktyczne uwagi i podpowiedzi a i owszem ;)

Mam pytanie jakie płytki macie właśnie w tej szarej łazience? Czy drewniany pas to drewno (jakie?) czy jakieś płytki drewnopodobne? Planuję identyczną szafkę pod umywalkę-biało drewnianą, czy blat jest z drewna?

Z góry dziękuję za odpowiedź!

fakt, ale bardzo krótko, bowiem uznałam, ze to nieodpowiednie miejsce do eksponowania.;)

Widzisz żono na wszystkie swoje skuchy masz wytłumaczenie. W ogóle fakt, że popełniałaś (dosyć niedawno) błędy które innym w taki sposób wytykasz trochę mnie szokuję....

Edytowane przez Nesska

kaluzaw mnie się "azjatycka" łazienka podoba:) szczególnie ze względu na szarości, których jestem fanką;) Osobiście pamiątek, gadżetów, drobiazgów nie lubię, ale to już moje prywatne odczucie i po prostu u mnie ich nie będzie. Jeśli komuś się tak podoba, to jego łazienka i jego wola. Argumenty "nie dawać obrazka albo figurki, bo w łazience to nie pasuje" są w zasadzie żadne. "De gustibus non est disputandum". Praktyczne uwagi i podpowiedzi a i owszem ;)

Mam pytanie jakie płytki macie właśnie w tej szarej łazience? Czy drewniany pas to drewno (jakie?) czy jakieś płytki drewnopodobne? Planuję identyczną szafkę pod umywalkę-biało drewnianą, czy blat jest z drewna?

Z góry dziękuję za odpowiedź!

Plytki f-my Unicom-Starker, podłoga Merbau deska Barlinek. Blat oklejony fornirem Palisander.

Dlatego, ze nawłasnych błędach człowiek uczy sie najlepiej. Jestem w stanie sie do nich przyznać a nie uparcie twierdzić, ze tak miało być. ;)

Tym bardziej z niecierpliwością czekamy na zdjęcia łazienek "po likwidacji błędów". Takie "Łazienkowe rewolucje żony m." Na pewno wniosą więcej wartości pouczających i przestróg dla urządzających, niż jałowa dyskusja ;)