żona m 11.03.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 fakt, ale bardzo krótko, bowiem uznałam, ze to nieodpowiednie miejsce do eksponowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaluzaw 11.03.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Myślę, ze sam sobie wystawiłeś opinię takim stwierdzeniem. nic więcej nie musisz dodawać. No proszę, tytuł tematu to "Lazienki nasze" a ja nawet dostałem poradę psychologiczną i ocenę moralną od "żony m" Ale to ELITA Forum przecież, a ja tylko zwykły sympatyk. Kończę dyskusję bo odchodzi od wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.03.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 poradę psychologiczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Żono, jak na razie skupianie się na bzdetach wychodzi Tobie najlepiej, więcej merytoryki please - zdjęć jak nie było tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.03.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 venus a ty nie widziałaś mojej lazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Nie widziałam tylko strzępek kiedyś w dzienniku, chyba jednej ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.03.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Jak pojadę w podróż do okoła swiata i przywiozę odpowiednie pamiątki w kolorze red, black, white, to wstawię. Póki co, na podróż nie mam, więc muszisz być cierpliwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Nie namawiam chociaż dla mnie akurat jedno to koncepcja drugie to dodatki i dopieszczanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 11.03.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 kaluzaw mnie się "azjatycka" łazienka podoba:) szczególnie ze względu na szarości, których jestem fanką Osobiście pamiątek, gadżetów, drobiazgów nie lubię, ale to już moje prywatne odczucie i po prostu u mnie ich nie będzie. Jeśli komuś się tak podoba, to jego łazienka i jego wola. Argumenty "nie dawać obrazka albo figurki, bo w łazience to nie pasuje" są w zasadzie żadne. "De gustibus non est disputandum". Praktyczne uwagi i podpowiedzi a i owszem Mam pytanie jakie płytki macie właśnie w tej szarej łazience? Czy drewniany pas to drewno (jakie?) czy jakieś płytki drewnopodobne? Planuję identyczną szafkę pod umywalkę-biało drewnianą, czy blat jest z drewna? Z góry dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.03.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 żona m szkoda, że nie chcesz pokazać łazienki, ja bym ją chętnie zobaczyła, chociaż uważam że polałaby się krytyka i nie ważne czy łazienka byłaby ładna czy też nie, każdy by znalazł coś co można skrytykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.03.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) fakt, ale bardzo krótko, bowiem uznałam, ze to nieodpowiednie miejsce do eksponowania. Widzisz żono na wszystkie swoje skuchy masz wytłumaczenie. W ogóle fakt, że popełniałaś (dosyć niedawno) błędy które innym w taki sposób wytykasz trochę mnie szokuję.... Edytowane 11 Marca 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 11.03.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Żono ja również jak Reni1980 Twoją łazienkę chętnie bym zobaczyła. Nie rozumiem dlaczego tak się wzbraniasz przed jej pokazaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Dodatki w kolorach red, black white na pewno znajdziesz w centrum dekoracji Black Red White chyba, że ten sklep to też "trynd". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.03.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.03.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Dlatego, ze nawłasnych błędach człowiek uczy sie najlepiej. Jestem w stanie sie do nich przyznać a nie uparcie twierdzić, ze tak miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaluzaw 11.03.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 kaluzaw mnie się "azjatycka" łazienka podoba:) szczególnie ze względu na szarości, których jestem fanką Osobiście pamiątek, gadżetów, drobiazgów nie lubię, ale to już moje prywatne odczucie i po prostu u mnie ich nie będzie. Jeśli komuś się tak podoba, to jego łazienka i jego wola. Argumenty "nie dawać obrazka albo figurki, bo w łazience to nie pasuje" są w zasadzie żadne. "De gustibus non est disputandum". Praktyczne uwagi i podpowiedzi a i owszem Mam pytanie jakie płytki macie właśnie w tej szarej łazience? Czy drewniany pas to drewno (jakie?) czy jakieś płytki drewnopodobne? Planuję identyczną szafkę pod umywalkę-biało drewnianą, czy blat jest z drewna? Z góry dziękuję za odpowiedź! Plytki f-my Unicom-Starker, podłoga Merbau deska Barlinek. Blat oklejony fornirem Palisander. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.03.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 , podłoga Merbau deska Barlinek. Blat oklejony fornirem Palisander. deska trójwarstwowa? właśnie ten palisander mi nie pasuje do merbau;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 11.03.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Dlatego, ze nawłasnych błędach człowiek uczy sie najlepiej. Jestem w stanie sie do nich przyznać a nie uparcie twierdzić, ze tak miało być. Tym bardziej z niecierpliwością czekamy na zdjęcia łazienek "po likwidacji błędów". Takie "Łazienkowe rewolucje żony m." Na pewno wniosą więcej wartości pouczających i przestróg dla urządzających, niż jałowa dyskusja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.03.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 oj poprawienie błędów to raczej większy remont bo wyrzucenie jakieś durnostojki to nie problem i każdy pewno takie błędy popełnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 11.03.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 http://emotikona.pl/emotikony/pic/niegrzeczny.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts