pam 27.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wrócę na chwile do okien dacowych. Kaloryfery pod nimi nie są po to , żeby śnieg topniał, ale żeby okno nie parowało .. A u mnie instalator ostrzegał, że jak nie zrobię grzejników pod oknami, to producent nie uzna gwarancji na okna dachowe. W łazience jest podłogówka i tam nie trzeba było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 27.04.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 pam my w maju dopiero z fundamentami zaczynami le wszelkie zmiany juz teraz powinniśmy nanieś. jedyną rzeczą jest to ze zamuruje jedno okno w kuchni i tyle Zmiany np okien możesz zobie robić do ostatniej chwili. Tak jak było u nas. Czyli do momentu kiedy to okno zaczyna się murować. Oczywiście poźniej wszystko mozna pozmieniać (powybijać i zamurować) ale może lepiej "pogapić" sie na projekt przez tydzień i wszystko przemyśleć. U nas jedyną rzeczą której nie jestem pewien do końca to włącznik do dolnej łazienki. A właściwie kierunek otwierania drzwi do niej. Jest wg projektu, ale chyba będziemy zmieniać. Na tym etapie to tylko problem z włącznikiem bo tynki już gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wrócę na chwile do okien dacowych. Kaloryfery pod nimi nie są po to , żeby śnieg topniał, ale żeby okno nie parowało .. A u mnie instalator ostrzegał, że jak nie zrobię grzejników pod oknami, to producent nie uzna gwarancji na okna dachowe. W łazience jest podłogówka i tam nie trzeba było. Bo to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potek 29.04.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Guzik prawda !!!!!!!!Mam od 10 lat 4 okna dachowe tylko pod dwoma ogrzewanie i nie ma żadnej różnicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic nie paruje nic nie zachodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ale zgodnie z warunkami gwarancji powinny byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 29.04.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ale zgodnie z warunkami gwarancji powinny byc. No własnie - nikt nie mówi, że się coś dzieje bez grzejnika, ale jak nie ma i sie coś będzie działo (pewnie nawet bez związku z nieobecnością grzejnika) to nie uznaja reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.04.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No własnie - nikt nie mówi, że się coś dzieje bez grzejnika, ale jak nie ma i sie coś będzie działo (pewnie nawet bez związku z nieobecnością grzejnika) to nie uznaja reklamacji. Ale niestety znane są przypadki, że z się woda skrapla na oknach dachowych i ewidentnie zamontowanie grzejnika poprawiłoby sytuację. Ja tam wolę na zimne dmuchać. Taniej mi wyjdzie założyć te grzejniki, niż w przyszłości przedwcześnie wymieniać okna. A i temperatura w pomieszczeniach będzie bardziej równomierna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 29.04.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dokładnie mnie też poinformowano iż gwarancji nie będzie nie wszędzie mi te grzejniki pasują pod dachowymi bo wolała bym mieć tam komodę czy coś innego ale co zrobić jak tak ma być to niech będzie do wszystkiego można przywyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Guzik prawda !!!!!!!!Mam od 10 lat 4 okna dachowe tylko pod dwoma ogrzewanie i nie ma żadnej różnicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic nie paruje nic nie zachodzi Ale gwarancja niestety tak mówi. .. też mam podłogówke w dwóch łazienkach z dachowymi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 30.04.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No to chwalę się moją nie katologową górną łazieneczką Brakuje tylko jeszcze dodatków do niej i zastanawiam się czy nie dać jakiś malunek skromny na skos nad wanną, jak myślicie? http://img2.vpx.pl/up/20090430/rozne_703.jpg http://img2.vpx.pl/up/20090430/rozne_706.jpg http://img2.vpx.pl/up/20090430/rozne_705.jpg http://img2.vpx.pl/up/20090430/rozne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 30.04.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ślicznie! Uwielbiam sensual a pomarańczowy jest boski dzięki, pomarańcz to sensual a kremowe linero..zawsze ciut taniej:)[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetkaWi 30.04.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam! Ja na razie nie mam co pokazać. Zaczynamy tworzyć i ......już same wątpliwości. Proszę napiszcie mi jak macie rozwiązane włączanie tych wszystkich światełek, lampeczek i podświetleń w łazienkach. Czy jednym przyciskiem zaświaca sie wam wszystko czy może lepiej to podzielić? Ale jak? Główne światło osobno, nad lustrem osobno a pozostałe pierdołki osobno? Tak bu mi pasowało ale nie za dużo tego będzie?Proszę napiszcie jak to jest u was bo na zdjęciach, jak już jest urządzone to wszystko pięknie wygląda, ale zaczynając walkę z wykończeniówką trzeba trochę przejść i sie wiele dowiedzieć. Robimy prąd w domu i nie wiem jak poprowadzić kable.Pozdrawiam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 30.04.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No to chwalę się moją nie katologową górną łazieneczką Brakuje tylko jeszcze dodatków do niej i zastanawiam się czy nie dać jakiś malunek skromny na skos nad wanną, jak myślicie? http://img2.vpx.pl/up/20090430/rozne_703.jpg bardzo mi sie podoba Wasza łazieneczka ja bym tylko jeszcze zasłoniła okleiną okno balkonowe- ale w sumie dziwne ze w łazience jest . a nad wanna chyba nic bym nie dawała ale ja to jestem inna wiec niech sie mądrzejsi wypowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Piknękne kafle na ścianie, super kolorek Mogę spyta cóż to takiego?Malunek wcale nie potrzebny , ja bym tu szła w stronę dodatków w kolorze tego ordo przy umywalkach. A na okienko roleta w kolorze kafli:D[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mycha jedyny zgrzyt w lazience to podlaczenie grzejnika, oj nie popisal sie pan hydraulik. U mnie tez dal ciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 30.04.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mycha jedyny zgrzyt w lazience to podlaczenie grzejnika, oj nie popisal sie pan hydraulik. U mnie tez dal ciala mi sie wlasnie wydawało ze jest do góry nogami balkon zakleiła bym: http://allegro.pl/item617010061_okleina_witraz_liscie_bambusa_90cm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Nie chodzi o to ze do gory nogami ale o te rurki ciagnace sie od grzejnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 30.04.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mycha jedyny zgrzyt w lazience to podlaczenie grzejnika, oj nie popisal sie pan hydraulik. U mnie tez dal ciala ja tam widze jeszcze dwa zgrzyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 30.04.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mycha jedyny zgrzyt w lazience to podlaczenie grzejnika, oj nie popisal sie pan hydraulik. U mnie tez dal ciala ja tam widze jeszcze dwa zgrzyty ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 30.04.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mycha jedyny zgrzyt w lazience to podlaczenie grzejnika, oj nie popisal sie pan hydraulik. U mnie tez dal ciala ja tam widze jeszcze dwa zgrzyty Pisz jakie Ale niech zgadnę, chodzi o umywalki? a raczej o półkę pod nimi? Co do kafelek to zakupione zostały w castoramie, jest to podróba marmuru A jeśli chodzi o grzejnik to ja też takie odniosłam wrażenie jak go zobaczyłam, że jest do góry nogami, ale ponoć dobrze wisi Co do tych rurek to też mnie to wkurzyło, że tak wystają, ale było już za późno na zmiany. Okno balkonowe było w projekcie i nie zmienialiśmy tego , okleiny nie chcę, będzie roleta , ale taka żeby cieni nie było widać, bo sąsiad będzie podglądał No chociaż zerknęłam na ta okleinę, fajna, dałam do obserwacji Dziękuję za miłe opinie i podpowiedzi i o te zgrzyty też poproszę Krytykować też śmiało można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts