nicol21 11.03.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ehhh znow taka jałowa dyskusja. a co do zony m - to powtorze za wszystkimi - pokaz swoje wnetrza i pozwol na ich krytyke [kiedyś widziałam parę zdjęc i mam wrażenie że najlepszych komentarzy nie zebrały.....] . Czasem łatwo jest dać taki anonimowy upust swoim kompleksom, załościom etc.. i jątrzyć gdzie tylko można! Oczywiście nie mówię tutaj o tym że należy na wszystkie realizacje mówić że są superanckie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.03.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Dlatego, ze nawłasnych błędach człowiek uczy sie najlepiej. Jestem w stanie sie do nich przyznać a nie uparcie twierdzić, ze tak miało być. Jednak przy nie których skuchach się upierasz bo według Ciebie tak jest dobrze ładnie gustownie i nie kiczowato nieprawdaż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaluzaw 11.03.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 deska trójwarstwowa? właśnie ten palisander mi nie pasuje do merbau;) deska trójwarstwowa (ogrzewanie podłogowe) - merbau bardzo pasuje do Palisandru optycznie, taką podłogę mamy wszędzie a drzwi też są z palisandru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 11.03.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kolego kaluzaw.Znam kafle Tau corten bo takowe mam w dolnej łazience.Uwielbiam je , to ze są matowe mi odpowiada a zdjęcia nie oddaja ich klimatu.nawet ze troszke bananują mi nie przeszkadza.Łazienezka na pewno bardzo przytulna i w kolorach afryki. i daje głowe sobie uciąc ze przy kapieli relaks i wspomnienia gwarantowane.Co wiecej dodac ?pozdrawiam radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaluzaw 11.03.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 A idąc "za ciosem": gdzie można wrzucać foty z innych pomieszczeń lub domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kaluzaw a może swój watek/galerie zalozysz, kuchnie już widziałam, jest boska. chętnie zobaczyłabym więcej w jednym miejscu, szukanie po watkach ciut trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.03.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kaluzaw a może swój watek/galerie zalozysz, kuchnie już widziałam, jest boska. chętnie zobaczyłabym więcej w jednym miejscu, szukanie po watkach ciut trudne. Właśnie, najlepiej załóż swój wątek w "Galerii domów forumowiczów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaluzaw 11.03.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 OK, jak zamieszczę to dam znać! Dzięki za zachętę i dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 to czekamy linka najlepiej w sygnaturce zamiescic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 11.03.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 kaluzaw, kuchnie masz niesamowita!!!!!!!!!! Az trudno uwierzyc, ze to projekt wlasny. Lazienki bardzo mi sie podobaja, szczegolnie ta druga (nie podobaja mi sie tylko ledy). Czekam na Twoja galerie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 11.03.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 OK, jak zamieszczę to dam znać! Dzięki za zachętę i dobre słowo dopisuje sie do listy kolejkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.03.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 kaluzaw kuchnia niesamowiata, zgadza się, az trudno uwierzyć, ze afrykanska łzienka to produkt tej samej osoby. Zreszta brayła domu też jest niesamowita i te przeszklenia-rewelacja. Może załóż swój wątek? nicol, nie mam kompleksów, nie jatrzę, komentuję li tylko to co widzę na fotkach. Nie przypominam sobie aby jakieś super negatywne opinie były na temat moich wnętrz. W kcuhni nie podobała się oliwa na blacie, brak dwóch uchwytów w blendzie, i płytki mugat blanco do lakierowanych frontów. Chodż u innych nicków były super zachwalane w takiej opcji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.03.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 nessko każdy majakieś wyobrażenia własnego domu, które wydają mu się idealne i uważają,ze tak ma być...do pierwszej konfrontacji osób obcych, postronnych, bo rodzina i znajomi w większości mówią, ze ładnie i w ogóle super. Choć jedna moja koleżanka mnie wyprostowała w kwestii rzeżby w dolnej łazience.Która stała tam chwilowo z braku miejsca. Dzięki jej za to, bo możliwe , ze stałaby tam do dziś. Zresztą sama wiesz najlepiej, jak to jest przy urządzaniu domu. Budujemy ten same domy i ich wykończenie będzie zgoła odmienne, bo mamy różne wizje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kulazaw gdzie pokazałeś kuchnię? ! nie przeżyję, że się tak spóźniłam Żono opinie były różne, mugaty u innych wyglądały dobrze bo tworzyły spójną wizję, u Ciebie niestety nie. Ogólnie po Twoich komentarzach większość osób czekała na wnętrza bez zarzutu, a to co pokazałaś było naprawdę mierne (chociaż mnie się gabinet np bardzo podobał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Venus, jest w watku pochwalcie się kuchniami lub cos w ten desen o tu znalazłam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-Pochwalcie-się-swoimi-kuchniami&p=5742261#post5742261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.03.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kulazaw gdzie pokazałeś kuchnię? ! nie przeżyję, że się tak spóźniłam . TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Znalazłam, ale dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.03.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kulazaw gdzie pokazałeś kuchnię? ! nie przeżyję, że się tak spóźniłam Żono opinie były różne, mugaty u innych wyglądały dobrze bo tworzyły spójną wizję, u Ciebie niestety nie. Ogólnie po Twoich komentarzach większość osób czekała na wnętrza bez zarzutu, a to co pokazałaś było naprawdę mierne (chociaż mnie się gabinet np bardzo podobał). a ja nie widziałam gabinetu i nie zobaczę, bo żona się uwzięła i nie chce zdjęć wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.03.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 venus czy krytyk filmowy jest idealnym operatorem i reżyserem? często krytykuję to co widzę i co w/g mnie na krytykę zasługuje. Ale nigdy nie dawałabym komuś negatywnej opini tylko dlatego, ze kiedyś cos tam u mnie krytykował. Na forum jest taka tendencja, jak coś u kogoś zaopiniujsz negatywnie, to dostaniesz negatywa zwrotnego, jak na Allegro. Choćbyś pookazała wsio dopracowane i zapięte na ostatni guzik. To takie typowo polskie. A z tego co pamiętam, sama najostrzej krytykowałaś te płytki, że niby nie spójne i brak odpowiednich naczyń na oliwe, olej. Czy ja z tego wzgledu krytykowałam coś u Ciebie tylko dlatego aby krytykować? Wręcz przeciwnie. I to jest główny problem wuczestników tegoż forum. nessko ja sukcesywnie fotki kasowałam, zawsze były tylko chwilkę, ze względów różnych. widzisz co się przytrafiło piu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.03.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 zawsze na bieżąco byłam z twoim wątkiem, nie wiem jakim cudem gabinet mi umknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts