Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ehhh znow taka jałowa dyskusja. a co do zony m - to powtorze za wszystkimi - pokaz swoje wnetrza i pozwol na ich krytyke [kiedyś widziałam parę zdjęc i mam wrażenie że najlepszych komentarzy nie zebrały.....] . Czasem łatwo jest dać taki anonimowy upust swoim kompleksom, załościom etc.. i jątrzyć gdzie tylko można!

Oczywiście nie mówię tutaj o tym że należy na wszystkie realizacje mówić że są superanckie!

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kolego kaluzaw.

Znam kafle Tau corten bo takowe mam w dolnej łazience.

Uwielbiam je , to ze są matowe mi odpowiada a zdjęcia nie oddaja ich klimatu.

nawet ze troszke bananują mi nie przeszkadza.

Łazienezka na pewno bardzo przytulna i w kolorach afryki.

i daje głowe sobie uciąc ze przy kapieli relaks i wspomnienia gwarantowane.

Co wiecej dodac ?

pozdrawiam radek

kaluzaw kuchnia niesamowiata, zgadza się, az trudno uwierzyć, ze afrykanska łzienka to produkt tej samej osoby. Zreszta brayła domu też jest niesamowita i te przeszklenia-rewelacja. Może załóż swój wątek?

nicol, nie mam kompleksów, nie jatrzę, komentuję li tylko to co widzę na fotkach. Nie przypominam sobie aby jakieś super negatywne opinie były na temat moich wnętrz. W kcuhni nie podobała się oliwa na blacie, brak dwóch uchwytów w blendzie, i płytki mugat blanco do lakierowanych frontów. Chodż u innych nicków były super zachwalane w takiej opcji..;)

nessko każdy majakieś wyobrażenia własnego domu, które wydają mu się idealne i uważają,ze tak ma być...do pierwszej konfrontacji osób obcych, postronnych, bo rodzina i znajomi w większości mówią, ze ładnie i w ogóle super. Choć jedna moja koleżanka mnie wyprostowała w kwestii rzeżby w dolnej łazience.Która stała tam chwilowo z braku miejsca. Dzięki jej za to, bo możliwe , ze stałaby tam do dziś. ;)

Zresztą sama wiesz najlepiej, jak to jest przy urządzaniu domu. Budujemy ten same domy i ich wykończenie będzie zgoła odmienne, bo mamy różne wizje. :cool:

Kulazaw gdzie pokazałeś kuchnię? ! :cry: nie przeżyję, że się tak spóźniłam

Żono opinie były różne, mugaty u innych wyglądały dobrze bo tworzyły spójną wizję, u Ciebie niestety nie. Ogólnie po Twoich komentarzach większość osób czekała na wnętrza bez zarzutu, a to co pokazałaś było naprawdę mierne (chociaż mnie się gabinet np bardzo podobał).

Kulazaw gdzie pokazałeś kuchnię? ! :cry: nie przeżyję, że się tak spóźniłam

Żono opinie były różne, mugaty u innych wyglądały dobrze bo tworzyły spójną wizję, u Ciebie niestety nie. Ogólnie po Twoich komentarzach większość osób czekała na wnętrza bez zarzutu, a to co pokazałaś było naprawdę mierne (chociaż mnie się gabinet np bardzo podobał).

a ja nie widziałam gabinetu :bash: i nie zobaczę, bo żona się uwzięła i nie chce zdjęć wstawiać ;)

venus czy krytyk filmowy jest idealnym operatorem i reżyserem?;) często krytykuję to co widzę i co w/g mnie na krytykę zasługuje. Ale nigdy nie dawałabym komuś negatywnej opini tylko dlatego, ze kiedyś cos tam u mnie krytykował. Na forum jest taka tendencja, jak coś u kogoś zaopiniujsz negatywnie, to dostaniesz negatywa zwrotnego, jak na Allegro. Choćbyś pookazała wsio dopracowane i zapięte na ostatni guzik. ;) To takie typowo polskie. A z tego co pamiętam, sama najostrzej krytykowałaś te płytki, że niby nie spójne i brak odpowiednich naczyń na oliwe, olej. Czy ja z tego wzgledu krytykowałam coś u Ciebie tylko dlatego aby krytykować? Wręcz przeciwnie. I to jest główny problem wuczestników tegoż forum.

nessko ja sukcesywnie fotki kasowałam, zawsze były tylko chwilkę, ze względów różnych. widzisz co się przytrafiło piu.....