piu 13.03.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Nie wiem czy nie spóżniłam się z tym postem, a le a propos wnętrz tematycznych (w nawiązaniu do łazienki afrykańskiej ) - wnętrza mieszkania Martyny Wojciechowskiej. Mnie się podobają http://www.martynawojciechowska.pl/pl,dobre-wnetrze-maj-2012 Widać, że wiedziała czego chce (oczywiście urządzał projektant... ), ale wszystko jest spójne. Nie wiem czy dobrze czułabym się w takim otoczeniu, ale to nie zmienia faktu, ze jest oryginalnie. Kamila właśnie je wkleiłam wcześniej a propos dyskusji, jako ten dobry wzór wnętrz tematycznych podróżniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 13.03.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Sylwia, dlaczego, ach dlaczego każesz nam się tak skręcać? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 13.03.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam, to moja łazienka na dole - chętnie poczytam komentarze nie ma w niej jeszcze akcesoriów, ale mają być w konkretnych kolorach aby ożywiły łazienkę [ATTACH=CONFIG]176372[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]176373[/ATTACH] Łazienka spoko tylko zdjęcia ciemne i można nabawić się bólu karku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.03.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 kręcz karku mam. Z szacunku do oglądających wstaw fotki poprawnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 13.03.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Sylwia płytki na stelażu pod wc świetne, szkoda że ich prędzej nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.03.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Sylwia płytki na stelażu pod wc świetne, szkoda że ich prędzej nie widziałam O ile sie nie myle te plyteczki to Emigres Mosaic, są sliczne, w róznych odcieniach, mi osobiscie najbradziej podobaja sie czarne i takie planuje na 1 sciance prysznicowej Sylwia wklej inne zdjecia i jesli mozesz to wiecej w innym ujeciu, by wyglada naprawde ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila_len 14.03.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Kamila właśnie je wkleiłam wcześniej a propos dyskusji, jako ten dobry wzór wnętrz tematycznych podróżniczych No wiem, w końcu doczytałam Swój właśnie usunęłam, bo po co się powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 14.03.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 (edytowane) kręcz karku mam. Z szacunku do oglądających wstaw fotki poprawnie, co? Coby karku sobie nie skręcić można zastosoważ magiczną kombinację Ctrl+Alt+strzałka w bok. Kiedyś córka mi tak niechcący przestawiła ekran i zastanawiałam się po co takie coś wymyślili. A jednak może się przydać. Edytowane 14 Marca 2013 przez -ula- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 14.03.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Coby karku sobie nie skręcić można zastosoważ magiczną kombinację Ctrl+Alt+strzałka w bok. Kiedyś córka mi tak niechcący przestawiła ekran i zastanawiałam się po co takie coś wymyślili. A jednak może się przydać. Ale to nie w przypadku przedlądania zdjęć przez www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 14.03.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 (edytowane) Ale to nie w przypadku przedlądania zdjęć przez www. ula ma rację ...trzeba było sprawdzić zanim się wypowiedziało Choć obalił mi się na bok cały ekran, a ze strzałką w lewo obalił się na drugą stronę - bałam sie już, że na zawsze net zostanie mi na boku troszkę techniki i się blondyna gubi ula wstawiaj prosto...mimo wszystko byłoby fajniej:yes: Te płytki bardzo mi sie podobają. Tak sobie myślę czy przy czarnych nie będzie zbierał sie kurz na nich - bo jakbym miała jeszcze pronto płytki przecierać w łazience to szlag by mnie trafił. Bo na bieli kurzu nie widać! Sprawdziłam! Edytowane 14 Marca 2013 przez skorlaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 14.03.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witam, to moja łazienka na dole - chętnie poczytam komentarze nie ma w niej jeszcze akcesoriów, ale mają być w konkretnych kolorach aby ożywiły łazienkę [ATTACH=CONFIG]176372[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]176373[/ATTACH] super!!poproszę o namiar na zestaw prysznicowy i kabine , dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapert 14.03.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Łazienka w stylu rustykalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 14.03.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dziewczyny i chłopaki czy mogę Was prosić o pomoc tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169397-Projekt-%C5%82azienki-wizualizacje&p=5875625&viewfull=1#post5875625 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 15.03.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 ula wstawiaj prosto...mimo wszystko byłoby fajniej:yes: Ale to nie moje zdjęcia! Ja swoją łazienkę dopiero wrzucę jak się zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 15.03.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dziewczyny, czy któraś z Was ma w swoim domku umywalkę Roca Element lub Hall lub jakąkolwiek inną kanciastą w środku? Jeśli tak to jak sobie radzicie z jej czyszczeniem tych kącików? Stoję przed wyborem umywalek i martwię się tym, że te kanciaste w środku mogą być "ciężkie" w utrzymaniu czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 15.03.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Nie mam, ale wiele razy na forum czytałam, że ciągle są brudne te kąty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.03.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ja mam umywalkę chyba Koło Twins dla mnie w czyszczeniu ok. Sprzątamy co tydzień, nic nie zachodzi a woda najczystsza to w mazowieckim też nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.03.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dziewczyny, czy któraś z Was ma w swoim domku umywalkę Roca Element lub Hall lub jakąkolwiek inną kanciastą w środku? Jeśli tak to jak sobie radzicie z jej czyszczeniem tych kącików? Stoję przed wyborem umywalek i martwię się tym, że te kanciaste w środku mogą być "ciężkie" w utrzymaniu czystości mam kanciastą umywalkę w dolnej łazience, nie mam problemów z myciem rogów. Myję plynem, mleczkiem, pianką problemów zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 16.03.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Tylko jak jest za duzo zawsze mozna odjąć. Jak czegos za mało to BIEDA - no niby zawsze mozna dodać. Zresztą sam nie wiem !!! Jest taka złota zasada, która zawsze się sprawdza - "LESS IS MORE" http://www.betterworldclub.org/wp-content/uploads/2011/02/less-is-more.jpg Nie każdy jednak jednak jest zwolennikiem minimalizmu. Trudno jednak zrobić coś "biednie", jeśli materiały są szlachetne (choćby średnia półka). To naprawdę wystarczy, nie trzeba stosować fajerwerków, 10 dekorów w ramach jednej kolekcji płytek, zabawy ze światłem, półek, półeczek, obniżeń sufitu itd. Owszem, z umiarem, jeśli ktoś to lubi Na przykładzie naszego ulubionego corten TAU. Moim zdaniem łazienki robione na początku wydania kolekcji były najładniejsze. Potem TAU zaczęło wypuszczać różne rodzaje dekorów. Jeśli klient ma gust i wyczucie, to potrafił stosować je delikatnie. Czasem jednak widziałam realizacje, w której było ze 3-4 elementy serii plus naturalny kamień do tego albo cegła. Makabra! Być może właśnie taki projekt zaproponowała "Pani projektantka" ze sklepu, by wypchnąć jak najwięcej drogich dekorów, być może takie były potrzeby klienta (nie wiem, ja miałam świetnych projektantów z salonów łazienek, super zorientowani w ofercie ceramiki i armatury oraz w sprawach technicznych - podejrzewam, że architekt przy nich by wymiękł w tych aspektach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 16.03.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Dzięki Wam dziewuszki za rady umywalkowe Venusko - to Koło Twins fajne jest - zaraz poszukam czy jest w wersji bezootworowej bo taką mi trzeba. I pytanie mam kolejne - tym razem do użytkowników wanien zabudowanych, które odpływ/syfon/baterię mają na środku na dłuższym boku. W razie jakiejkolwiek awarii jak się do niego dostać? Jak macie to zorganizowane? Jakieś okienka rewizyjne? Gdzie? Podpowiedzcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts