optima 30.04.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Agatah piekna lazienka, co to sa za plytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.04.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Agatah piekna lazienka, co to sa za plytki? Dziękuję! To Nowa Gala Signum. Jasne SG12 Ciemne SG13 Fajne są, łatwe w uttrzymaniu czystości, nic nie widać. Tylko kruche strasznie, już mamy 4 odpryski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.04.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Mi też się podoba surowość łazienki agatah. Takie chyba miało być założenie. I w ogóle nie skojarzyło mi się z hotelem - no way Wręcz ja bym pochowała te wszelkie gadżety. Wiadomo - nie wszystko się da, ale chociaż chusteczki ubrała bym w jakieś mniej pstrokate pudełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Agatah dokładnie - poszukaj pojemnika na chusteczki Dla mnie łazienka z klasą, ponadczasowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.04.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Szukam szukam Tylko z tego co mam szczotę wc to nie ma. I tak sobie szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 30.04.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Agatah, świetna łazienka:) Moja jest w trakcie robienia, płytki mają dziś przyjechać. I niestety już mi się nie podoba. Twoja jest idealna, bez zbędnych bibelotów, z klasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 30.04.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Szukam szukam Tylko z tego co mam szczotę wc to nie ma. I tak sobie szukam proponuję kupić zwykły z surowego drewna i pomalowac- na szaro albo na biało. Bez ozdóbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.04.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Jak z drewna to sobie sama zrobię. To jest dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 30.04.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) agatah , zakochałam się w Twojej łazience, cudo . Moja jeszcze nieskończona. Brakuje blatu, umywalki nablatowej, drewna we wnękach nad geberitem, kinkietu, lustra . http://dupa-jasia.blog4u.pl/upload/DSC02144.jpg http://dupa-jasia.blog4u.pl/upload/DSC02143.jpg http://dupa-jasia.blog4u.pl/upload/DSC02149.jpg Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez gajzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.04.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Agatah ,szaroMi bardzo ładne lazienki U siebie tez planuje Nowa Gale.Nie wiem czy to wina oswietlenia ale na zdjeciach one czesto wpadaja w bez a na fotkach producenta to czysta szarosc (pewnie podrasowane ) Agatah czy drzwi w lazience to Pol-Skone Simple?Podja prosze jakiej firmy masz baterie umywalkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.04.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 kakusek, Signum są szare, nie wpadają w beż. U mnie dość ciepłe światło to mogą się wydawać beżowe, ale zaręczam, że nie są. Drzwi to Simple, faktycznie. Bateria umywalkowa i wannowa to Krakowska Fabryka Armatury, a pod prysznicem Hansgrohe. Zdecydowanie łatwiej utrzymać tę Hansgrohe w czystości. Wycieram na sucho mikrofibrą i lśni. A te krakowskie trzeba jakimś siuwaksem pryskać żeby kamień zmyć. Różnica w cenie swoje robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 30.04.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Jak z drewna to sobie sama zrobię. To jest dobry pomysł no to jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zadyma 30.04.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Agatah łazienka super, moje klimaty;)mam pytanie o drzwi prysznicowe (jako, że ja sama też przed tym problemem stoję) - co to za drzwi (czy to Ronal swing line?) i w jakiej kategorii cenowej się mieszczą, może być na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.04.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Dziękuję. Tak, to drzwi prysznicowe RONAL Swing Line drzwi 100cm SL2 połysk, aquaperle. My zapłaciliśmy ok. 2 000 zł, przeszło rok temu Ale mimo super-hiper powłoki wodę ściągamy po każdym użyciu, i tak trzeba co jakis czas odkamieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.04.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Trochę mojej łazienki, tak na szybko Agatko doczekałam się łazienki . Jest niemal taka jak na wizkach - to znaczy ładniejsza :D Mim zdaniem wyszło super Ogromnie podoba mi się jej surowość. Nie dodawałabym żadnych "pierdółek", ale korci mnie by ozdobić wyraźnym akcentem ścianę nad wc / wanną . Pasowałby tam piękny obraz / grafika. Może być też surowa, albo z kolorem - jak Ty sama wolisz . Tak na szybko coś - tak - jakoś - tak - w tym kierunku - byle Tobie się podobało http://images40.fotosik.pl/2033/658cb84a3ceea994gen.jpg http://images48.fotosik.pl/681/8353e89e17118504gen.jpg http://images44.fotosik.pl/681/3c6ba76979f71412gen.jpg W przyszłości jak będziesz potrzebowała odmiany to na szybko i bez kucia możesz wprowadzić nieco drewna http://czasnawnetrze.pl/i/dz02ODImaD05MDA=/86f00286/9062-_akcesoria_z_drewna_tekowego.jpg Źródło http://images.sklepy24.pl/70234985/2489/medium/teaktile-mata-drewniana-45x70-293498274-tania-wysylka-odbior-osobisty-poznan-obok-galerii-malta-.jpg Źródło A gdyby Ci się jednak odechciało samodzielnej pracy, to TUTAJ masz taniuśki pojemnik z drewna na chusteczki (do pomalowania). Widziałam chyba coś podobnego w Empiku . Generalnie muszę napisać, że zarówno Twoja kuchnia jak i łazienka ogromnie mi pasują Widać w nich dobrą rękę, głowę na karku i smak Chwaliłaś się jeszcze czymś? (bo ostatnio mniej mnie na "ogólnych" wątkach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.04.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 A mnie sie bardzo podoba.Uwielbiam takie klimaty surowe przez to łazienka zawsze wydaje sie sterylnie czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 30.04.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Agath chetnie bym w takiej " hotelowej" zamieszakła, cudna!!! ( kuchnia zreszta tez, czekam teraz na pokoj dziecka)u mnie gala sg 12 juz czeka- na podłodze masz 12 czy 13???u Ciebie jakoś ładniej wyglada. mozesz napisac jaką wysokośc ma zabudowa geberita?tez planuje zrobic na rowni z zabudową górną wanny. i na jakiej wysokośc jest blat pod umywalke??czy krawędz gorna umywlaki ma byc na 90cm? masz tez scianę niezabudowana płytkami- jak jest połączona z płytkami na podłodze- jakas cienka listwa?? dziekuje!! Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez marnajola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.04.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Agata piękna łazienka, prosta, surowa i bez udziwnień, Oszolom średniej klasy hotel:lol2::lol2::lol2: człowieku Tobie chyba inna łazienka się wyświetla:lol2::lol2::lol2: swoją drogą super że w takich porządnych hotelach bywasz i są one jeszcze niskich lotów twoim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.04.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Agatah lazienka cudna, dlaczego je nie wpadłam na nia rok temu:(, też tak bym urządziła swoją. Jest cudowna. Oszołom, ty faktycznie oszołom jesteś. agatah nie słuchaj oszołoma, nie dodawaj kolorów i dodatków pstrokatych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 01.05.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Agatah bardzo ładnie,w moim guście.Też mam te płytki w małym wc tylko połączyłam je z my way naturale noce.Potwierdzam że są kruchę.A czy wiedziałaś że są kierunkowe? Bo nasz "fachowiec" musiał zrywać i układać od nowa.Na wątku projektowym pytałam o inspiracje do górnej łazienki i niestety cisza,może tutaj ktoś widzał taką łazienkę z grafitowe błyszczące + biała cegiełka +drewnopodobna.Proooszę pomóżcie coś znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts