ivy17 05.05.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Koza79 ładne łazieneczki :yes:szer płyteczki bardzo lubię mam dwa pytanka o dolną łazienkę - jakie płytki są za wc ? te szere z falą ? jesli tak to czy mogę prosić o zdjecie tak dolega przycisk od WC na tych plytkach oraz mam pytanko o płytki drewnopodobne - co to dokładnie i jaki kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 05.05.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 ivy za kibelkiem na dole są płytki gaładkie szare a więc problemu nie ma. Na górze natomiast mam przycisk na falowanych i też jest ok.Płytki drewnopodobne to paradyż by my way kolor noce naturale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 koza, bardzo mi się podobają obie łazienki. Sporo się dzieje, ale jest spójnie. Bardzo. I bardzo ciepło Utwierdzam się w przekonaniu, że chyba powinnam trochę drewna do swojej łazienki wrzucić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 05.05.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 agatah łazienka cudna. Piękna w swojej prostocie. Możesz zdradzić skąd ta aluminiowa listwa? Potrzebuje taką do swojej łazienki i nigdzie nie mogę znaleźć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.05.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 łazienka brązowo-kremowa cudna. Jedyna łazienka w tej kolorystyce, na widok ktorej szczęka mi opadła i zebrać jej nie mogę. chwilę musi poleżeć. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 06.05.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 agatah łazienka cudna. Piękna w swojej prostocie. Możesz zdradzić skąd ta aluminiowa listwa? Potrzebuje taką do swojej łazienki i nigdzie nie mogę znaleźć ;/ Dziękuję! Listwa z Castoramy. Sprzedają w długości chyba 250 cm, rózne wysokości. Nasza ma 15 mm, są jeszcze 20 i 25 mm. Kosztują od kilkunastu do 20 kilku złotych. Są też kątowniki gdybyś potrzebowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 06.05.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 agatah dzieki. Kurde coś czułam że to castorama. Niestety te szczecińskie są do du.... bo już kilka razy szukałam takiej listwy i nigdy nie było. Z reszta nigdy nie ma tego co potrzebuje no nic. Pofatyguje się raz jeszcze. Może tym razem będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 07.05.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Koza jak dla mnie wyśmienicie ja osobiście nie zdecydowałabym się na te jasne pasy na podłodze drewnopodobnej, ale i tak jest baaaaaardzo stylowo. Mam pytanie odnośnie umywalki w mniejszej łazience, co to za model i producent? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 07.05.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 stefany umywalka to art ceram la fontana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beetb 11.05.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Trochę mojej łazienki, tak na szybko Agatah, jak masz poloczone plytki z podloga na korytarzu, ze nide ma zadnej listwy laczacej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 11.05.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 To chyba odpowiedni wątek na takie pytanie...Wpadła mi w oko bateria... cudna jest. Jak myślicie będzie praktyczna w uzytkowaniu? http://allegro.pl/elize-bateria-scienna-umywalkowa-podtynkowa-nowosc-i3212281811.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Myślę, że jej "praktyczność" będzie uzależniona od doboru umywalki - bo rozumiem, że to bateria umywalkowa. Mam w domu jedną "wodospadową" i z pewnością chlapie się z niej bardziej, ale też nie ma dramatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 11.05.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 (edytowane) Ooo to super, że nie ma dramatu, bo zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia Głębsza umywalka i powinno być ok. Dzięki. Piszą, że zalecane ciśnienie wody pomiędzy 1-5 bara - to dużo czy mało? Od ciśnienia zależy "rozprysk" Trza wujka google zapytać... Edytowane 11 Maja 2013 przez m&m niewielki m05b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 11.05.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Piszą, że zalecane ciśnienie wody pomiędzy 1-5 bara - to dużo czy mało? . Bardziej trzeba zapytac manometr w pom. gospodarczym - moze w garazu ? na wejsciu wody do pomieszczenia bedziesz go miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 11.05.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 11.05.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 m&m - bateria baaaardzo ładna, ciekawe tylko, jak z jej myciem (z kamienia zwłaszcza, jeśli masz twardą wodę) od spodu blisko ściany. Jeśli oczywiście interesuje Cię taka niewidoczna cześć baterii, ja osobiście zakamarki potrafię szorować szczoteczką do zębów, więc moja opinia nie jest miarodajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 11.05.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Piękna, pawda? Nie wiem, jaka mam wodę, bo jeszcze nie mieszkamy : ) Ale jestem ją skłonna szorować codziennie, zresztą to kwestia dobrych środków. P.S. Zazdroszczę kobietom mega higienistycznym... pracuję nad tym, żeby taką się stać... ale ta szczoteczka do zębów lekko mnie przeraża : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 ciekawe tylko, jak z jej myciem Mi też to przyszło do głowy, ale celowo o tym nie pisałam, bo jak się ma twardą wodę to każdą baterię trudno utrzymać w "błysku" i bez zachlapanych, zaschniętych kropel... Z drugiej strony być może gładka powierzchnia tej, o której rozmawiamy może w gruncie rzeczy ułatwi jej czyszczenie. Ja czasem jak mam energię, świeci słońce, mi sie nudzi, a łazienka jest tuż po gruntownym sprzątaniu ;P to potrafię po umyciu rąk wziąć suchą szmatkę i pucować baterię i umywalkę... Do bycia "kobietą mega higienistyczną" baaardzo mi daleko... m&m niewielki m05b (oł maj gasz jaki nick!) jak się zakochałaś to pewnie nic Cię z tej miłości nie wyleczy... Ewentualnie to późniejsze codzienne szorowanie, które obstawiam, że prędzej olejesz (przepraszam, za brzydkie wyrażenie ) niż się mu poddasz - hihi... A na gościach bateria z pewnością zrobi piorunujące wrażenie! Miałam raz gości - co ciekawe ludzie z Włoch, to byli tak zszokowani tym moim tanim "cudem", że latali do kibelka co 5 minut, a raz jeden nawet przyznał, że "2 x umył ręce, żeby z nią więcej poobcować" - mam nadziję, że to bez podtekstów było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek1719509010 11.05.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Agatah, jak masz poloczone plytki z podloga na korytarzu, ze nide ma zadnej listwy laczacej? Nie jestem Agatah ale dopatrzyłam się, że jest tam korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 11.05.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 (edytowane) m&m niewielki m05b (oł maj gasz jaki nick!) Heh... Twój jest też całkiem interestin' : D Piorunujące wrażenie na gościach? O tym nie pomyślałam zupełnie. Dla siebie buduję. No ale jeżeli będą chcieli obcować z baterią... cóż... gość w dom, żona w ciąży czy jakoś tak... Mam cichą nadzieję, że podtynkowe będą prostsze w polerowaniu... Doobra... nie spamujemy wewątka, bo nas wytną... Edytowane 11 Maja 2013 przez m&m niewielki m05b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts