Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

pio nie wyglada tak zle tez mi sie podobaja ale to nie firma rako jutro zobacze w faktuze jaka to byla nazwa:)

juliska- szczerze to jeszcze za bardzo nie znam jak tu sie poslugiwac;)

pytałam pod kątem tego wątku, bo zbieramy w nim właśnie turkusowe płytki :) :

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?149946-turkusowe-p%C5%82ytki-podej%C5%9Bcie-drugie/page12&highlight=turkusowe+p%C5%82ytki

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Turlututu, czy ja się dobrze dopatrzyłem że mas naroża obłożone listwami ?

jak się to sprawuje ?? mój gres strasznie odpryskuje a że robię sam łazienkę to nie mam super maszyn do idealnych cieć

i zastanawiam się czy własnie takim listwami nie wykończyć naroży

Tak, mamy metalowy naroznik wokol lustra. W uzytkowaniu jest jak najbardziej ok i nic sie z nim nie dzieje - praktyczne rozwiazanie. Wizualnie jest poprawne. Pewnie super wygladaja zeszlifowane plytki, ale to musi byc perfekcyjnie zrobione.

Turlututu zmartwiłaś mnie opinią o prysznicu typu walk in, ale już wiem że mamy inaczej zrobiony (ja nie mam jeszcze szyby :lol: ). U nas szyba jest równolegle do deszczownicy, tak radził glazurnik i szklarz :yes: mam nadzieję, że takie rozwiązanie się sprawdzi...chociaż u nas to łazienka dla gości :rolleyes:

Oby inne ustawienie deszczownicy zmniejszylo chlapanie. Cociaz nasza deszczownica chlapie rowno na wszystkie strony. Wczoraj maz sie smial, ze kaloryfer zachlapalam az do 6. zeberka od dolu :D

.

kraania pozwoliłam powtórzyć sobie twój post i zapytać ciebie lub inne forumowiczki o te sliczne szare płytki które masz w łazience

.

kraania pozwoliłam powtórzyć sobie twój post i zapytać ciebie lub inne forumowiczki o te sliczne szare płytki które masz w łazience

Nie lubię szarych łazienek, ale ta mi się bardzo podoba. Pasowałaby także szafka w kolorze dodatków - liliowa . Ale drewniana też będzie śliczna :)

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS3EbPVFa69dMk7nTfvz7GcFGWCHVtq8nwDqIgzCx48gi2ruWQn

http://www.pieknownetrz.pl/sklep/img/cms/opisRodillo/rodillo4.JPG

Teoretycznie Venuska masz rację, ale gdyby wszyscy mieli uniwersalną bazę to by mogło być... nudno :p Niektórzy lubią energetyczne kolory i to jest rozwiązanie dla nich i też to jest ok. Ja sobie myślę, że jakby mi łazienka zbrzydła (co chyba z biegiem czasu jest nie do uniknięcia, jednym tylko zajmie to 5 lat, a innym 15) to żadna zmiana dodatków by mnie nie uspokoiła... Zresztą ja w ogóle miałam kiedyś stonowaną łazienkę w jasnych brązach, bez dekorów... i jakby mi ktoś dał młotek to posiekała bym ją całą sama! :sick: :p

Co prawda wątek dotyczy realizacji, dlatego pozwolę sobie wkleić zdjęcie z zapytaniem o model umywalki i baterii (być może dla innych będzie to inspiracja).[ATTACH=CONFIG]193611[/ATTACH]

Fotka Porcelanosa .ru - jeżeli to jest aranżacja fabryczna, to baterie Noken - Lounge. Meble i umywalki może też Noken, bo to grupa Porcelanosa.

przeglądam wątek i widzę, że Wy wiecie wszystko :-) podpowiedzcie, co to za płytki, te szare z zielonym kwadracikiem. mąż chce kolorową łazienkę, a ja szarą :-) może uda się kompromis :)

mam wrażenie, że płytki to coś w stylu nowa gala signum, a kwadraciki są naklejone :) ale mogę się mylić. Jakby mi zależało, to bym tak zrobiła:)) ale bez tych kwadratów, z samymi limonkowymi dodatkami, bardziej by mi się podobało:yes:

Edytowane przez eveee

Witam,

mały dolny kibelek powoli się kończy, proszę o pomoc w wyborze lustra, jaki kształt/kolor najbardziej by pasował?

Lampę sufitową planuję taką jak załączona, lustro najbardziej chyba pasuje (wdług mnie) to z powycinanymi rogami, ale niestety nie wiem gdzie można takie zakupić. Proszę o pomoc :)

witam, jak myślicie pomalowanie całej ściany za umywalką na czarny kolor to dobry/ciekawy pomysł na ten mały kibelek, chyba jest ciut za biało :(

czy jak dojdzie czarne fantazyjne lustro to jednak nie będzie tak mdło?

http://forum.muratordom.pl/asset.php?fid=158329&uid=126474&d=1369926384

http://forum.muratordom.pl/asset.php?fid=158328&uid=126474&d=1369926366

Edytowane przez kasiulkak