żona m 24.06.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 pytam, bo jako pólka na szampon czy myjkę jest za wysoko, wiec domyślam się, ze coś tam zostanie wyeksponowane. Strzelam-świeczka zapachowa lub rolki papieru toaletowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MYAngel 25.06.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 podświetlona wneka nad wanną to w jakim celu? Żeby podkreślić dekor, żeby móc się wykąpać i zrelaksować przy małym oświetleniu, niekoniecznie zapalając górne lampki. Półka nie na szampony tylko ewentualne świeczki, perfumy itp. Na pewno nie na papier toaletowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misisimi 25.06.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Duża łazienka: http://images40.fotosik.pl/1942/d0b36c871ae73ddam.jpg Proszę o pomoc, może ktoś wie, jakiej marki jest dozownik do mydła jak na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.06.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Jakoś szczególnie to on nie wyglada.Obstawiam Castorame:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misisimi 25.06.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Jakoś szczególnie to on nie wyglada.Obstawiam Castorame:lol2: Może być i Castorama, poszukuję dozownika do mydła w miarę rozsądnej cenie białego z fakturą "pikowanie" może ktoś pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.06.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Mint Grey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 25.06.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 pytam, bo jako pólka na szampon czy myjkę jest za wysoko, wiec domyślam się, ze coś tam zostanie wyeksponowane. Strzelam-świeczka zapachowa lub rolki papieru toaletowego. Wiem, że już wielokrotnie na forum padało pytanie - może w innej formie, ale sens był podobny. Kobieto dlaczego jesteś ciut zgorzkniała i średnio lubisz ludzi? Nie chcę kolejnej bezsensownej dyskusji. Tylko strzelam... Wiem, że to łazienki a nie psycholog dyżurny, ale nie mogłam się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 25.06.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Wiem, że już wielokrotnie na forum padało pytanie - może w innej formie, ale sens był podobny. Kobieto dlaczego jesteś ciut zgorzkniała i średnio lubisz ludzi? Nie chcę kolejnej bezsensownej dyskusji. Tylko strzelam... Wiem, że to łazienki a nie psycholog dyżurny, ale nie mogłam się powstrzymać. nie no błagam, nie zaczynajcie od nowa... (tym bardziej, że autorka zdjęcia odpowiedziała na pytanie żony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 25.06.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Mam pytanie w zw. z wc (100x150) - czy "plytkowac" wszystkie sciany, czy dac tylko na podloge i stelaz za kibelkiem ( znalazlam tylko jedno takie zdjecie) - wiem, plytki latwiej umyc ,ale z drugiej strony to nie toaleta publiczna...Nastepne pytanie: czy warto dac plytki na podloge o szer. 100cm (czyli od sciany do sciany) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.06.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 odpowiedż autorki fotki przyjęłam. Jak coś mnie interesuje, to pytam o to, nie ma to związku z ''zgorzknieniem'' , lubić to można zupę pomidorową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.06.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ładne dozowniki pikowana są z Lene Bierre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 26.06.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 , lubić to można zupę pomidorową. moj stary zawsze mowił Jeden lubi pomarańcze, drugi........................jak mu nogi śmierdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 26.06.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Duża łazienka: http://images40.fotosik.pl/1942/d0b36c871ae73ddam.jpg Proszę o pomoc, może ktoś wie, jakiej marki jest dozownik do mydła jak na zdjęciu. Faktycznie to Castorama, coś ok. 20 zł... i niczym nie różni się od Zara Home lub Mint Gray za min. 120, oba miałam w ręce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misisimi 26.06.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Faktycznie to Castorama, coś ok. 20 zł... i niczym nie różni się od Zara Home lub Mint Gray za min. 120, oba miałam w ręce! Serdecznie dziękuję za pomoc, odwiedzę zatem Castoramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 26.06.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Ja tych z casto nie polecam - wykończyłam szybko dwa zestawy i tanie okazały się drogie Najgorszy okazał się ceramiczny - kupiłam jako gładki, a szybko zrobił się crackle. p.s zestaw ceramiczny w kolorze ivory (kość słoniowa) w połączeniu z jasnym drewnem - zdecydowanie nie polecam Edytowane 27 Czerwca 2013 przez piu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 26.06.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 piu ja mam jeden czarny z Casto chyba wlasnie, uzywamy i jest oki. Co jakiś czas ładuję do zmywary i git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wejcik 27.06.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.06.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Widziałam wczoraj w Castoramie bardzo ładny domowników biały pikowany koszt niecałe 25 zł.Ja bym brała.:yes:Na droższe tez mi kasy szkoda zwłaszcza ze babce od sprzątania co jakiś czas wpadają z rak i sie tluka.No zaryczalabym sie chyba gdyby mi zabiła dozownik za150zl:cry: wejcik co to??? Edytowane 28 Czerwca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.06.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 jakby mi zbiła taki za 150 zł, to bym jej potrąciła z pensji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.06.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Jak koleżanki córka zabiła mi cukiernicze za 150 zł i prosiłam żeby mi odkupiła to powiedziała ze trzeba być nieformalnym żeby cukier w cukiernicze za tyle kasy trzymać.Kolezankami juz nie jesteśmy a cukiernicze nie odkupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts