Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

podświetlona wneka nad wanną to w jakim celu?

Żeby podkreślić dekor, żeby móc się wykąpać i zrelaksować przy małym oświetleniu, niekoniecznie zapalając górne lampki.

Półka nie na szampony tylko ewentualne świeczki, perfumy itp. Na pewno nie na papier toaletowy.

pytam, bo jako pólka na szampon czy myjkę jest za wysoko, wiec domyślam się, ze coś tam zostanie wyeksponowane. Strzelam-świeczka zapachowa lub rolki papieru toaletowego.

Wiem, że już wielokrotnie na forum padało pytanie - może w innej formie, ale sens był podobny. Kobieto dlaczego jesteś ciut zgorzkniała i średnio lubisz ludzi? Nie chcę kolejnej bezsensownej dyskusji. Tylko strzelam... Wiem, że to łazienki a nie psycholog dyżurny, ale nie mogłam się powstrzymać.

Wiem, że już wielokrotnie na forum padało pytanie - może w innej formie, ale sens był podobny. Kobieto dlaczego jesteś ciut zgorzkniała i średnio lubisz ludzi? Nie chcę kolejnej bezsensownej dyskusji. Tylko strzelam... Wiem, że to łazienki a nie psycholog dyżurny, ale nie mogłam się powstrzymać.

nie no błagam, nie zaczynajcie od nowa...

(tym bardziej, że autorka zdjęcia odpowiedziała na pytanie żony)

Mam pytanie w zw. z wc (100x150) - czy "plytkowac" wszystkie sciany, czy dac tylko na podloge i stelaz za kibelkiem ( znalazlam tylko jedno takie zdjecie) - wiem, plytki latwiej umyc ,ale z drugiej strony to nie toaleta publiczna...Nastepne pytanie: czy warto dac plytki na podloge o szer. 100cm (czyli od sciany do sciany) ?

Ja tych z casto nie polecam - wykończyłam szybko dwa zestawy i tanie okazały się drogie ;) Najgorszy okazał się ceramiczny - kupiłam jako gładki, a szybko zrobił się crackle.

p.s zestaw ceramiczny w kolorze ivory (kość słoniowa) w połączeniu z jasnym drewnem - zdecydowanie nie polecam

Edytowane przez piu

Widziałam wczoraj w Castoramie bardzo ładny domowników biały pikowany koszt niecałe 25 zł.Ja bym brała.:yes:Na droższe tez mi kasy szkoda zwłaszcza ze babce od sprzątania co jakiś czas wpadają z rak i sie tluka.No zaryczalabym sie chyba gdyby mi zabiła dozownik za150zl:cry:

wejcik co to???

Edytowane przez joliska