aniula_bl 27.06.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 a ja żałuję, że kupiłam dozownik w markecie, ale na szybko potrzebowałam czarny i wyszło jak wyszło mydła z niego nie można "upompować" na dłoń, a jak się trafi gęste mydło, to już całkiem kiszka a jak mydło rozrzedzę troszkę wodą, to kapie i leje się po całej butelce a drugiej łazience mam droższy i kolosalna różnica jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misisimi 28.06.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 a ja żałuję, że kupiłam dozownik w markecie, ale na szybko potrzebowałam czarny i wyszło jak wyszło mydła z niego nie można "upompować" na dłoń, a jak się trafi gęste mydło, to już całkiem kiszka a jak mydło rozrzedzę troszkę wodą, to kapie i leje się po całej butelce a drugiej łazience mam droższy i kolosalna różnica jest Ja wciąż bez dozownika, ale jego zakup mogę odłożyć w czasie, ponieważ okazało się, że nie mam szafki pod zabudowę umywalki. Stolarz brał pomiar na szafkę i drzwi szklane we wnęce z pralką, realizację drzwi musimy niestety odłożyć w czasie, a Pan Stolarz roboty częsciowej nie bierze może jest ktoś z Łodzi i pomoże znaleźć fajnego sumiennego fachowca od mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 30.06.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Nasze łazienki czekają na drobne dokończonie, impregnacje, szafki, umywalki. I z tej okazji mam pytanie - szklarz robił nam kabiny na zamówienie - i kojarzę że któraś z dziewczyn podpowiadała co zrobić żeby na kabinie nie osadzała się woda itp. Kojarzę że to była aniula_bl. Proszę podpowiedzcie jak zabezpieczyć kabinę bo nie mamy na niej żadnej powłoki zabezpieczającej przed zabrudzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila_len 30.06.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Jak koleżanki córka zabiła mi cukiernicze za 150 zł i prosiłam żeby mi odkupiła to powiedziała ze trzeba być nieformalnym żeby cukier w cukiernicze za tyle kasy trzymać.Kolezankami juz nie jesteśmy a cukiernicze nie odkupiła. Co to jest "cukiernicze"? Myślałam, że cukier trzymam w cukiernicy, ew. cukierniczce... ale chyba źle myślałam I chyba nie "nieformalnym", ale "niereformowalnym"... choć jedno i drugie do kontekstu wypowiedzi średnio pasuje Co za ludzie tu piszą? Przedszkole? Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Kamila_len Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 30.06.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Kamila_len, twoja wypowiedź jest kompletnie nie w temacie łazienek. Jak masz chęci i aspiracje do poprawiania błędów stylistycznych etc. , to zostań nauczycielką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.06.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Co to jest "cukiernicze"? Myślałam, że cukier trzymam w cukiernicy, ew. cukierniczce... ale chyba źle myślałam I chyba nie "nieformalnym", ale "niereformowalnym"... choć jedno i drugie do kontekstu wypowiedzi średnio pasuje Co za ludzie tu piszą? Przedszkole? Nie nie przedszkole tylko pisze z I pada i niestety jest to takie perfidne urządzenie ze przekreca wyrazy które chce sie napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 30.06.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Co to jest "cukiernicze"? Myślałam, że cukier trzymam w cukiernicy, ew. cukierniczce... ale chyba źle myślałam I chyba nie "nieformalnym", ale "niereformowalnym"... choć jedno i drugie do kontekstu wypowiedzi średnio pasuje Co za ludzie tu piszą? Przedszkole? Klasy i taktu nie masz za grosz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 30.06.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 A ja się uśmiałam i broń Boże złośliwie jak przeczytałam, że fajnej kobiecie ktoś zabił cukiernicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Połowa naszej łazienki Musimy jeszcze z mężem zrobić drzwiczki do wnęki i szuflady na pranie oraz położyć listwy przypodłogowe. Obrazek do wymiany. Praca wykonana ołówkiem niestety nie sprawdza się w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 I mikroskopijne wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 01.07.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Uwaga http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gifzaraz będzie o ramkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michumm 01.07.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Łazienkeczka gotowa w 99% jeszcze lustro i lampa nad nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 01.07.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 I mikroskopijne wc. FANTASTYCZNEEEEEEEE mnie się bardzo podoba jedynie co to wolę kibelki podwieszane:) ale to już kwestia gustu pomysł z ramkami super i genialnie kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Uwaga http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gifzaraz będzie o ramkach Eeee? Oświeć mnie FANTASTYCZNEEEEEEEE mnie się bardzo podoba jedynie co to wolę kibelki podwieszane:) ale to już kwestia gustu pomysł z ramkami super i genialnie kolorystycznie Beato, dzięki. Podwieszany wc uniemożliwiłby zrobienie wnęki i zabrał zbyt dużo miejsca. Tam jest ciut ponad metr kwadratowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wejcik 01.07.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Widziałam wczoraj w Castoramie bardzo ładny domowników biały pikowany koszt niecałe 25 zł.Ja bym brała.:yes:Na droższe tez mi kasy szkoda zwłaszcza ze babce od sprzątania co jakiś czas wpadają z rak i sie tluka.No zaryczalabym sie chyba gdyby mi zabiła dozownik za150zl:cry: wejcik co to??? To moja łazienka. Paradyż Amiche Beige. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 01.07.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Eeee? Oświeć mnie . Poczekaj momento wyjasni się niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Poczekaj momento wyjasni się niebawem. :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila_len 01.07.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Kamila_len, twoja wypowiedź jest kompletnie nie w temacie łazienek. Jak masz chęci i aspiracje do poprawiania błędów stylistycznych etc. , to zostań nauczycielką... A opowieść o zbitej cukiernicy jest w temacie łazienek? to ci dopiero heca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila_len 01.07.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie nie przedszkole tylko pisze z I pada i niestety jest to takie perfidne urządzenie ze przekreca wyrazy które chce sie napisać. A to sorry i dzięki za normalne podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila_len 01.07.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Klasy i taktu nie masz za grosz... Zniżam się pomału do poziomu tego FORUM Moja Droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts