KC82 05.07.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Dziewczyny jestem tu nowa, a stoję teraz przed wyborem szafek pod umywalkę i kompletnie nie mam pomysłu, na pewno chcę by były białe i w nowoczesnym stylu. może któraś z was pokaże swoje i natchnie mnie jakimś pomysłem. zamieszczam zdjęcia swojej jeszcze nie wykończonej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 05.07.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witam Robimy mała łazienkę z płytkami 10x10 białymi błyszczącymi + zabudowa geberita z mozaiki czarnej z połyskiem 5x5 . Motamy się jaką fugę zastosować ? biała ? czarna ? szara ? co radzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.07.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 KC82 a co to są za umywalki? Nie ma do nich dedykowanych szafek? Jak nie to i tak będziesz musiała robić na zamówienie, a kształt masz raczej wymuszony przez kształt umywalek... lolek - pokaż co to dokładnie za płytki... Ja na białych płytkach mam białą fugę, a na czarnych - czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KC82 05.07.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 KC82 a co to są za umywalki? Nie ma do nich dedykowanych szafek? Jak nie to i tak będziesz musiała robić na zamówienie, a kształt masz raczej wymuszony przez kształt umywalek... lolek - pokaż co to dokładnie za płytki... Ja na białych płytkach mam białą fugę, a na czarnych - czarną Te umywalki to villeroy&boch, są dedykowane szafki, ale nie podobają mi się. szafki będą robione na zamówienie tylko musze mieć pomysł, bo Pan z firmy proponuje akrylowe fronty, a słyszalam, że lepiej brać lakierowane ( droższe, ale bardziej wytrzymałe). no i brak mi pomysłu na te szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.07.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 moim zdaniem w łazience tak dużo się już dzieje, ze szafki dałabym ciemnoszare żeby wpisały się w resztę i nie rzucały w oczy. Białe to wiadoma oczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 05.07.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 a co sądzisz o Novellini? przyznam, że nie umiem się wypowiedzieć o Novellini, bo nie znam dobrze tego produktu, ani producenta :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.07.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 przyznam, że nie umiem się wypowiedzieć o Novellini, bo nie znam dobrze tego produktu, ani producenta :/szkoda:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biegu 05.07.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 szkoda:(:( Sorry, że się wcinam, ale o Novellini mogę się wypowiedzieć w samych superlatywach. Znam markę ok,10 lat. Zawsze lepsza firma która się zajmuje jednym rodzajem produktu, niż te które w ofercie mają wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.07.2013 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Sorry, że się wcinam, ale o Novellini mogę się wypowiedzieć w samych superlatywach. Znam markę ok,10 lat. Zawsze lepsza firma która się zajmuje jednym rodzajem produktu, niż te które w ofercie mają wszystko.a coś więcej możesz napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 06.07.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 (edytowane) Kózka - górna łazienka to noce na podłodze i na blacie? Ślicznie. Dobierałaś kolorystycznie z paczki? Bo na zdjęciach katalogowych ten gres okrutnie pstrokaty jest a u Ciebie to ładnie gra... Edytowane 6 Lipca 2013 przez m&m niewielki m05b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 06.07.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 KC82 w twojej lazience bardzo juz duzo sie dzieje ,ze musza byc bardzo delikatne bo bedzie chaos to moje zdanie milego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biegu 06.07.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Do Wojgoc Nie wiem co chcesz wiedzieć. Wg mnie kabiny warte swojej ceny. Produkty na poziomie Huppe , Sanswis, Kermi. Cały czas pracują nad nowymi patentami, stąd kiedyś było tyko Novellini , obecnie marka wyższa Lysium i podstawowa Novellini. Co ważne : jest Novellini Polska , a więc szybko dostępny ewentualny serwis i części zamienne. I teraz się zacznie , że reklama - nie, takie jest moje zdanie o ich kabinach. Welness i hydro Novellini nie doświadczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariba 07.07.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Witajcie, mam taki mały dylemat. Czy szuflady w szafce umywalkowej zrobić na głębokość 20 czy 15 cm? Ich długość to 35. W pierwszej opcji byłyby to trzy szuflady po 20 cm głębokości, w drugiej dwie po 15 cm i jedna 30-tka. (a może cztery 15-tki). Wydaje mi się że te płytsze są wygodniejsze, jeśli chodzi o przechowywanie drobiazgów, kosmetyków typu kredki do oczu itp. bo to w końcu nie zajmuje dużo miejsca i nie trzeba będzie sięgać po to na dno szuflady. Macie jakieś doświadczenia w tej niezmiernie ważnej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila_len 08.07.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) Zrób sobie dwie po 15 cm na kremy, waciki itp. i jedną 30tkę na wysokie pojemniki typu lakier do włosów, balsam itd. Mam nadzieję, że chodzi Ci o wysokość szuflady, bo głębokość to inna sprawa Edytowane 8 Lipca 2013 przez Kamila_len Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariba 08.07.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Tak właśnie dziś zamówiłam, dzięki za utwierdzenie mnie w przekonaniach:) Oczywiście miałam na myśli wysokość szuflady, nie głębokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 10.07.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) To część mojej łazienki, na drugiej fotce widać miejsce na szafkę z umywalka (lustro na będzie wklejane w poniedziałek) i tu mam problem. Szafka będzie z IKEA , taka jak na zdjęciu poniżej. Poradźcie mi BARDZO proszę, czy umywalkę dać nablatową, czy może kupić tę szafkę w komplecie z umywalką (pojedynczą prostokątną)? Umywalka na blat podoba mi się taka: a szafka ta, tylko jeśli z umywalka, to nie z dwukomorową a jedną (prostokatną) - po bokach umywalki będzie po 30 cm wolnego miejsca na blacie. szafka ma mieć 120 szer. http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/godmorgon-braviken-szafka-pod-umywalke-z--szufladami__0208232_PE362179_S4.JPG Edytowane 10 Lipca 2013 przez ania_zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.07.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ania, ja bym brała szafkę w komplecie z umywalką. Twoja propozycja umywalki fajna, ale może wyjść różnie, a kupując komplet masz kłopot z głowy. Tym bardziej, że ta szafka ikeowska z umywalką wygląda całkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 10.07.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Dzięki Asia za odpowiedź No właśnie boje się, że może wyjść różnie, tym bardziej z dekorem (miasta) w tle. Mąż optuje za umywalką z Ikei w komplecie - taniej i kłopot z głowy, bo nie trzeba do szafki blatu dorabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.07.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 czasem warto posłuchać Męża;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 10.07.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ja bym brała ikeowski komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts