Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja prawdopodobnie niedługo będę kupował do łazienki komplet mebli Talia. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to będzie mi idealnie pasował wymiarami do odpowiednich miejsc w łazience.

aż śmierdzi pseudo reklamą:stirthepot:. Może lepiej będzie jak Ci wszystko nie pójdzie dobrze - masz 3 wpisy i uprawiasz wazeliniarstwo:bash:

aż śmierdzi pseudo reklamą:stirthepot:. Może lepiej będzie jak Ci wszystko nie pójdzie dobrze - masz 3 wpisy i uprawiasz wazeliniarstwo:bash:

Widzę na forum, że forumowicze piszą co kupują do jakich pokojów czy do jakich zastosowań wiec zrobiłem to samo. Nie rozumiem czemu akurat mój wpis ma "śmierdzieć pseudoreklamą". To, że dopiero się zarejestrowałem nie znaczy, że jestem tu po to, aby coś lub kogoś reklamować Nie dałem żadnego linka, nazwy firmy ani nic innego przecież.

Dzis byłem w hurtowni i oglądałem meble na żywo. Mnie pasują. Mam tylko problem z kabiną prysznicową. Jak nie znajdę jakiejś fajnej asymetrycznej 80x100 to nici z tych mebli i muszę szukać innych.

Czy ktoś z was ma w łazience meble "nie do łazienki " tz.meble które są przeznaczone do salonu czy sypialni-komoda,szafka rtv.Spotkałam się z takim rozwiązaniem u koleżanki,która w łazience ma blat dł 180cm a pod nim idelanie pasującą szafkę rtv zakupioną na allegro-mdf połysk,zupełnie mnie to zaskoczyło gdyż wygląda super a dała za nią 500zł.

Chyba też już mogę pokazać moje łazienki, może kogoś zainspirują ;) Miałam poczekać aż je całkowicie wykończymy ale chyba się nie doczekam więc wrzucam :)

Dolne WC:

WP_20130703_007.jpg

WP_20130703_009.jpg

WP_20130703_010.jpg

Do tej łazienki muszę jeszcze kupić 2 lampy wiszące - chyba Aquaform Hangit, dozownik do mydła, szczotkę do WC (grafit, krem - może poleci mi ktoś coś fajnego, bo nie za bardzo mogę znaleźć w marketach budowlanych?) i wieszaczek na ręczniki

Łazienka dzieciaków - zupełnie inny styl, ale miała być wesoła :

IMG_1173.JPG

Tymczasowe "drzwi" prysznicowe:

IMG_1174.JPG

IMG_9452.JPG

IMG_9456.JPG

IMG_1155.JPG

I jeszcze jedna, ale najmniej wykończona - na zwisający półpostument proszę nie patrzeć bo nam coś przeciekało :)

Zwisających wszędzie kabli też nie zauważamy :D

IMG_1178.JPG

Tak wygląda ściana z płytkami:

IMG_9461.JPG

ewa72_krakow-dziekuje:),tak cala łazienka jest wypłytkowana tym gresem;)

Sułkowice?Te blisko Andrychowa:)-maz ma tam najbliższą rodzine:)

aniula_bl-dziekuje bardzo:),ciesze się że trafiłam w gust;)

lucka-mnie najbardziej podoba się jasno szara;)i masz bardzo ładna umywalke na pierwszym zdjęciu:)

Edytowane przez GUMISIOWA

Witajcie, zapytam tutaj, bo dużo osób tu zagląda. Wybieram wannę do 2 łazienek, szukam prostokątnej, z odpływem po środku. Biorę pod uwagę Koło Clarissa, Riho Lima, Excellent Crown II, wyszukałam sobie także kilka modeli Ideal Standard i 1 Poolspa, ale nie widziałam ich na żywo. Czy któres z tych marek/modeli znacie i polecacie albo na odwrót? I jeszcze pytanie do użytkujących Kaldewei: czy stalowe wanny nie są zimne? Rozważam Kaldewei do drugiej łazienki.

Lucuś,

proszę, napisz, czy zabudowa k-g (tj. konstrukcja z umywalką i wc) z tego zdjęcia:

IMG_1173.JPG

jest pociągnięta równo do opaski drzwi wejściowych do łazienki?

Hej Ania, to jest pociągnięte do samego końca ściany, ale tam jest jeszcze sporo miejsca - na włączniki, otwieranie szafki, itp...do opaski jest strzelałabym ok. 50-60 cm. Tylko my tu jeszcze nie mamy drzwi :D

jak chcesz to Ci zrobię zdjęcie z drugiej strony

zabudowa jest bardzo praktyczna bo mamy półeczkę na całej długości łazienki :)

Hej Ania, to jest pociągnięte do samego końca ściany, ale tam jest jeszcze sporo miejsca - na włączniki, otwieranie szafki, itp...do opaski jest strzelałabym ok. 50-60 cm. Tylko my tu jeszcze nie mamy drzwi :D

jak chcesz to Ci zrobię zdjęcie z drugiej strony

zabudowa jest bardzo praktyczna bo mamy półeczkę na całej długości łazienki :)

Lucka,

będę wdzięczna za fotkę tej obudowy łączącej się z drzwiami:)

Muszę pokazać wykonawcy!

Gumisiowa cudna lazienka :) byla moja inspiracja :) wykorzystalam pewne elementy w 2 lazienkach :) bardzo mi sie podoba :)

Lucka swietne wc :) najbardziej mi sie podoba :) i wcale nie male ;)

lazienka dzieci fajna, jasna, energetyczna :) podoba mi sie zestawienie kanciastych misek,umywalki i wanny :) trzecia bardzo ladna :) lubie takie kolory :)

Czy ktoś z was ma w łazience meble "nie do łazienki " tz.meble które są przeznaczone do salonu czy sypialni-komoda,szafka rtv.Spotkałam się z takim rozwiązaniem u koleżanki,która w łazience ma blat dł 180cm a pod nim idelanie pasującą szafkę rtv zakupioną na allegro-mdf połysk,zupełnie mnie to zaskoczyło gdyż wygląda super a dała za nią 500zł.

Spotkałam się chyba w magazynie ikei sprzed roku/dwóch z opisami i zdjęciami łazienek, do których wstawiono meble ikei z założenia nie produkowane jako łazienkowe np. regał billy. Ktoś na forum ma zdaje się w łazience szafki pod umywalką z ikeowskich kuchennych z frontami Stat. Nie wiem jak to się sprawuje ale ludzie mają...