Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Leoneq bardzo fajna łazienka :yes: , choć ja do frakcji ledowej nie należę :p. I ciekawy grzejnik, żałeję,że nie pomyślałam o takim u siebie.. mam do Ciebie bardzo ważne dla mnie pytanie : czy pod blatem masz pralkęczy pralkosuszarkę? wygląda mi to na LG lub Samsunga , dodatku model przez nas upatrzony. Może mógłbyś podzielić się doświadczeniem czy rzeczywiście pralki te nie wibrują i nie podróżują po łazience?

Pralka Samsunga z VRT Digital Inwert ( silnikiem dzięki któremu pralka nie lata po całej łazience ) i faktycznie nie lata - polecamy

Co do ledów pod prysznicem to są zapalane tylko jak leże w Wannie a moja narzeczona bierze prysznic - a ja sobie zmieniam kolory pilotem i patrze w jakim świetle jej lepiej ;p wtedy klimat się fajny robi jak tylko to świeci w łazience. - tak klubowo

Półeczka nad umywalką praktyczna i w ogóle nie przeszkadza kiedy się schyla do umywalki - 15 cm głębokości ma

Co do szafeczki pod umywalką to tak chcieliśmy żeby była podwieszana żeby było łatwiej sprzątać pod spodem.

dziękuje za wszystkie opinie ;)

dex01 aż cięzko uwierzyć, ze to łazienka robiona teraz-wygląda na poprzednią epokę. No ale każdy lubi co innego.

Leoneq łazienka nawet znośna, gdyby nie ledy......w takim świetle każdy wygląda koszmarnie, jak na sklepowej wystawie. Chodzi mi o podświetlany prysznic. Nie wiem czy kanciaste, grubsze blaty nie wyglądałyby lepiej, te trochę jak z babciowej kuchni na wsi.

Co do ledów pod prysznicem to są zapalane tylko jak leże w Wannie a moja narzeczona bierze prysznic - a ja sobie zmieniam kolory pilotem i patrze w jakim świetle jej lepiej ;p - tak klubowo

dziękuje za wszystkie opinie ;)

Czołem załozę sie o 100 ze w niebieskim takim troszke ultrafiolecie nie fajnie tak TRUPIO wygląda narzeczona.

U mnie tylko białe swiatło ledowe - więc nie mogę zmieniać barw jak Ty ale zawsze mogę narzeczoną zmienic!!!

Pralka Samsunga z VRT Digital Inwert ( silnikiem dzięki któremu pralka nie lata po całej łazience ) i faktycznie nie lata - polecamy

Dzięki wielkie za pomoc i odpowiedź,bardzo mi się te informacje przydadzą, bo chcemy umieścić pralkę we wnęce (gł.65 cm) za drzwiami i zamontowac drzwi przesuwne. Dotychczas miałam trochę obaw, ale teraz się zdecyduję. :wiggle: Jeszcze raz dzięki :bye:

Edytowane przez m-333