justyska1719510256 28.07.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Czy ktoś z Was ma może płytki z Tubądzina z kolekcji Colour - a dokładniej może Yellow? http://www.tubadzin.pl/pl/kolekcje/inspiracje/colour.html/kID/104/COLOUR_Yellow/ Planuję właśnie je zamówić. Może jakieś realizacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leoneq 28.07.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Leoneq bardzo fajna łazienka , choć ja do frakcji ledowej nie należę . I ciekawy grzejnik, żałeję,że nie pomyślałam o takim u siebie.. mam do Ciebie bardzo ważne dla mnie pytanie : czy pod blatem masz pralkęczy pralkosuszarkę? wygląda mi to na LG lub Samsunga , dodatku model przez nas upatrzony. Może mógłbyś podzielić się doświadczeniem czy rzeczywiście pralki te nie wibrują i nie podróżują po łazience? Pralka Samsunga z VRT Digital Inwert ( silnikiem dzięki któremu pralka nie lata po całej łazience ) i faktycznie nie lata - polecamy Co do ledów pod prysznicem to są zapalane tylko jak leże w Wannie a moja narzeczona bierze prysznic - a ja sobie zmieniam kolory pilotem i patrze w jakim świetle jej lepiej ;p wtedy klimat się fajny robi jak tylko to świeci w łazience. - tak klubowo Półeczka nad umywalką praktyczna i w ogóle nie przeszkadza kiedy się schyla do umywalki - 15 cm głębokości ma Co do szafeczki pod umywalką to tak chcieliśmy żeby była podwieszana żeby było łatwiej sprzątać pod spodem. dziękuje za wszystkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.07.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 dex01 aż cięzko uwierzyć, ze to łazienka robiona teraz-wygląda na poprzednią epokę. No ale każdy lubi co innego. Leoneq łazienka nawet znośna, gdyby nie ledy......w takim świetle każdy wygląda koszmarnie, jak na sklepowej wystawie. Chodzi mi o podświetlany prysznic. Nie wiem czy kanciaste, grubsze blaty nie wyglądałyby lepiej, te trochę jak z babciowej kuchni na wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 28.07.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Co do ledów pod prysznicem to są zapalane tylko jak leże w Wannie a moja narzeczona bierze prysznic - a ja sobie zmieniam kolory pilotem i patrze w jakim świetle jej lepiej ;p - tak klubowo dziękuje za wszystkie opinie Czołem załozę sie o 100 ze w niebieskim takim troszke ultrafiolecie nie fajnie tak TRUPIO wygląda narzeczona. U mnie tylko białe swiatło ledowe - więc nie mogę zmieniać barw jak Ty ale zawsze mogę narzeczoną zmienic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Leoneq bardzo ładna łazienka przychylam się do wypowiedzi Asi, że lepiej wyglądałaby stojąca szafka przy umywalce. Ledy nie moja bajka, jednak na ogólny odbiór łazienki nie wpływają w ogóle bo można ich po prostu nie zapalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MargolFi 29.07.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ja się przekonałem z całego serca do ceramiki Roca - niebanalne wykonanie, świetny design, maxi clean - wszystko czego potrzeba w nowoczesnej łazience. Nie wydałem też dużo, bo udało mi się trafić na okazje. Całość remontu łazienki - 8m2 - 5500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.07.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) Moja trudna do fotografowania (bo mała) łazieneczka. Kadr po kadrze Edytowane 29 Lipca 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 29.07.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Dropp_inn, to kompletnie nie mój styl, ale łazienka piękna i dopracowana. Gratulacje.Bardzo ładne pudło na pranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.07.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) Dropku, cudowna!!!!! wszystko dopieszczone, każdy detal. Korzystanie z niej jest pewnie dla Ciebie wielką radością -zazdroszczę . jest piekna, elegancka i klimatyczna. Bosko Edytowane 29 Lipca 2013 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 29.07.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Dropku, cudowna!!!!! to prawda - idealna jest ! Szczególnie, że moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila_len 29.07.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Moja trudna do fotografowania (bo mała) łazieneczka. Kadr po kadrze ] Fajna, naprawdę fajna łazienka Sama wykańczałam niedawno mieszkanie i wiem, że dobre chęci to nie wszystko Oryginalnie, niebanalnie choć w modnym ostanio na forum stylu - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.07.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Drop_Inn znając Ciebie dziwić mnie to nie powinno, ale i tak mi kopara opadła! Cóż za dopracowanie! GRATULACJE! Piękne dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Dropp pięknie a kosz na pranie rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.07.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Dropciu piękna łazienka , po raz kolejny się nią zachwycam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efbiaj77 30.07.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Naprawdę ładna. Ikea daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.07.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Znam tą łazienkę od jej początków ... ale zachwyca za każdym razem ! za każdym pięknym kadrem Drop "miszczostwo" świata piękna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 30.07.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) Pralka Samsunga z VRT Digital Inwert ( silnikiem dzięki któremu pralka nie lata po całej łazience ) i faktycznie nie lata - polecamy Dzięki wielkie za pomoc i odpowiedź,bardzo mi się te informacje przydadzą, bo chcemy umieścić pralkę we wnęce (gł.65 cm) za drzwiami i zamontowac drzwi przesuwne. Dotychczas miałam trochę obaw, ale teraz się zdecyduję. Jeszcze raz dzięki Edytowane 30 Lipca 2013 przez m-333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Takeshi 31.07.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 kasik7 bardzo ladna lazienka i te plytki Affron grafit półpoler z Paradyża. Takie ciemne kolory sa extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiktoriaM 31.07.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 LeoneqLEDY są super - terapia kolorem super git. Dam takie w łazience chłopaków. Będą zachwyceni.Pozdrawiam Wiktoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrsmoonx 01.08.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dropp_In piękna łazienka. Na ścianach mugaty? A zdradzisz co to za podłoga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts