ewa72_krakow 11.09.2013 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Awoya, nr 3. Jestem za wanna zabudowana, bo po pierwsze mozesz dodatkowo zrobic polke pod sciana kolankowa, a co za tym idzie wysunac troche wanne spod tej sciany i juz bedzie wyzej wchodzac do niej, po drugie przedluzenie takiej zabudowy wanny na calej szerokosci sciany, wygospodaruje dodatkowy schowek/szafke, po trzecie nie bedzie tak utrudniony dostep przy sprzataniu, jak przy wannie wolnostojacej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 11.09.2013 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Oszolom, uwazam, ze dzielenie podlogi lub wylozenie ciemnymi kaflami, bardzo pomniejszy i dodatkowo przytloczy lazienke - ale ty tylko moje widzimisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.09.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 ja bym dała ciemną podłogę. im bliżej koloru brodzika tym lepiej. reszta w kolorach jasnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ago12 11.09.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Też bym dała ciemną podłogę, będzie pasować do brodzika. A tak, to brodzik bardzo się będzie odcinać - chyba że tak ma być Obecnie mam bardzo jasną - i w moich właśnie tworzonych łazienkach podłoga będzie ciemna. Nigdy więcej jasnej, niemal białej podłogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.09.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 A ja powiem jeszcze inaczej - ciemny brodzik może być trudny w utrzymaniu, bo białe plamy od kamienia z wody. Dodatkowo ten rodzaj prysznica walk in ma mój tata i narzeka, że się chlapie... Może przemyślcie jeszcze raz tą kwesię. Brązowy brodzik wygląda oryginalnie, ale czy ładnie to już jest inna kwestia... Mi się nie widzi, choć też przyznaję, że nie lubię brązów w łazienkach A to przecież Wam ma się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Awoya 3 projekt najfajniejszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.09.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 A ja powiem jeszcze inaczej - ciemny brodzik może być trudny w utrzymaniu, bo białe plamy od kamienia z wody. Dodatkowo ten rodzaj prysznica walk in ma mój tata i narzeka, że się chlapie... Może przemyślcie jeszcze raz tą kwesię. Brązowy brodzik wygląda oryginalnie, ale czy ładnie to już jest inna kwestia... Mi się nie widzi, choć też przyznaję, że nie lubię brązów w łazienkach A to przecież Wam ma się podobać i z tym też się zgadzam. takie moje małe skrzywienie, że ceramika łazienkowa w kolorze nie-białym wygląda na niezbyt czystą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 to nie chcę wiedzieć co myślicie o czarnej mnie się kojarzyła raczej z ekskluzywnością niż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.09.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Czarna to jednak nie to samo co brązowa... Wyobraziłam sobie właśnie brązową miskę ustępową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.09.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 ej serio mam takie dziwne skojarzenie. jak jeździłam na kolonie do anglii moja landlady miała zgniło zieloną wannę, umywalkę i kibelek. w domu było bardzo czysto, ale mimo wszystko - ta zieleń... jak odwiedzałam koleżankę okazało sie, że to nie tylko "moja" miała takie wnętrzarskie gusta, bo u niej ceramika była w kolorze burej szarości. a fe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 dus nie jestes sama w tym skojarzeniu, mialam okazje korzystac tez z takiej w kolorze brudnego rozu:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 12.09.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Witajcie, mam krótkie pytanie do osób posiadających prysznic walk-in. Planuję taki w rogu, z tylko 1 szklaną ścianą czyli bez drzwi, wymiary 100 x 120 cm. Prysznic będzie na tej krótszej ścianie, czy 120 cm wystarczy, aby woda nie chlapała na podłogę w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
briar 12.09.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Oszolom, uwazam, ze dzielenie podlogi lub wylozenie ciemnymi kaflami, bardzo pomniejszy i dodatkowo przytloczy lazienke - ale ty tylko moje widzimisie zgadzam się. może zrób w ogóle bez brodzika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszkae 12.09.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 świetny pomysł z wanną z kabiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 świetny pomysł z wanną z kabiną. Który, bo przeoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ago12 12.09.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Witajcie, mam krótkie pytanie do osób posiadających prysznic walk-in. Planuję taki w rogu, z tylko 1 szklaną ścianą czyli bez drzwi, wymiary 100 x 120 cm. Prysznic będzie na tej krótszej ścianie, czy 120 cm wystarczy, aby woda nie chlapała na podłogę w łazience? Wątpię, by 120 starczyło. Górą będzie chlapać, chyba, że myjesz się na kucaka. Zresztą, bez drzwi też się będzie chlapać. Ja w jedenj łazience będę mieć walk-in, ale w tej "codziennej" będę mieć zwykłą kabinę. A przy walk-in jednak lepsza byłaby ścianka 180 cm (ja mam 100 na 195, sanplasta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egp 13.09.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Ja to bym chyba zamarzła w takiej kabinie walk-in. Nieraz chcę coś podczas brania prysznica sięgnąć i otworzę drzwi to mam gęsią skórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.09.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 ago12 chyba mówisz o wysokości szyby, a ja domyślam się, że pytanie dotyczyło szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.09.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Duś już rozumiem, skąd Twoja awersja do zielonego koloru w łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggieQ 15.09.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Witam, nasza mała łazienka jeszcze nie ukończona, brakuje silikonu w narożnikach, oświetlenia, górnego i nad lustrem i taśm led, nie mówiąc o drzwiach oraz pewnej kulminacji, którą planuję na ścianie naprzeciwko lustra, ... ale może komuś sie spodoba i dla kogoś będzie inspiracją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts