Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tasha a znalazłam na innym forum ze ta wannę można kupić czasem na allegro za 1300 zł wiec nie jest tak źle

Ja nie mam nic przeciwko kupowaniu na allegro ale mój mąż jakoś nie ma zaufania. On wyznaje zasadę że towar "macany" to towar sprawdzony. Tylko zęw sklepach teraz wszystko jest w katalogach. Może się przekona. My już mamy kanalizację przystosowaną na kabinę i wannę więc tak będzie.

Mam na oku taką

http://2bfit.pl/allegro/kabiny/1018/0.jpg

jakoś sobie nie wyobrażam kąpać dziecka na zimnych płytkach :roll: ale to każdego własne zdanie. a w brodzik to czy wody napuścić i pranie namoczyć czy zwinąć się w kłębek i dupkę pomoczyć :lol: :wink:

Dlaczego na zimnych, pod nimi może być podłogówka :D

A moczenie doopki lepiej chyba w wannie idzie :lol:

jakoś sobie nie wyobrażam kąpać dziecka na zimnych płytkach :roll: ale to każdego własne zdanie. a w brodzik to czy wody napuścić i pranie namoczyć czy zwinąć się w kłębek i dupkę pomoczyć :lol: :wink:
NO jak masz tylko jedną łazienkę to nie ale w domach przeważnie są dwie :) więc montuje się i wanne i kabinę :)

nastka79 mam pytanie o wnękę prysznicową! Jakiej u Ciebie jest szerokości? Ja mam taką na 153 cm i rozmyślam jakie drzwi prysznicowe tam zastosować. Musiałyby być ze ścianką tak jak u Ciebie, albo ze ścianą z luksferów, tylko, że nijak rozmiar luksfera mi tu nie pasi do zabudowania całej szerokości z drzwiami. nastka79 co tą są za drzwi? Bardzo proszę o informacje!

Już na priva wysłałam wszystkie bliższe informacje, tu napiszę tylko, że drzwi są firmy Ronal robione pod wymiar.

Mam mały dylemat, wlasnie zamierzam kupic kafelki do mojej malej łazienki z kolekcji Amanda/alez paradyza.

http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/amanda-alex

Łazienka jest mała bo ma 2,20 x 1,70 i zamierzam ułożyc dwie ściany (dłuższe) w kafelki ciemno szare (Amanda grafit) i 2 ściany na jsano(przy drzwiach i oknie) amande bianco, czy uwazanie ze jasna podłoga (alex bianco) będzie dobrze wyglądała czy lepszy efekt osiągnę przy ciemnej podłodze (alex grafit).

Będę wdzięczna za opinie:)

Mam mały dylemat, wlasnie zamierzam kupic kafelki do mojej malej łazienki z kolekcji Amanda/alez paradyza.

http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/amanda-alex

Łazienka jest mała bo ma 2,20 x 1,70 i zamierzam ułożyc dwie ściany (dłuższe) w kafelki ciemno szare (Amanda grafit) i 2 ściany na jsano(przy drzwiach i oknie) amande bianco, czy uwazanie ze jasna podłoga (alex bianco) będzie dobrze wyglądała czy lepszy efekt osiągnę przy ciemnej podłodze (alex grafit).

Będę wdzięczna za opinie:)

ja również zamierzam w szarościach jedną zrobić podobnie jak ty myślę jedna ściana jasnoszara druga ciemno z tym że tam gdzie geberit to zrobie ściane jasna pod spodem a ściankę regipsową na której będzie przycisk zamierzam zrobić w ciemnym popielu i pociąć płytki w pasy a między nie wstawic aluminiowe paseczki ta ścianka regipsowa będzie od ziemi do sufitu i od tyłu podświetlana płytki na podłogę zrobiła bym raczej jasne :) ale wydaje mi się że i ciemne będą dobrze wyglądać :)

Drodzy forumowicze czy ma ktoś z was w swojej łazience płytki Himalaya z Paradyża. Mam zamiar kupić je do małej łazienki, potrzebuję jednak jakiejś inspiracji, te płytki niestety nie mają zbyt wielu rozmiarów, są jedynie kwadratowe 30x30 i 40x40, plus mozaika cięta i listwy ozdobne, potrzebuję pomysłu. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź. Pozdrawiam

Łazienki prezentowane na tym forum są piękne