maggieQ 15.09.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 A może jeszcze takie jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 15.09.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 MaggieQ.Bardzo ładna łazienka.I nawet podłoga jest brązowa!.Tak na oko ma coś koło 2x2m?.Możesz podać wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 maggieQ możesz napisać co to za płytka, ta na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggieQ 15.09.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 jasne, Te drewnopodobne to Paradyz kolekcja Noce by my way, odcien Naturale. Na zywo prezentuje sie super, te zdjęcia ciut przekłamuja kolor, wpadaja zbyt w pomarańcz. Na scianie sa duze plytki z tej serii, a na podlodze mniejsze. A te grafitowe to gres Forrest kupiony w Leroy Merlin, bardzo tani ale fajnie sie kladl i trzyma wymiary. łazienka ma wymiary: 2,8m x 1,68m, jest nieduża - to nasza łazienka na parterze - tzw dla gości, obecnie i pewnie przez najbiższy długi czas będzie służyć nam jako rodzinna, gdyz mieszkamy na parterze a poddasze czeka na lepsze czasy ) Ciesze sie, że sie podoba, gdyż jest zaplanowana i wykonana od A do Z przez nas samych, a nie jesteśmy budowlańcami (ostatnio z braku funduszy stajemy się na chwile glazurnikami, malarzami, stolażami, krawcową i jakos to wychodzi) W tym przypadku glazurę w tej łazience kładłam ja osobiście - czyli żona inwestor ))) O tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.09.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 fajna ale ja bym ją przelamała szarością. Tzn te ciemne brązowe płytki zamieniłabym na szare i dała szare lub białe szafki. Szacun , ze to robota samodzielna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.09.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 jasne, Ciesze sie, że sie podoba, gdyż jest zaplanowana i wykonana od A do Z przez nas samych, a nie jesteśmy budowlańcami (ostatnio z braku funduszy stajemy się na chwile glazurnikami, malarzami, stolażami, krawcową i jakos to wychodzi) W tym przypadku glazurę w tej łazience kładłam ja osobiście - czyli żona inwestor ))) O tak: Jestem pod wrażeniem. Wielki szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggieQ 15.09.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 wiadomo każdy robi pod siebie te ciemne płytki sa grafitowe, no ale fakt ciemne.... przełamać planuję fototapetą na całą przeciwległą ścianę, ale z powodu braku funduszy ten element jako mało priorytetowy musi zaczekać w kolejce ) tez myślałam o białej szafce, no ale... akurat ta była na wyprzedaży )) fajna ale ja bym ją przelamała szarością. Tzn te ciemne brązowe płytki zamieniłabym na szare i dała szare lub białe szafki. Szacun , ze to robota samodzielna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 15.09.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 wiadomo każdy robi pod siebie te ciemne płytki sa grafitowe, no ale fakt ciemne.... przełamać planuję fototapetą na całą przeciwległą ścianę, ale z powodu braku funduszy ten element jako mało priorytetowy musi zaczekać w kolejce ) tez myślałam o białej szafce, no ale... akurat ta była na wyprzedaży )) Ja specjalistą nie jestem. Ale na mój gust te grafitowe płytki tak średnio pasują do brązowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Gratuluję wykonanej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.09.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Bardzo ładna łazienka! Trochę jak dla mnie za dużo tego "drzewa" ale to mój wypaczony gust.Ogolnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.09.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A może jeszcze takie jedno wszystko pieknie wyszlo!! a szafke zawsze mozna przemalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 16.09.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 bardzo przyjemna i ciepła łazienka, u mnie na monitorze te ciemne płytki wyszły jak ciemny brąz, nawet nie pomyślałam, że to grafit! gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.09.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 wiadomo każdy robi pod siebie te ciemne płytki sa grafitowe, no ale fakt ciemne.... tez myślałam o białej szafce, no ale... akurat ta była na wyprzedaży )) mnie się bardzo podoba, szafka też! lubię pomieszane różne odcienie drewna:rolleyes: daje to efekt ciepła i przytulności a co to za kabina prysznicowa? jakiej firmy? jakie wymiary ma brodzik w szerszym i węższym miejscu? coś takiego szukam do swojej łazienki:yes: podziwiam zdolności, piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.09.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 a ja nigdy nie polubię drewnopodobnych płytek, dla mnie paskudztwo, myślałam , że stały się już niemodne, no nic trzeba będzie jeszcze poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.09.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 a ja nigdy nie polubię drewnopodobnych płytek, dla mnie paskudztwo, myślałam , że stały się już niemodne, no nic trzeba będzie jeszcze poczekać a co masz na podłodze w górnej łazience? drewno? ja nie lubię drewnopodobnych paneli podłogowych a jednak je mam, przynajmniej na razie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 16.09.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Jak dla mnie całość super. Sam bym zmienił koncepcję i też taką zrobił ale cóż płytki już kupione więc będzie biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffael 16.09.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 orientujecie się może, gdzie można kupić taką oldschoolową ramę na lustro w łazience? brudne złoto coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.09.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 a co masz na podłodze w górnej łazience? drewno? ja nie lubię drewnopodobnych paneli podłogowych a jednak je mam, przynajmniej na razie:( drewno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.09.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Długo mieszkacie? jak sprawuje się drewno w łazience, a zwłaszcza blat przy umywalce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.09.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 w grudniu minęło 3 lata, nic się nie dzieje i jestem bardzo zadowolona, olejuję raz na pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts