reni1980 19.09.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 reni1980, pięknie tam u Ciebie w Twoich wnętrzach, bardzo mi sie podoba. gdyby mnie było stać na drewno też bym je położyła, ale w życiu jak to w zyciu trzeba się liczyc z kompromisami. Na szczęście mi ciśnienie nie skacze kiedy muszę sie na nie godzić Ale u Ciebie na prawdę fajnie, masz super gust. Szczerze. maggieQ bardzo dziękuję za komplement, najważniejsze , że z ciebie super babka z klasą, bez dąsania się:yes::yes: annNs2 tak na marginesie, czytaj ze zrozumieniem, nigdzie nie napisałam , że owe płytki są nie modne, tylko, że miałam nadzieję , że już stały się nie modne a to róznica:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.09.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 reni1980 no ok ok czyli masz tak jak ja z bialymi kuchniami? lepiej zeby staly sie juz niemodne bo co druga cala biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.09.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 no niestety, za to twoja bardzo ładna, a ty chcesz zrobić białe fronty:lol2::lol2::lol2: w ogóle podziwiam, ze chcesz tak kombinować, jest ok naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.09.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 no wlasnie nie chcialabym za bardzo bialych na dole...ale powoli glupieje i stad ten pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.09.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 to nie kombinuj i nie rób nic, pewno, ze można zrobić lepiej ale czy jest sens, tragedii nie ma, ba nawet jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart123 19.09.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Czytam ten wątek w poszukiwaniu odpowiedzi, ale jednak chyba szybciej będzie jak zapytam:DZamiast typowej kabiny 90x90 w rogu łazienki marzy mi się zwykła szklana ścianka (kabina bez drzwi). I pytanie: jaką minimalną długość powinna mieć taka ścianka żeby nie chlapało za bardzo na łazienkę? Wystarczy ścianka 100cm? Ktoś ma doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 gdyby mi ktoś powiedział , ze jest to prywatna łazienka w szpitalnym pokoju, powiedziałabym bardzo ładna;) kompletnie mi te kolory nie podeszły zwłaszcza jasna fuga do niebieskiej płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.09.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 również nie moja. kolory ładne, ale ułożenie płytek (tj. kolorów) - wydaje mi się mocno przypadkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 20.09.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Moja też nie,najbardziej mi się nie podoba zabudowa geberitu i to że wc nie jest symetrycznie na jej środku.Lepiej by się prezentowała biała szafka pod umywalkę i szerokie lustro bez ramy pomiędzy tymi poziomymi dekorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.09.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Jakby tu napisać żeby Cie nie urazić......Czasem warto wziąć osobę kompetentna do pomocy przy projekcie łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 20.09.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 oj nic sie nie zaczyna...a cisnienie to mi skacze jak czytam takie komentarze...nikt nikomu nie kaze ich 'cierpiec' ani tym bardziej klasc w swoich domach. kazdy robi co mu sie podoba lub/i na co go stac. nic wiecej mnie nie obchodzi. ale denerwuja mnie stwierdzenia typu ''o bosz...ale przecie to juz niemodne'...na forum jest wiele 'modnych' i 'katalogowych' wymuskanych wnetrz, ale to nie ma nic wspolnego z dobrym gustem...i zeby nie bylo - nie pije ani do twojego domku ani do zadnej konkretnej osoby - ot luzne moje wlasne prywatne nic nie znaczace dla pozostalych spostrzezenie zgadzam się w 100% http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif też mnie to straszliwie denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaus 20.09.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) również nie moja. kolory ładne, ale ułożenie płytek (tj. kolorów) - wydaje mi się mocno przypadkowe. A konkretnie to gdzie "przypadkowe"? Jakoś nie widzę gdzie mogłoby takie być. @kinka Kwestia gustu. Mnie się szerokie lustra bez ram nie podobają. Podobnie białe szafki. Mało praktyczne. Poza tym zlewałyby się z resztą wnętrza a miały się wyróżniać. @fajna kobieta Za dużo już tu widziałem koszmarków po eksperymentach z "kompetentnymi" projektantami. Edytowane 20 Września 2013 przez Mikolaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Za dużo już tu widziałem koszmarków po eksperymentach z "kompetentnymi" projektantami. czyli niczego się nienauczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaus 20.09.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 czyli niczego się nienauczyłeś Wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Wręcz przeciwnie. czyli w innych pomieszczeniach bo na pewno nie w łazience:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaus 20.09.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 czyli w innych pomieszczeniach bo na pewno nie w łazience:no: A widzisz, jednak na pewno w łazience. Czegoś nie rozumiem, próbujesz mnie przekonać, że nie podoba mi się to co mi się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 nie absolutnie nie, ja się cieszę , że tobie się podoba , próbuję Ci powiedzieć , że właśnie koszmarek Ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaus 20.09.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 nie absolutnie nie, ja się cieszę , że tobie się podoba , próbuję Ci powiedzieć , że właśnie koszmarek Ci wyszedł Gdyż, albowiem, bo? Pomijając "niesymetryczność" miski ustępowej względem obudowy, co wynikło ze względów technicznych pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 20.09.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Po co ta dyskusja,ważne że tobie sie podoba,nam nie musi,ale jak wrzucasz fotki to licz się z krytyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.09.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 wiadomo ze nikomu tutaj nie bedzie sie podobalo bo lazienka ani nowoczesna, ani klasyczna...najlepiej wyszla czesc z dekorem i trzeba bylo isc w ta strone...te pasy nad wanna i zabudowa geberita do niej nie pasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts