Venus_m 23.09.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 TAR dziwię się, że dopiero teraz piszesz, że moja łazienka to koszmarek. Ja się swoich wnętrz nie wstydzę, dobrze się w nich czuję, a to że dla kogoś są bez gustu to nie mój problem. Łazienka pasuje do koncepcji domu. Jakby nie patrzeć to tak trzęsiesz się nad krytyką a sama teraz niezbyt konstruktywnie ją wyraziłaś, ale nie gniewam się. Każdy ma prawo do własnego zdania Amelia nie wiem po co te zastrzeżenia, mnie się podoba bardzo lubię babcine regały, a ten kredens jest super P.S. Malka o Chryste, ale mi humor poprawiłaś ostatnim zwrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 wiesz malka chyba masz rację, lepiej przemilczeć i w duchu pomyśleć o ja pierdolę co za łazienka i nadal iść z uśmiechem na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 TAR dziwię się, że dopiero teraz piszesz, że moja łazienka to koszmarek. Ja się swoich wnętrz nie wstydzę, dobrze się w nich czuję, a to że dla kogoś są bez gustu to nie mój problem. Łazienka pasuje do koncepcji domu. Jakby nie patrzeć to tak trzęsiesz się nad krytyką a sama teraz niezbyt konstruktywnie ją wyraziłaś, ale nie gniewam się. Każdy ma prawo do własnego zdania Amelia nie wiem po co te zastrzeżenia, mnie się podoba bardzo lubię babcine regały, a ten kredens jest super P.S. Malka o Chryste, ale mi humor poprawiłaś ostatnim zwrotem Venus nie zrozumialas, nie napisalam ze koszmarek a to, ze mi nie pasuje wizualnie i kolorystycznie. te zwroty (koszmarek, tragedia) podalam jako przyklad wypowiedzi niektorych osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.09.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 TAR nie mogę zrozumieć, ale też nie chcę zrozumieć po co tak się przejmujesz jak inni piszą, jak krytykują? Dla mnie ważne co ja piszę a nie ktoś inny. Nasze wypowiedzi na forum świadczą o nas samych:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 no nic dajmy już spokój, najbardziej mi się podoba hasło " loża szyderców " i zakładam , że siedzę w pierwszym rzędzie:lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 (edytowane) P.S. Malka o Chryste, ale mi humor poprawiłaś ostatnim zwrotem Bardzo się cieszę, że Ci humor poprawiłam, niemniej uważam, że gdybyś zrozumiała co chcę powiedzieć, nie było by już tak śmiesznie. To co dzieję się na wątkach wnętrzarskich jest po prostu niesmaczne. to nie była wycieczka personalna - tak dla jasności wiesz malka chyba masz rację, lepiej przemilczeć i w duchu pomyśleć o ja pierdolę co za łazienka i nadal iść z uśmiechem na twarzy Pewno,że tak Przecież chyba zdajesz sobie sprawę ,że jednym, czy nawet setką postów, smaku człowieka nie nauczysz. A skoro on czuje się dobrze w takim wnętrzu - super, niech się cieszy swoim szczęściem. Co by można po mnie sobie pojechać - nie cierpię paneli, płytek drewnopodobnych, starych gratów, beżów i różu, zielonych i niebieskich łazienek,durnostojek - kurzołapek , szmat w oknach, bidetów w "gościnnych" łazienkach, ścian w krzykliwych kolorach i pseudo strukturalnych tynków...oj długo by tak jeszcze można I nim zaczniecie sobie używać na mnie - jedno zdanie ŻADNA Z TYCH RZECZY NIE PRZESZKADZA MI W CZYIMŚ DOMU Edytowane 23 Września 2013 przez malka literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.09.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 kobitki, przystopujcie i dajcie sobie po buziaku bo już chyba za ostro się dzieje:eek:specjalnie wrzuciłam swoją super-łazienkę dla rozluźnienia atmosfery ale widzę że nie na wiele się to zdało:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 23.09.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Amelia-ja tez oczami wyobraźni widze przyszłe piękno tej łazienki,poza tym czapki z głów za zacięcie i życiowe podejście że czasem trzeba poczekać TAR-masz rację,siła przekazu i wyrażania opinii na tym forum stała się przerażająca:o malka-dziękuje za ciepłe słowa w stosunku do moich wnetrz:),pół żartem -parsknęłam na monitor jak przeczytałam tytuł proponowanego nowego wątku;) Venuska-Twoj dom jest jednym z moich ulubionych,ale na serio miałaś projektantke do górnej łazienki:o;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.09.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 (edytowane) Malka zrozumiałam mnie rozśmieszyła rozbrajająca szczerość Twojej wypowiedzi, bez "ą,ę". Nie musisz być niemiła Gumi dzięki Tak miałam, nie raz pisałam że praca z projektantem bardzo mi pomogła. Współpraca była luźna, bardziej nakreślenie co gdzie w jakiej ilości, ale ja takiego projektanta szukałam. Do łazienek nie mam za grosz wyobraźni, każda wizyta na Bartyckiej kończyła się prawie rozstrojem nerwowym. Ja i mąż jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu końcowego. Edytowane 23 Września 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 malka i w końcu do sedna dochodzimy Przecież chyba zdajesz sobie sprawę ,że jednym, czy nawet setką postów, smaku człowieka nie nauczysz. A skoro on czuje się dobrze w takim wnętrzu - super, niech się cieszy swoim szczęściem. dokładnie ale innych już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 23.09.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Amelia nic nie zmieniaj - tak jest bosko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Gumiska rozwaliłaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 23.09.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Gumiska rozwaliłaś mnie no widzisz da się bez koszmarka:lol2:,żartuje ofcourse:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 no widzisz da się bez koszmarka:lol2:,żartuje ofcourse:rolleyes: są dwa typy, myślą tak samo źle ale jeden powie to głośno, drugi przemilczy lub odpowie wymijająco, pierwszy będzie chamem a drugi hipokrytą, każdy wybiera kim chce być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.09.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Amelia a może pokażesz jak planujesz tę łazienkę wykończyć? sorry ale ta dyskusja przedłuża się bez celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a wracając do koszmarków, je nie użyłam tego słowa pierwsza tylko właściciel niebieskiej łazienki, używając tego określenia dla innych łazienek tu zamieszczanych wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 (edytowane) Malka zrozumiałam mnie rozśmieszyła rozbrajająca szczerość Twojej wypowiedzi, bez "ą,ę". Nie musisz być niemiła Venuska, tak jak mówiła - nic personalnego. Mnie po prostu jest przykro patrząc jak to forum sięga szamba. Tu nie ma już dobrych rad w stylu, przemaluj ścianę, tu są rady - podłóż C4 pod swój dom, bo takie gówno wybudowałeś ,że rzygać się che. Tu jest parę wrażliwych osób, które takie teksty na prawdę biorą bardzo do siebie. Nie rzadko kosztem wielu wyrzeczeń robią łazienkę, kuchnię, czy inne wnętrze, a tu jeb- lawina krytyki i jeden zgryźliwy post za drugim - no żywcem jak konkurs, kto mocniej, kto dosadniej dopieprzy. Po co ?? Te słowa, wnętrza już nie zmienią. malka i w końcu do sedna dochodzimy dokładnie ale innych już tak NIe, nie łudź się, jest masa osób, które dziś pokierowane za rączkę zrobią coś gustownego, a jutro walną tam jeden z "koszmarków". Ale Reni - to ich koszmarki może je lubią, może tak chcą, może o tym marzyli - po co im to psuć. I to nie ma nic wspólnego z hipokryzją. Jeśli mnie , personalnie ktoś zapyta. Malka, co sądzisz - odpowiem, nawet jeśli pytającemu się odpowiedź nie spodoba. Ale nie mam obowiazku odpowiadania na pytania rzucone w sieć Edytowane 23 Września 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.09.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Malka owszem, niektórych wypowiedzi (może i moje w mniemaniu innych osób) są zbyt dosadne. Nie bardzo rozumiem i nie zamierzam sobie tym zawracać głowy, bo tak jak pisałam nasze wypowiedzi o nas świadczą Najlepiej to jak każdy zacznie od siebie a nie przez kilka stron poucza innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 no cóż - każdy ma inne hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.09.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ok;) to moja, absolutnie bezstresowa:D http://img194.imageshack.us/img194/3934/vcfg.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img89.imageshack.us/img89/889/fjm4.jpg Uploaded with ImageShack.us planuję kiedyś położyć płytki alabastrino bez żadnych dekorów, umywalka będzie nablatowa na "babcinej" komodzie http://img209.imageshack.us/img209/1133/a55o.jpg Uploaded with ImageShack.us w niewidocznym kącie z lewej strony wc będzie wymurowany prysznic i pod skosem naprzeciwko wanny stara komoda nie cierpię modnych laboratoryjnych bezdusznych kanciastych szafek, zwłaszcza białych na wysoki połysk...Jesli pozostaniesz konsekwentna przy wykańczaniu tej łazienki to szykuje sie naprawdę ładne cacko.I choć kompletnie nie w moim stylu to podoba mi sie.Styl industrialny jest ok ale u siebie go nie chce i nie widzę co nie oznacza ze jest be... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts