Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: naprawdę nie kumam czemu twoja wypowiedź ma służyć, wiesz każdy tyra tak jak musi, gdyby panie zdobyły inny zawód może by tak tyrać nie musiały, a Ty z tych haj faszjon co po wędlinkę przychodzą do sklepu, czy nie?

a skad ty wiesz jaki zawod one maja i co się w zyciu stało ze sa gdzie sa...

pokory Renia więcej pokory:)

nie, wlasnie uważam ze ja nie z tych haj faszjon;)-wbrew pozorom nie;)

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a skad ty wiesz jaki zawod one maja i co się w zyciu stało ze sa gdzie sa...

pokory Renia więcej pokory:)

nie, wlasnie uważam ze ja nie z tych haj faszjon;)-wbrew pozorom nie;)

no właśnie nie wiem, sama przykład dałaś, i nie bardzo rozumiem go? pokory powiadasz, wiesz i ja w życiu tyrałam aby mieć to co mam, a dzis też tyram ale u siebie i chodze po wędlinkę, każdy w życiu ma wybór i decyduje o swoim życiu

Renia nawet tego nie skomentuje-nie ma tutaj zadnej publicznej wypowiedzi z mojej strony która bylaby dowalajaca jakiejś osobie-NIGDY.

Sa dwie osoby które mi niezle namieszaly z tego forum i to ze mogłam prywatnie to skomentować to zupełnie inna sprawa...

Ja nie obrazam ciebie ani innych osob-nie taka jest moja intencja tylko komentuje sposób komentarza w miejscu publicznym:P;)

nie o to mi gumiska biega ale kiedy czytam, ze pani w masarni jest biedna bo podaje szynkę paniusi w sklepie, to no sorry, każdy miał prawo pokierowąć swoim życiem tak aby robić co się chce, innym się to udało, innym nie ale czy to oznacza , ze kobieta sukcesu to paniusia przychodząca po wędlinkę, tak to zabrzmiało Gumiśka, ta paniusia może zakuwała w nocy aby zdobyć wyszktałcenie a pani z masarni balowała na imprezach, nie wiesz tego, każdy ma tyle ile w życiu zrobił

nie o to mi gumiska biega ale kiedy czytam, ze pani w masarni jest biedna bo podaje szynkę paniusi w sklepie, to no sorry, każdy miał prawo pokierowąć swoim życiem tak aby robić co się chce, innym się to udało, innym nie ale czy to oznacza , ze kobieta sukcesu to paniusia przychodząca po wędlinkę, tak to zabrzmiało Gumiśka, ta paniusia może zakuwała w nocy aby zdobyć wyszktałcenie a pani z masarni balowała na imprezach, nie wiesz tego, każdy ma tyle ile w życiu zrobił

Jestes szczęściarą, że na swojej drodze spotkalas tylko tych co sie nie uczyli i teraz sa fizycznymi i tych, ktorzy zakuwali i maja piekne domki.....nie mialas w klasie kolegow/kolezanek, ktorzy byli mega inteligentni ale niestety rodzicow nie bylo stac na studia wiec z pokora przyjeli mature, po ktorej musieli pracowac zeby sie utrzymac.....?? Ja osobiscie szanuje takich ludzi poniewaz poznalam wiele takich wartosciowych osob.....i poznalam tez na studiach darmozjadow balujacych za pieniadze rodzicow, nie majacych pojecia o zyciu.....gdyby rodzice odcieli zrodelko ich misja studiowania dobiega konca bo nie potrafia nawet przezyc dnia za 10zl.

Jestes szczęściarą, że na swojej drodze spotkalas tylko tych co sie nie uczyli i teraz sa fizycznymi i tych, ktorzy zakuwali i maja piekne domki.....nie mialas w klasie kolegow/kolezanek, ktorzy byli mega inteligentni ale niestety rodzicow nie bylo stac na studia wiec z pokora przyjeli mature, po ktorej musieli pracowac zeby sie utrzymac.....?? Ja osobiscie szanuje takich ludzi poniewaz poznalam wiele takich wartosciowych osob.....i poznalam tez na studiach darmozjadow balujacych za pieniadze rodzicow, nie majacych pojecia o zyciu.....gdyby rodzice odcieli zrodelko ich misja studiowania dobiega konca bo nie potrafia nawet przezyc dnia za 10zl.

ja spotykam różnych ludzi, takich którzy coś osiągnęli w życiu bo chcieli, takich darmozjadów, którym nie chce się pracować, takich którzy potrafią tylko dziecko zrobić kobiecie i nic poza tym, takich którzy cięzką pracą dom wybudowali i takich co wszystko dostali od rodziców a nikt ich nie nauczył pracować, ale też nauczyłam się jednego , że chęć do pracy i chęć do życia moze spowodować , ze człowiek coś osiągnie i cos po sobie zostawi, ja osiągnęłam więcej niż moi rodzice i niczego od nikogo nie dostałam, pracowałam sama dla siebie od kiedy skończyłam liceum, na swoje poszłam mając 21 lat, więc wiem co to życie i praca, szanuję każdego kto pracuje nie ważne gdzie i takiego co umie radzić sobie w życiu, bo dzis oprócz wykształcenia trzeba właśnie umieć sobie radzić w zyciu, a na studia poszłam dopiero teraz, bo wcześniej musiałam zarobić na utrzymanie 2 moich dzieci i zapewnienie im tego czego sama nie miałam

Edytowane przez reni1980

ja spotykam różnych ludzi, takich którzy coś osiągnęli w życiu bo chcieli, takich darmozjadów, którym nie chce się pracować, takich którzy potrafią tylko dziecko zrobić kobiecie i nic poza tym, takich którzy cięzką pracą dom wybudowali i takich co wszystko dostali od rodziców a nikt ich nie nauczył pracować, ale też nauczyłam się jednego , że chęć do pracy i chęć do życia moze spowodować , ze człowiek coś osiągnie i cos po sobie zostawi, ja osiągnęłam więcej niż moi rodzice i niczego od nikogo nie dostałam, pracowałam sama dla siebie od kiedy skończyłam liceum, na swoje poszłam mając 21 lat, więc wiem co to życie i praca, szanuję każdego kto pracuje nie ważne gdzie i takiego co umie radzić sobie w życiu, bo dzis oprócz wykształcenia trzeba właśnie umieć sobie radzić w zyciu, a na studia poszłam dopiero teraz, bo wcześniej musiałam zarobić na utrzymanie 2 moich dzieci i zapewnienie im tego czego sama nie miałam

Super, gratuluje. Masz powody do dumy.....tylko nie rozumiem skad ta tendencja do dyskryminowania ludzi....? Wyobraz sobie teraz sytuacje, ze (biorac pod uwage twoj powyzszy zyciorys) ktos mowi ci "nic w zyciu nie osiagnelas, nie postaralas sie odpowiednio, nie wykorzystalas swoich 5 min w zyciu i zle wybralas". Dla ciebie sa to doskonale wybory i jestes z nich dumna....ale byc moze dla kogos kto osiagnal jeszcze wiecej twoje zycie jest jego minimum....moze nawet byloby porazka......Jak bys sie czula? Przyklad moze zbyt przerysowany ale mam nadzieje, ze czytelny....

Odpowiesz na pewno, ze tobie wystarcza i ze jestes szczesliwa....ok, wierze.....wiec jak widzisz czesto obcesowe komentarze nic nie wnosza, tylko rania innych.