reni1980 23.09.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ja kupowałam w necie, odbierałam osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A ja właśnie wybrałam Duravita wc, bidet i umywalkę, .. spodobały mi się i stylistyczni i wykonanie przekonało mnie, lepsze jest od rocci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ja właśnie umywalki nie mam , więc już zadroszczę kompletu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek_michal 23.09.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 W czym jest lepsze? !@#$#@#$ nienawidzę kupowania rzeczy, na których się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.09.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a ja od siebie odradzę KOŁO - chociaż nikt nie pytał, ale gdyby ktoś się zastanawiał nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Rocca nie jest "dolana " szkliwem we wszystkich zakamarkach , szczególnie na obrzeżu tu gdzie spływa woda zw spłuczki, duravit jest oblany szkliwem wszędzie.. Z Roccą mam problem z domyciem.. niby tam nie widać, ja szoruję.. ale ja wolałabym mieć czysto wszędzie.. jalk jest wszędzie dobrze szkliwione to nie będzie tego problemu (mam nadzieję) I rocca jest szkliwiona przez maszynę, a duravit przez człowieka.. oby rzeczywiście jakość dobra była.. I cena w sam raz.. nie zabiła mnie, choć z całą pewnością nie wybrałam wersji najbardziej modnej , bidet nie ma klapy, ale.. one nie mają nawet w Hall wolno opadającego systemu, więc deska która ma to wolno by spadała a klapa z bidetu pierdut... duravit też w bidecie nie ma tego systemu... to będzie bez klapy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Koło używałam z srylion lat temu w mieszkaniu, było wówczas OK.. teraz byliśmy u znajomych.. masakra.. Umywalka zachodziła jak diabli, trudna do mycia.. to samo z wc.. Czyli jakość teraz żadna.. czyli co..? pewnie zaczęli produkować u chińczyków... Wolę dopłacić i mieć ciut lepszą jakość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.09.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ja też, ale nie wymienię czegoś co jest w miarę ok, tylko jakość pozostawia trochę do życzenia po 2 latach, pieniędzy z drzew to ja nie zbieram innych za to ostrzegam. Rocca Hall dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ja mam w łazience i WC Damę senso.. Teraz postawię na Duravit ale serii nie pamiętam teraz,,,.... D.. cośtam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 23.09.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Koło używałam z srylion lat temu w mieszkaniu, było wówczas OK.. teraz byliśmy u znajomych.. masakra.. Umywalka zachodziła jak diabli, trudna do mycia.. to samo z wc.. Czyli jakość teraz żadna.. czyli co..? pewnie zaczęli produkować u chińczyków... Wolę dopłacić i mieć ciut lepszą jakość... U nas KOLO w gornej łazience-umywalka i wanna-miodzio ale kibelek niestety to co Arnika mowi-zachodzi niemiłosiernie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 23.09.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Urzekła mnie Twoja opowieść Reni1980....Ale i tak ja mam lepszą.....To nie miejsce na takie "come backi", poza tym ja nie lube wywalać w pełni swojego priva na światło dzienne.Każdy jest kowalem swojego losu, czasami tylko los staje się bardzo okrutny i tutaj....dopiero widać kim naprawdę jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 23.09.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Wybieram się w tym tygodniu na Drzwi Otwarte Duravit (w Łazienkach z pomysłem). Tzn. nie wiem czy się wybieram. Jestem zakochany w wannie PAIOVA, z tym, że widziałem ją tylko na wizualizacjach. I tu rodzi się pytanie - jakie są Wasze doświadczenia z Duravitem? W czym jest lepsze? !@#$#@#$ nienawidzę kupowania rzeczy, na których się nie znam. Dodam od siebie wanna o której napisałes kosztuje na ceneo od 3000 zł pytanie dlaczego akrylowa wanna tyle kosztuje bo co ??? bo jest made by duravit - i teraz...... osobiscie troszke dołozyłem i kupiłem stalową emaliowaną ktora tez nie jest bez wad ale na pewno bedzie trwalsza niz akryl. co do srocza - kibla znaczy się to roznica z roccą jest taka ze deska wolnoopadajaca w rocce po 4 latach jest do kosza.(zawiasy padają) miałem 2 kibeli z rocca i obie deski wysiadły. z duravitem nie wiem jak jest ------- po 4-5 latach będę miał wyrobioną opinię. jedno jet pewne deski w rocce są ciezkie i twarde przynajmniej seria sydney deska w kibelku vero jest lekka i delikatna moze dlatego nie ma problemow z zawiasami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.09.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 O mamo jakie dyskusje. Swoich łazienek się nie wstydzę, chociaż jeszcze paru elementów (kinkiety, niedomalowane sufity, nieskonczone malowanie szablonem) nie ma i w najblizszym czasie nie bedzie. I wiecie co? Korzysta mi sie z nich super, podobaja mi sie i pewnie niedlugo przyjdzie z nimi rozstac. Na zywo wygladaja lepiej no ale co tam . Dolna: Górna, świeżynka i maksymalnie po kosztach (wlasnie zauwazylam szary papier do mycia okien , sorry nie ukladałam do zdjec): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.09.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Och! Jak milo Cię widzieć Yokastko! Uwielbiam łazienki "po kosztach" . Obie są super i obie do Ciebie świetnie pasują. A papier tylko podkreśla styl retro;). Buziak:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.09.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Prześliczne!!!!!!!!! dolna - cukiereczek:) jestes bardzo zdolna kobietką, serdecznie gratuluję pozdrawiam z Nadmorza:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.09.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Yokasta bardzo ładnie mój faworyt to oczywiście ta z szablonem, podoba mi się też dekoracja okna oraz taca przy wannie, bardzo papieru musiałam szukać 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.09.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Oszolom chyba tylko księżniczki mają życie usłane różami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.09.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 hehe ja też szukałam papieru za 2 razem )) pięknie to wyszło. a górna łazienka i pomysł z szablonem - absolutnie wspaniała (choć nie podoba mi się to, co w oknie). jestem pod wrażeniem twojej anielskiej cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawkat 24.09.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 O mamo jakie dyskusje. Swoich łazienek się nie wstydzę, chociaż jeszcze paru elementów (kinkiety, niedomalowane sufity, nieskonczone malowanie szablonem) nie ma i w najblizszym czasie nie bedzie. I wiecie co? Korzysta mi sie z nich super, podobaja mi sie i pewnie niedlugo przyjdzie z nimi rozstac. Na zywo wygladaja lepiej no ale co tam . Dolna: [ATTACH=CONFIG]214226[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]214227[/ATTACH] Górna, świeżynka i maksymalnie po kosztach (wlasnie zauwazylam szary papier do mycia okien , sorry nie ukladałam do zdjec): [ATTACH=CONFIG]214230[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]214231[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]214232[/ATTACH] bardzo podoba mi się ta szafka pod umywalkę w górnej łazience, zdradzisz skąd? Ogólnie nie moja stylistyka, ale podoba mi się, spójnie i ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.09.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Amglad, dzieki . Rasiu, czasem tesknie za swoim watkiem ale potem wracam na ziemie . Po kosztach i tak wyszło dużo ale lepsze to niż gk na scianach i osb na podłodze . Ateno, Ven, Dus dziekuje (Duś Ty chyba gołe okna lubisz ? Jak sie dorobie to rzymskie maja byc w domu a teraz jest co jest ). Gawkat, na pewno chcesz wiedziec? To biurko z Ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30213076/ odwrócone tyłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts