Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rocca nie jest "dolana " szkliwem we wszystkich zakamarkach , szczególnie na obrzeżu tu gdzie spływa woda zw spłuczki, duravit jest oblany szkliwem wszędzie..

Z Roccą mam problem z domyciem.. niby tam nie widać, ja szoruję.. ale ja wolałabym mieć czysto wszędzie.. jalk jest wszędzie dobrze szkliwione to nie będzie tego problemu (mam nadzieję)

I rocca jest szkliwiona przez maszynę, a duravit przez człowieka.. oby rzeczywiście jakość dobra była..

I cena w sam raz.. nie zabiła mnie, choć z całą pewnością nie wybrałam wersji najbardziej modnej , bidet nie ma klapy, ale.. one nie mają nawet w Hall wolno opadającego systemu, więc deska która ma to wolno by spadała a klapa z bidetu pierdut... duravit też w bidecie nie ma tego systemu... to będzie bez klapy....;)

Koło używałam z srylion lat temu w mieszkaniu, było wówczas OK.. teraz byliśmy u znajomych.. masakra.. Umywalka zachodziła jak diabli, trudna do mycia.. to samo z wc.. Czyli jakość teraz żadna.. czyli co..? pewnie zaczęli produkować u chińczyków...

Wolę dopłacić i mieć ciut lepszą jakość...

Koło używałam z srylion lat temu w mieszkaniu, było wówczas OK.. teraz byliśmy u znajomych.. masakra.. Umywalka zachodziła jak diabli, trudna do mycia.. to samo z wc.. Czyli jakość teraz żadna.. czyli co..? pewnie zaczęli produkować u chińczyków...

Wolę dopłacić i mieć ciut lepszą jakość...

U nas KOLO w gornej łazience-umywalka i wanna-miodzio ale kibelek niestety to co Arnika mowi-zachodzi niemiłosiernie:(

Urzekła mnie Twoja opowieść Reni1980....

Ale i tak ja mam lepszą.....

To nie miejsce na takie "come backi", poza tym ja nie lube wywalać w pełni swojego priva na światło dzienne.

Każdy jest kowalem swojego losu, czasami tylko los staje się bardzo okrutny i tutaj....dopiero widać kim naprawdę jesteś.

Wybieram się w tym tygodniu na Drzwi Otwarte Duravit (w Łazienkach z pomysłem). Tzn. nie wiem czy się wybieram. Jestem zakochany w wannie PAIOVA, z tym, że widziałem ją tylko na wizualizacjach. I tu rodzi się pytanie - jakie są Wasze doświadczenia z Duravitem?

W czym jest lepsze? !@#$#@#$ nienawidzę kupowania rzeczy, na których się nie znam.

Dodam od siebie

wanna o której napisałes kosztuje na ceneo od 3000 zł

pytanie dlaczego akrylowa wanna tyle kosztuje bo co ???

bo jest made by duravit - i teraz......

osobiscie troszke dołozyłem i kupiłem stalową emaliowaną ktora tez nie jest bez wad ale na pewno bedzie trwalsza niz akryl.

co do srocza - kibla znaczy się to roznica z roccą jest taka ze deska wolnoopadajaca w rocce po 4 latach jest do kosza.(zawiasy padają)

miałem 2 kibeli z rocca i obie deski wysiadły.

z duravitem nie wiem jak jest ------- po 4-5 latach będę miał wyrobioną opinię.

jedno jet pewne deski w rocce są ciezkie i twarde przynajmniej seria sydney

deska w kibelku vero jest lekka i delikatna moze dlatego nie ma problemow z zawiasami ????

O mamo jakie dyskusje.

Swoich łazienek się nie wstydzę, chociaż jeszcze paru elementów (kinkiety, niedomalowane sufity, nieskonczone malowanie szablonem) nie ma :) i w najblizszym czasie nie bedzie. I wiecie co? Korzysta mi sie z nich super, podobaja mi sie i pewnie niedlugo przyjdzie z nimi rozstac. Na zywo wygladaja lepiej no ale co tam :D.

Dolna:

DSC_0487.jpg DSC_0488.jpg

Górna, świeżynka i maksymalnie po kosztach (wlasnie zauwazylam szary papier do mycia okien :oops:, sorry nie ukladałam do zdjec):

DSC_0512.jpg DSC_0509.jpg DSC_0511.jpg

O mamo jakie dyskusje.

Swoich łazienek się nie wstydzę, chociaż jeszcze paru elementów (kinkiety, niedomalowane sufity, nieskonczone malowanie szablonem) nie ma :) i w najblizszym czasie nie bedzie. I wiecie co? Korzysta mi sie z nich super, podobaja mi sie i pewnie niedlugo przyjdzie z nimi rozstac. Na zywo wygladaja lepiej no ale co tam :D.

Dolna:

[ATTACH=CONFIG]214226[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]214227[/ATTACH]

Górna, świeżynka i maksymalnie po kosztach (wlasnie zauwazylam szary papier do mycia okien :oops:, sorry nie ukladałam do zdjec):

[ATTACH=CONFIG]214230[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]214231[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]214232[/ATTACH]

bardzo podoba mi się ta szafka pod umywalkę w górnej łazience, zdradzisz skąd?

Ogólnie nie moja stylistyka, ale podoba mi się, spójnie i ciekawie

Amglad, dzieki :hug:.

Rasiu, czasem tesknie za swoim watkiem ale potem wracam na ziemie :). Po kosztach i tak wyszło dużo :lol2: ale lepsze to niż gk na scianach i osb na podłodze :D.

Ateno, Ven, Dus dziekuje (Duś Ty chyba gołe okna lubisz :)? Jak sie dorobie to rzymskie maja byc w domu a teraz jest co jest :D).

Gawkat, na pewno chcesz wiedziec? To biurko z Ikei :) http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30213076/ odwrócone tyłem :D.