annNS2 02.10.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 jeszcze bylo okienko pomiedzy lazienka a kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.10.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 jeszcze bylo okienko pomiedzy lazienka a kuchnia No nie u mnie w mieszkaniu ('70) też było okno między kuchnią a pokojem - to zdaje się miała być taka "rekompensata" dla ślepej kuchni, ale na prześwit między łazienką, a kuchnią to bym nie wpadła nigdy w życiu no way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.10.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 to pewnie dla polepszenia wentylacji bo w lazience byl piecyk gazowy kiedys juz zostal przeniesiony do kuchni a teraz jest sprytnie schowany w naroznej szafce musze obfocic kuchenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 wypisz,wymaluj mieszkanie po mojej babci. rura spustowa w narozniku, kibelek identyko, odplyw pionowy nie do ruszenia i okienko. metraz imponujacy 3,5 m2. jeju jak ja sie nameczylam zeby to w miare przyzwoicie wyremontowac zeby kupujacym sie podobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 03.10.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Drzwi na wnękę gdzie ma stać pralka i gdzie wyżej mają być półki, z czego zrobić i jaki kolor? Pod umywalką będą dwie szuflady z frontem z mdf-u lakierowanego w bieli. Najpierw chciałam na drzwi wnęki fototapetę z motywem skał i morza ("z głębią"), ale potem stwierdziłam ze to będzie "za dużo "i chciałam lustro na drzwiach, a teraz już sama nie wiem... Może tez drzwi z mdf-u lakierowanego w bieli? Drzwi wejściowe do łazienki będą białe, pol-skone - simple pełne. Pomóżcie i podpowiedzcie co tu by pasowało http://i44.tinypic.com/15oz3lu.jpg http://i43.tinypic.com/29kow7l.jpg http://i43.tinypic.com/2vvn8yh.jpg http://i41.tinypic.com/24g3pxx.jpg http://i41.tinypic.com/2mfllbc.jpg http://i42.tinypic.com/sfz7sh.jpg http://i39.tinypic.com/orrz9e.jpg Lepszej perspektywy zdjęć nie dałam rady zrobić, łazienka blokowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 03.10.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nie patrzcie na silikon przy umywalce, do poprawki . Nie wiem jak ją zabezpieczyć a ten biały silikon razi mnie w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 03.10.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 krystynajoannaładna!!!poprosże o nazwe oświetlenia nad lustremdziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nie patrzcie na silikon przy umywalce, do poprawki . Nie wiem jak ją zabezpieczyć a ten biały silikon razi mnie w oczy to drewnopodobne to płytka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.10.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 reni - na 100% a te szare to te moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.10.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 I moje Jak dla mnie to szuflada i zabudowa pralki w jednym kolorze. Tylko czy biały... nie chcesz iśc dalej w szarość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek1719509010 03.10.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 to drewnopodobne to płytka? płytka, płytka. Krystynajoanna, ładnie w Twojej łazience. Podoba mi się ta mozaika na ścianie. Co będzie w tych podświetlanych półkach? Zawsze mnie to zastanawia Tylko nie dawaj tam papieru toaletowego. Jak na blokową łazienkę to całkiem duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endka 03.10.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 krystynajoanna- fajna ta Twoja łazienka.zdradź proszę co to za płytki drewnopodobne te na podłodze i i pod umywalką ( to to samo?) i co to za szare płytki.łącznie z tą mozaiką? w środku.z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 reni - na 100% a te szare to te moje to w takim razie brawo za fugę w kolorze płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.10.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) krystynajoanna proponuje te dwie poleczki nad wc tez zamknac drzwiczkami...skoro juz sa... a do zabudowy pralki zamiast lustra moze szklo?...bo biale lakierowane moga lazienke przytloczyc Edytowane 3 Października 2013 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.10.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 @krystynajoannajeśli planujesz drzwiczki z uchwytem, to ja bym się lustra nie bała (o ile oczywiście jesteś w stanie zaakceptować gimnastykę artystyczną przy czyszczeniu bądź co bądź dużej powierzchni). uważam, że wyglądałoby super, a ja z tych co są zdania, że luster nigdy za wiele.biały mdf średnio do mnie przemawia, więc preferowałabym fototapetę ze skałkami, choć ta ma jedną wadę - lubi się opatrywać (choć ja też mam u siebie jedną fototapetę i to bardzo charakterystyczną i znudzić mi się jeszcze nie znudziła)uważam że fajnie by też wyglądały drzwi w kolorze płytki drewnopodobnej. p.s. łazienka wyszła super. delikatna i elegancka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.10.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Lustro albo mleczne szkło to by było super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 03.10.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 marnajola oświetlenie nad lustrem to: massive vapour IP44. reni1980 drewnopodobne płytki to woodentic beige Paradyż ten mniejszy. Gosiaczek! pytasz co we wnękach? zastanawiam się, mam 2 pomysły, ale który wybiorę nie wiem teraz, potem pokażę. endka Paradyż woodentic beige na podłodze i blacie i gebericie ten sam, szare to Nowa Gala Signum 12 i to samo mozaika. Mozaika kupiona osobno od kogoś innego, to pewnie pocięte duże płytki, bo producent takiej dużej mozaiki nie ma. Dzięki za rady i podpowiedzi Macie rację, mdf lakierowany jako drzwi wnęki przytłoczyłby to wnętrze to zostaje lustro albo "skalno-morska" fototapeta. Szkło mleczne, gdzie obok będzie mdf lakierowany jako fronty szuflad, to chyba też nie będzie dobrze Była jeszcze propozycja płyty, już też to rozważałam, znalazłam podobną do odcienia płytek. To Kronopol dąb jasny 9103, widziałam go i ma prawie identyczny kolor ale dość duże pionowe usłojenia, nie wiem czy by tu pasował. Muszę to przemyśleć dobrze, bo okazuje się ze koszt tego tez niemały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.10.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 reni1980 drewnopodobne płytki to woodentic beige Paradyż ten mniejszy. a jaka fuga jest do nich dobrana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 03.10.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Fuga do woodentica beige u mnie to mapei 142 - brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 03.10.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 krystyna a co to za szara plytka i mozaika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts