Mmelisa 03.10.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 krystyna a co to za szara plytka i mozaika?? jest podane w odpowiedzi wyzej udzielonej do endka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 03.10.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Pisałam wcześniej, że szare płytki i mozaika to Signum 12 - producent Nowa Gala. Mozaika zapewne cięta z dużej płytki (ponieważ producent nie ma takiej w swojej ofercie), zakupiona przeze mnie dużo wcześniej niż płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 03.10.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 krystynajoanna bardzo fajna łazienka Tobie wyszła. Moja przyjaciółka ma identyczna łazienkę z wnęką w tym samym miejscu i drzwiczki ma zrobione z tego: http://www.leroymerlin.pl/garderoba-i-wnetrze/zabudowa-wnek/drzwiczki-azurowe/drzwiczki-azurowe-floorpol,p62133,l781.html Dwuskrzydłowe, przykręcone chowanymi zawiasami i zabejcowane na odpowiedni kolor lub można też pomalować na biało, choć u Ciebie widziałabym takie fajne ciepłe drewniane - tania opcja, a wygląda naprawdę super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.10.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 krystynajoanna drewnianych drzwiczek do zabudowy bym nie robila...na wprost wejscia bedziesz miala wielka zwalista szafe ja tam widze fornirowana szuflade i mleczna szybe do zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 03.10.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Widziałam na żywo zamkniętą wnękę takimi ażurowymi drzwiami i bynajmniej nie wyglądają jak zwalista szafa! A za mleczną szybą wszystko będzie widać...przerabiałam to. Jedynie lustro to fajny pomysł, a najlepiej przyklejone na płytę bez ramy-zamykane na magnespodobnie jak ma forumowy Robert Skitek: http://rsplus.pl/pub/forum/nasz%20dom/20130508/DSC_0595%20copy.jpg Edytowane 3 Października 2013 przez skorlaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.10.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 musze sprostowac - chodzilo mi o drewniane fornirowane czy tez okleinowane drzwi, a nie o azurowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.10.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 U mnie są zabudowane dwie wnęki pod sam sufit i nie są to zwaliste szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.10.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ja też tam tych ażurowych nie widzę pomimo, że same drzwi mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 03.10.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 czyżbyś chciała włączyć do oferty za nic w świecie nie chciałoby mi się tego samej zrobić, ale pełen podziw za poświęcony czas i staranność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.10.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) agatah ale nie sa na przeciwko drzwi poza tym twoja zabudowa jest duzo wezsza a dzwiczki podzielone Edytowane 4 Października 2013 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Nam tez wystarcza ale kto przyjdzie i skorzysta wychodzi z w-c z komentarzem" ale ten kibelek to taki ciasnawy macie":evil: nie przejmuj sie takimi komentarzami ......... na samo wc wystarczy ...... a jak ktos oczekuje salonow, to jego problem macie z pewnoscia inna lazienke o wiekszym metrazu ....... ja uwazam, ze wc o szerokosci 120 cm jest jak najbardziej ok (chociaz jak mi architekt zmienial to walczylam o 150 i do momentu wykonczenia nie wierzylam, ze bedzie dobrze, wciaz wydawal mi sie za maly, ale mylilam sie i jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 agatah ale nie sa na przeciwko drzwi poza tym twoja zabudowa jest duzo wezsza a dzwiczki podzielone A owszem. Ale ze zdjęcia wynika, że tam jest mniej więcej taka sama szerokość wnęki jak u mnie (65 cm), a odległość od grzejnika taka, że raczej będzie trzeba robić coś podobnego jak u mnie żeby drzwi się otworzyły na oścież. Czyli zrobić taką jakby blendę. I podzielić wysokość np. na 3 części jak u mnie też nie zaszkodzi. Będzie lżej niż jedne wielkie drzwi. Ja jak korzystam z pralki, to otwieram tylko dwoje dolnych drzwi. Najwyższych nie otweiram. Tylko jak muszę po jakąś chemię zachomikowaną sięgnąć. Albo powiesić koszule mężowe na drążku, bo mam tam drążek do wieszania koszul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jedne wielkie drzwi byłyby zwaliste, ale przy podziale nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 piękna ta zwalista wielka szafa:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.10.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Super to wyglada!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.10.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 w takiej formie jest swietna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 No i tak to trzeba zrobić a nie jedne wielkie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martavintage 04.10.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Mi sie podoba kolor tej szafki - super grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 04.10.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Zdecydowanie zabudowa u agatah jest najlepszym wyjściem - wygląda świetnie! Agatah Twoja łazienka zawsze mi się najbardziej podobała Swoją drogą w konkursie na naj łazienkę zagłosowałam na 3 różne łazienki i też tak się dziwiłam, że wszystkie podobne...co potem się okazało, że to była jedna i ta sama - cały czas agatah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 04.10.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jedne wielkie drzwi byłyby zwaliste, ale przy podziale nie jest tak źle Już kiedyś widziałem tą łazienkę i miałem napisać, że to pierwsza szafa łazienkowa zabudowana do sufitu, która nie przytłacza swoim wyglądem. Ale nie chciało mi się i nie napisałem. A z tego co pamiętam, to po drugiej stronie była kolejna i tamta jeszcze lepiej wyglądała. W sumie jak ktoś nie wierzy w szafy łazienkowe, to można mu te pokazywać jako wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts