Gość elutek 12.05.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 joliska - piękne są zaraz lecę na ich stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 12.05.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzięki - coś takiego mi podchodzi a nawet wymiar by się zgadzał. A po ile jeśli można? ja tutaj kupowalam http://www.123armatura.pl/Produkty/Excellent/EXCELLENT-LAGUNA-Wanna-narozna-niesymetryczna-akrylowa-170x110cm_3312.html Dzięki - u nas właśnie zaczyna się akcja łazienki itp, od początku czerwca zaczynają kłaść płytki -oj będzie się działo jak nie zdążymy z materiałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 12.05.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 aneta84 lub joliska podpowiedzcie gdzie w warszawie można znaleźć te płytki. Bardzo mi sie podobają a chyba jeszcze się na nie nie natknęłam. Ja w Warszawie też sie na nie nie natknełam. Natomiast w hurtowni w Płońsku są napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 12.05.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzięki - u nas właśnie zaczyna się akcja łazienki itp, od początku czerwca zaczynają kłaść płytki -oj będzie się działo jak nie zdążymy z materiałami Napewno wszystko sie uda:) Ja wlasnie zaczelam akcje lazienki dolnej i mam nadzieje ze rowniez w czerwcu uda mi sie juz polozyc kafelki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anettka 12.05.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ja w Warszawie też sie na nie nie natknełam. Natomiast w hurtowni w Płońsku są napewno Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Wyszukiwarka pokazuje całkiem sporo miejsc w Warszawie, gdzie można kupić Baldocera, np. Opex, Bartycka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 13.05.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Kilka dni temu skończyliśmy naszą malą łazienkę, nie jest zbyt duża a więc zdjęć tez nie ma dużo http://img23.imageshack.us/img23/2390/dsc05086e.jpg http://img23.imageshack.us/img23/4690/dsc05090x.jpg Więcej szczegółowych zdjęć w dzienniku - zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 13.05.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 troj bardzo ładna łazienka. Jaki to jest dokładnie kolor płytek? Wczoraj oglądałam bardzo podobne i poważnie rozważam ich zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 13.05.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 troj, może nie duża, ale super rozpalnowana. I bardzo podobają mi się takie lustra narożne, powiększają optycznie pomieszczenie a i można się dokładnie przejrzeć żałuję, że nie pomyslałam o takim w swojej, też małej i ciemnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 13.05.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Mam może dziwne pytanie, ale gdzie mogę dostać lustra przyklejane na płytki, nie chciałabym wiercić w glazurze ponieważ akurat tam biegnie dekor i chciałabym uzyskać efekt 2 poziomych luster długości 50-60 cm a po środku biegłby sobie dekor... a przyklejane dlatego, ze może taki układ mi się znudzi albo coś.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 13.05.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Mam może dziwne pytanie, ale gdzie mogę dostać lustra przyklejane na płytki, nie chciałabym wiercić w glazurze ponieważ akurat tam biegnie dekor i chciałabym uzyskać efekt 2 poziomych luster długości 50-60 cm a po środku biegłby sobie dekor... a przyklejane dlatego, ze może taki układ mi się znudzi albo coś. dzięki Ja widziałam w Castoramie,również planuję takie sobie kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 13.05.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Mam może dziwne pytanie, ale gdzie mogę dostać lustra przyklejane na płytki, nie chciałabym wiercić w glazurze ponieważ akurat tam biegnie dekor i chciałabym uzyskać efekt 2 poziomych luster długości 50-60 cm a po środku biegłby sobie dekor... a przyklejane dlatego, ze może taki układ mi się znudzi albo coś. dzięki Ja widziałam w Castoramie,również planuję takie sobie kupic Ooo jak miło, że nie jestem sama z tym pomysłem, dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 13.05.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 miciu dzięki, płytki są Paradyża Otylia Dessous kolory Beige i Nero, a po naszemu to beżowe i czarne z bliska prezentują się mniej więcej tak: http://img21.imageshack.us/img21/8463/dsc04166.jpg http://img21.imageshack.us/img21/9995/dsc04169w.jpg AMFI dzięki, prawda że lustro narożne powiększa optycznie malą łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 14.05.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Mam może dziwne pytanie, ale gdzie mogę dostać lustra przyklejane na płytki, nie chciałabym wiercić w glazurze ponieważ akurat tam biegnie dekor i chciałabym uzyskać efekt 2 poziomych luster długości 50-60 cm a po środku biegłby sobie dekor... a przyklejane dlatego, ze może taki układ mi się znudzi albo coś. dzięki Ja widziałam w Castoramie,również planuję takie sobie kupic Ooo jak miło, że nie jestem sama z tym pomysłem, dzięki za odpowiedź Ja mam przyklejane do płytek i zakupione w castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 14.05.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 A ja mam zamawiane u lokalnego stolarza. Dokładny wymiar, taki jak potrzebowałam, co do cm.15 min to trwało bo brałam z leciutką fazką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 14.05.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 A ja mam zamawiane u lokalnego stolarza. Dokładny wymiar, taki jak potrzebowałam, co do cm. 15 min to trwało bo brałam z leciutką fazką. Czy Twoja wypowiedz dotyczy lustra? Jesli tak, to ten stolarz to jakis niesamowity czlowiek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.05.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 A ja szukam inspiracji do łazieneczki dla dwóch małych dziewczynek. Łazienka ze skosem, umywalkatoaletawanno - kabina np. taka http://www.durasan.pl/web/uploads/thumbnail230/1229346522.jpg no ale jakie kafle, dekory? Kiedyś widziałam takie super z Krówkami i kwiatkami w castoramie, ale nie mogę ich nigdzie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 16.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Funia, ja mam podobny dylemat - dwie małe dziewczynki i łazienka dla nich. Najpierw myślałam o Cersanicie i płytkach Piccolo - to takie z dekorami w rybki (niestety na stronei Cersanitu nie mogę ich znaleźć a w katalogu są i widziałam je w sklepie - niedrogie bo około 37 zł/m2 (oczywiście bazowe). Ale później zaczęłam zastanawiać się jak szybko one się znudzą. I chyba weźmiemy coś innego - jakieś bardziej "dorosłe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.05.2009 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Funia, nie dobierałabym glazury pod kątem wieku dzieci - znudzi im się jakiś motyw, szybko wyrosną z bajek i będzie kłopot. Skoro to dziewczynki, wybierz może jakąś pastelową bazę i kolorowe dekory, mnóstwo ciekawych rozwiązań jest w katalogu Love Tiles, to linia Novagresu: http://www.easy-catalogue.com/demo/hsw_portugal/love_tiles_geral/ ostrzegam Można się nawzdychać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 17.05.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Funia,tu możesz zobaczyć te płytki z cersanitu: http://www.plytkiceramiczne.info.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=459 tak jak Joliska myślę, że dzieci szybko wyrosną i łazienkę trzeba będzie zmieniać. Ja rozważam Euforię Cersanitu - ale nie mogę zdecydować się na kolor, bo najbardziej pasuje mi brąz i beż a to już trochę za poważne dla dziewczynek. A mam dylemat odnośnie płytek Travena/ Mogano, które chcę położyć w małej łazience dla gości (tylko wc i umywalka). Mam tam okno i drzwi w kolorze złoty dąb. Czy te płytki (Mogano) nie będą się gryzły kolorystycznie z oknami i drzwiami? Będą tylko trzy paski brązowego dekoru - w zasadzie większość to Travena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts