C-u-b-e 28.10.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nasze łazienki nareszcie skończone! Poniżej zdjęcia. Łazienka górna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 28.10.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ... i jeszcze łazienka dolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.10.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 c-u-b-e oj...z checia bym wskoczyla do takiej wanny z takim widokiem choc wspolczuje ciaglego wycierania lustra, bo chyba bedzie sie chlapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.10.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 JimmyW ja bym zamknęła całe pomieszczenie. Mam jednak wątpliwości czy roleta sie sprawdzi. C-u-b-e jak zobaczyłam pierwszą fotkę to myślałam że to jakaś inspiracja jest Obie łazienki bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.10.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 (edytowane) C-u-b-e ja tez sie nabralam i zobaczywszy zdjecia myslalam ze z jakiegos katalogu (dobrze ze napisales ze to wasze ) Gorna łazienka bardziej przypadla mi do gustu chociaz dolnej tez niczego nie brakuje.Napisz prosze co to za jasne (białe?) i szare płytki masz w łazience i gdzie je kupowales?Doczytałam ze jestes zadowolony z pana ktory układał Ci glazure .Mozna wiedziec dokładniej jak wyglada to cenowo?Ile za metr czy ogolnie wycenia lazienke .Czy dolicza i ile do szlifowania płytek pod katem 45 st ,czy robi zabudowy itd (moze byc na priv) ps Tez kiedys myslalam o budowie Mandragory Edytowane 28 Października 2013 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.10.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 [quote=kakusek;6195228 ps Tez kiedys myslalam o budowie Mandragory C u b e, łazienki cudne!! Ja też kiedys miałam budować Mandragorę, ciekawe ile nas jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 29.10.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) Miło, że generalnie się Wam podoba. Już drżałem na myśl o ciężkiej krytyce kakusek, info odnośnie płytek poszło na priv. Trochę OT: odnośnie Mandragory, nie mamy jakiegoś wielkiego porównania, ale uważam, że projekt jest bardzo dobry, pod warunkiem, że wjazd jest od zachodu. Wtedy rano mamy słońce w kuchni, jadalni i wszystkich pokojach na górze, a popołudniu jest słonecznie w salonie i łazience. Edytowane 29 Października 2013 przez C-u-b-e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.10.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cube łazienki totalnie nie w stylu który lubię ale jak coś jest piękne to jest piękne i już, bez względu na preferencje Górna łazienka dech zapiera ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 c-u-b-e :jawdrop::jawdrop::jawdrop: nic więcej nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 29.10.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nasze łazienki nareszcie skończone! Poniżej zdjęcia. Górna łazienka cudna, choć przyznam że czegoś tam brakuje. Mnie tam brakuje, wylegującego się w tej wannie! Z jakiego drewna są mebelki? W dolnej nie pasują mi te kwadraty w półeczce i turkusowe mazidło pod sufitem. Ale generalnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.10.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cube obie lazienki bardzo mi sie podobaja, gratuluje turkus czadowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 29.10.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cube tej górnej łazienki to Wam strasznie zazdroszczę jest idealna Dolna też jest fajna, ale nie moja kolorystyka więc mniej mnie urzekła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.10.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cube łazienka powtarzając za wszytskimi Mam kilka pytań o elementy - co to za - umywalka, plytki , kamień oraz jakie to drewno? bardzo podoba mi sie jego odcień w tym zestawieniu Dolna jest super tylko kolorek turkusowy troszkę mniej..ale całościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 29.10.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 C-u-b-e Łazienki absolutnie piękne!!!W górnej bardzo podobają mi się płytki i ich mat! Bardzo ładne umywalki, no i najpiękniejsza wanna i bateria!Osobiście nie jestem fanem tego typu kamienia, ale dlatego, że najczęściej jest to kiepskiej jakości imitacja - tutaj rozumiem, że jest to prawdziwy kamień i dlatego wygląda PIĘKNIE !Dolna łazienka też super, akurat mi bardzo podoba się połączenie kolorów. GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.10.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 cube łazienki wyszły przecudnieeeeee!!!!!!!Zazdraszczam ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apelacyjny 29.10.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cube! rewelka ta łazienka. Też bym taką chciał, ale tylko popatrzeć mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 29.10.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 :rolleyes: Cube łazienki totalnie nie w stylu który lubię ale jak coś jest piękne to jest piękne i już, bez względu na preferencje Górna łazienka dech zapiera ! Dziękuję mugatka c-u-b-e :jawdrop::jawdrop::jawdrop: nic więcej nie powiem hej Reni, rozumiem, że Ci się trochę u nas podoba pozdr. Górna łazienka cudna, choć przyznam że czegoś tam brakuje. Mnie tam brakuje, wylegującego się w tej wannie! Z jakiego drewna są mebelki? W dolnej nie pasują mi te kwadraty w półeczce i turkusowe mazidło pod sufitem. Ale generalnie ok. Cześć Sniper, dzięki! Mazidło pod sufitem to lacobel, który nawiązuje do lacobelu w prysznicu. Takie urozmaicenie szarości. Tym samym kwadraty w dolnej półce nawiązują kolorystycznie:) TAR, Princesa dziękuję Cube łazienka powtarzając za wszytskimi Mam kilka pytań o elementy - co to za - umywalka, plytki , kamień oraz jakie to drewno? bardzo podoba mi sie jego odcień w tym zestawieniu Dolna jest super tylko kolorek turkusowy troszkę mniej..ale całościowo ivy17 umywalki to bathco, jakiś nr miały, ale niestety już nie pamiętam:(, płytki w górnej łazience to Durstone Unistone Gris (szare) oraz Durstone United Colours Blanco Mate (białe matowe). Kamień naturalny łupek, szafki orzech. C-u-b-e Łazienki absolutnie piękne!!! W górnej bardzo podobają mi się płytki i ich mat! Bardzo ładne umywalki, no i najpiękniejsza wanna i bateria! Osobiście nie jestem fanem tego typu kamienia, ale dlatego, że najczęściej jest to kiepskiej jakości imitacja - tutaj rozumiem, że jest to prawdziwy kamień i dlatego wygląda PIĘKNIE ! Dolna łazienka też super, akurat mi bardzo podoba się połączenie kolorów. GRATULACJE! skorlaje – bardzo mi miło, że Ci się podoba. Tak kamień to taki prawdziwy kamień, nie imitacja. fajna kobieta, Apelacyjny – dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 C-U-B-E najpiękniejsze łazienki na tym forum zwłaszcza pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 29.10.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 C-U-B-E najpiękniejsze łazienki na tym forum zwłaszcza pierwsza ta z wanną wolnostojącą rewelka. Potwierdzam słowa poprzedników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.10.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) Jestem pod ogromnym wrażeniem Jedynie małe "ale" mam do dolnej łazienki. Chodzi o wykończenie płytek przy wc. Nie są zlicowane ze ścianą, dla mnie nie wygląda to estetycznie. Ale to nie ja tam mieszkam Edytowane 30 Października 2013 przez agatah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts