Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Najwyższe płytki boazeryjne jakie znam to ceramiche grazia, ale one mają wymiary 20x80cm... jeszcze kojarzę azteca suite r75 boiserie (31x75 cm), z kolei nie są białe :p

Wysokość 80 cm powinna wystarczyć bo przecież dochodzi jeszcze cokół 20cm to jest już 1m a jeszcze listwa.

Piękne te boazerie ale cena też piękna :p

Edytowane przez Doriko

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, poszukuje płytek bałych gładkich, które mają w kolekcji listwy i cokoły, coś jak w tej kolekcji zienia (tylko niestety tam wymiary mi trochę nie pasują):

http://ocdn.eu/images/pulscms/ZmM7MDMsMjA4LDAsMCwx/5bd39553073b449d1324abcf3c3b6314.jpg

Dół ma być w takiej białej "boazerii" a na góre idzie wzorzysta płytka, która ma dokładne wymiary 30x60 i chciałabym jakoś ładnie zgrać fugi... Dodatkowo dolna biała część ma być dokładnie na wymiar zabudowy stelaza wc, najlepiej niższego, najlepiej koło 94cm

Z góry dziękuję za wszelkie namiary!

PS. Cisa ceramiche znam, ale niestety nie jest biała tylko raczej taka śmietanka

Białe

Piemme Valentino Boiserie

Szerokość 30

Wysokość z cokołem i listwą też ok.

Nasza malutka, skromniutka łazienka. Jest naprawdę mała ale wygodna. Na dużą musimy jeszcze dłuuugo poczekać. Wszystko sami wymyśliliśmy i sami zrobiliśmy więc pewnie są jakieś niedociągnięcia ale my ją lubimy.

[ATTACH=CONFIG]229113[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]229114[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]229115[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]229116[/ATTACH]

Nasza malutka, skromniutka łazienka. Jest naprawdę mała ale wygodna. Na dużą musimy jeszcze dłuuugo poczekać. Wszystko sami wymyśliliśmy i sami zrobiliśmy więc pewnie są jakieś niedociągnięcia ale my ją lubimy.

[ATTACH=CONFIG]229113[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]229114[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]229115[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]229116[/ATTACH]

Nic nie widać.

Hej, poszukuje płytek bałych gładkich, które mają w kolekcji listwy i cokoły, coś jak w tej kolekcji zienia (tylko niestety tam wymiary mi trochę nie pasują):

http://ocdn.eu/images/pulscms/ZmM7MDMsMjA4LDAsMCwx/5bd39553073b449d1324abcf3c3b6314.jpg

Dół ma być w takiej białej "boazerii" a na góre idzie wzorzysta płytka, która ma dokładne wymiary 30x60 i chciałabym jakoś ładnie zgrać fugi... Dodatkowo dolna biała część ma być dokładnie na wymiar zabudowy stelaza wc, najlepiej niższego, najlepiej koło 94cm

Z góry dziękuję za wszelkie namiary!

PS. Cisa ceramiche znam, ale niestety nie jest biała tylko raczej taka śmietanka

Cisa ma śnieżnobiałą i beżową oglądałam je ostatnio i też mam je na oku :)

POMOCY!!!

JAKIE TO PŁYTKI????[

plutk.jpg

Bardzo mi się podobają, ale nie mogę ich zlokalizować :( sprzedawcy nie wiedzą, zdjęcie znalezione w necie,

myślałam że to Paradyż Masto, ale tam dekor jest inny, format zresztą też, bo to nie jest chyba 30x60

Jeśli komuś coś się kojarzy będę wdzięczna za pomoc :)