asiha 05.01.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 plisy nie bardzo mi się widzą, chciałam żaluzje dzień-noc, ale mąż mi wyperswadował że będzie problem z szerokim otwieraniem drzwi. Mój styl to prostota i nowoczesność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 05.01.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Oto nasza łazienka przy sypialni. Nie jest zbyt duża, za to tylko dla nas i z dużym prysznicem dla dwojga [ATTACH=CONFIG]233179[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233180[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233181[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233182[/ATTACH] Lamaze , bardzo ładna ta łazienka ( ta biała też fajna ) mam pytanie o to oświetlenie nad lustrem , to wbudowane w taką jakby szafkę , jak to oświetla ? bo mam taki sam plan i nie wiem czy nie będzie świecić za bardzo z góry ... aha , jakie masz wymiary prysznica dla dwojga ? plisy nie bardzo mi się widzą, chciałam żaluzje dzień-noc, ale mąż mi wyperswadował że będzie problem z szerokim otwieraniem drzwi. Mój styl to prostota i nowoczesność no to jak nowocześnie to żaluzje ( takie zwykłe pozome aluminiowe ) powinny pasować Edytowane 7 Stycznia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 05.01.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Moim zdaniem tylko i wyłącznie roleta montowana w kasecie,która umożliwia swobodne otwieranie okna.Nie uznaje firanek w łazience czy też zasłonek ewentualnie można dać żaluzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiha 05.01.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 jeszcze problem w tym, że na przeciwko okna jest sedes i umywalka, tak więc aby była swoboda w ruchach:) musiałaby cały czas być zasłonięta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 05.01.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 (edytowane) daj żaluzje , tak je ustawisz lamelki że nic nie będzie z zewnątrz widac a będzie światło ja też mam zaplanowany wc naprzeciwko okna , tylko że okno nie do podłogi , daję żaluzje i się bardzo cieszę bo żaluzje mi się szaleńczo podobają Edytowane 5 Stycznia 2014 przez syberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiha 05.01.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 a gdzie zamontowałabyś je - na ścianie powyżej wnęki czy we wnęce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 05.01.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 jak to sie nie przejmujemy ? nie grzesz wanna kaldeweja pozostała ceramika duravit vero pasuje w 100% http://images61.fotosik.pl/445/772f09b9b00f81e7med.jpg reczniki BUDOWLANE nie zwracać uwagi umywalka jest potęzna i głeboka http://images64.fotosik.pl/448/1ea234b9e1385c89med.jpg tylko krzesło nie pasuje ale to tez budowlane dla majstra co by se spoczął http://images65.fotosik.pl/446/f6d2552431ecadcemed.jpg Prosze powiedz mi co to za kafelki te z drobna kosteczka.... szukam takich samych tylko ze w graficie. to venis pietra? czy cos innego dzieki wielkie za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 05.01.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 podpowiedzcie proszę, jak udekorować, zasłonić okno balkonowe w mojej łazience. Roleta nie bardzo, bo będzie problem z otwieraniem na oścież drzwi, a mam zamiar wynosić suszarkę na balkon. Myślałam o folii lub firanie i zasłonie. Kafle mam kremowo -czerwono - czarne. http://images62.fotosik.pl/525/04d758dfb01e6ba4.jpg hmm, roleta zwykła czy w kasetce chyba faktycznie może blokować pełne otwarcie drzwi.. http://www.elprim.info/galeria/roleta_w_kasecie/foto1.jpg Z kolei żaluzje wydają mi się jakieś takie mało eleganckie do Twojego wystroju łazienki. Nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiha 05.01.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Piu... dzięki za te zdj., świetnie pokazuje problem otwierania.... no i dalej bez pomysłu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.01.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nie zamierzam Cię przekonywać na siłę, ale skoro do tej pory nie znalazłaś rozwiązania, to pewnie trzeba będzie przemyśleć jeszcze raz wszystkie opcje. Nie znoszę plis w pokojach, ale w łazienkach mi nie przeszkadzają. Rozważałam - podobnie jak Ty - folię na oknach, ale folia ma to do siebie, że nie można jej zdjąć i zakładać kiedy się chce. Plisy spełniały moje warunki: - nie rzucają się w oczy tak jak np. firanki (których w łazience nie toleruję) o ile są dobrane pod kolor ściany, na której jest okno. - przepuszczają światło dzienne w dużym stopniu (nie wszystkie rzecz jasna) - można je zsunąć jeśli przyjdzie nam do głowy mieć odsłonięte okno - łatwo wyprać - są montowane w świetle okna, dzięki czemu nie ma problemów z jego otwieraniem Wedle mojej oceny nie zaburzają nowoczesnego charakteru łazienki. [] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiha 05.01.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Aniu, dziękuję Ci bardzo za sugestie, pomyślę nad plisą zdj.,które wkleiłaś jest bardzo fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 A nie mogłabyś zmienić wkładu szyby i dać jedną szybę taką ... hmmm... jak deszcz...Ja takie okna od razu zamówiłam w łazience, ciut droższe były, ale mam z głowy rolety, żaluzje , firanki i inne takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiha 05.01.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 niestety, po ptakach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.01.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Lamaze piękne łazienki, obie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lamaze 05.01.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Co to za kafle na ścianach i podłodze? Łazienka ślicznie Wygląda! Tubądzin, kolekcja Berlin Macieja Zienia. Lamaze , bardzo ładna ta łazienka ( ta biała też fajna ) mam pytanie o to oświetlenie nad lustrem , to wbudowane w taką jakby szafkę , jak to oświetla ? bo mam taki sam plan i nie wiem czy nie będzie świecić za bardzo z góry ... aha , jakie masz wymiary prysznica dla dwojga ? jako jedyne oświetlenie to nie, ale jako oświetlenie rejonu umywalki sprawdza się dobrze, my tam mamy listwę power led. Dodatkowo na suficie są halogeny. Prysznic ma wymiary wewnętrzne 90 x 190cm. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 05.01.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Przy plisach trzeba jeszcze zwrócić uwagę na sposób mocowania, bo są różne i niektóre mogą zahaczać o ścianę, np. ten bezinwazyjny: http://www.sklep.karpol.pl/pliki/files/zdjecia_glowna/plisa_2.jpg Estetyczny jest mechanizm firmy cosimo http://www.youtube.com/watch?v=R-8cOdNe0owhttp://www.cosimo.pl/ Edytowane 7 Stycznia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.01.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 obie łazienki super, choć rzeczywiście ta ramka chyba podkreśla tylko, że tam jest skos. bardzo mi się podoba oświetlenie w małej łazience (tylko czy jest tam wystarczająco jasno?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agat441 05.01.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 A może duety są bardzo podobne do plis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fioletowafiolka 05.01.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Witam czy jest ktoś kto może mi pomóc - przeszukałam już chyba cały internet w poszukiwaniu płytek GARDENIA - wiem że były one dostępne tylko w LM i to spory czas temu. Czy nie kojarzycie kto jest ich producentem? Może w ten sposób by je jakoś znalazła. Podobają mi się niesamowicie Będę wdzięczna za pomoc Poniżej wklejam zdjęcia: I nie chodzi mi na pewno o FRAGRANCE z LM Lub szukam takich piękności - zarówno mozaika jak i te z ornamentem. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 05.01.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 a gdzie zamontowałabyś je - na ścianie powyżej wnęki czy we wnęce? zamontuję je na ramie okna czyli przy samej szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts